ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
35 бона заплата за Мъри в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:24 / 10.12.2012Коментари (52)8962
© Bulphoto
Ферарио Спасов няма да изведе Ботев срещу Славия в реванша от турнира за Купата на България следващия уикенд, заговори се вчера из Пловдив. Твърди се, че още днес ръководството на жълто-черните трябва да обяви назначаването на Станимир Стоилов за наследник на Феро.

Очаква се контрактът на Мъри да бъде за 2,5 години. Чистата му заплата в пловдивския клуб ще бъде 35 000 лв., като в контракта ще бъдат записани различни бонуси при постигане на резултати.

При това положение Ферарио Спасов няма да остане в клуба и ще се завърне в Литекс, където отново ще заеме стария си пост на шеф на академията. Освен него се очаква да бъдат освободени и доста други членове на спортно-техническия екип с изключение на директора Александър Александров

Извън екипа на Станимир Стоилов ще останат Костадин Видолов и треньорът на вратарите Лилчо Арсов, но на този етап е по-вероятно те да напуснат официално клуба след изиграването на реванша срещу Славия.

Двама от асистентите на Мъри почти сигурно ще бъдат дясната му ръка -Цанко Цветанов и бившият треньор на Любимец Стамен Белчев. Дори вчера се заговори, че именно Белчев и Видолов ще са хората, които ше водят Ботев в двубоя срещу белите следващия уикенд. 

Край Бирената имат морален ангажимент към Белчев. Той беше начело на Любимец през пролетта, когато отборът загуби с автогол от Ботев, за да могат Канарите да се доберат до бараж. Поради това не е трудно да се предположи, че Стамен е назначен през главата на Стоилов, за да има ръководството човек, който да контролира отвътре нещата.

Източник: "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Работа на ръководството и собственика е да решават въпроса и с треньора, както те сметнат за добре.Въпроса е ,има ли място този набеден треньор в Ботев? Защото извън Левски,без ментора си Сираков, който уреждаше нещата като член на Изпълкома на БФС не е постигнал абсолютно нищо.Няма какво да се заблуждаваме-изгонен от националния, принуден да напусне Анортозис,с Литекс също нищо не постигна и сега трябва да се доказва в Ботев. Единственото нещо което ще постигне хасковския специалист на "правилния"футбол е добрата заплата.Интелекта му е под средния и скоро това ще лъсне.Жалко! Имам усещането,че с него Ботев влиза в "сесия" на перманентни треньорски рокади.Друг е въпроса и дали Феро беше точния избор(но тогава се разчиташе и на схема с привличане на основни играчи на Литекс, което не се осъществи и Феро някак си "увисна") , като се има в предвид , как и Литекс ставаше шампион.Това се повтаря сега и с Лудогорец от Рязанград.Защото в България шампион се става с далавери, с пачки,с купени съдии и под егидата на БФС а не с игра.Една две годи ще е този, след това другия и т.н.Още повече този човек Мъри никога не е долюбвал Ботев и притегателната сила са парите и безработицата, която го държи от дълго време.По живьом увидеме, както казват руснаците!! И все пак Феро и екипа му заслужава уважение за това което направиха за 4-5 месеца.А можеше и повече ако не бяха и съдийските тесли.
-2
 
 
Говеда 2 това е ,а с тоя измислен треньор и златна среда .
-3
 
 
Е момчета, ще купуваме ли ? Ще купуваме!!! Пита се какво....някой ще познае ли ???
-1
 
 
Харесвам Феро защото е много хрисим човек но съм малко разочарован от играта на отбора,която беше някак вяла през полусезона.Да,вярно е,че събрахме 28т. но за мен това не е най-важното.Предпочитам да имахме няколко точки по малко но да запомня някоя среща за години напред.Нито един мач не ми напълни душата,единствено в Ловеч се изкефих максимално и то не заради играта ,а защото ние феновете направихме супер шоу.В този ред на мисли смятам да се доверя на ръководството и да подкрепя избора на треньор,пък бил той и говедо.Мразя Левски,както всичко шопско но трябва да сме обективни и да признаем,че по силен Български отбор от ония Левски при Мъри не сме имали от социализма.Съвета ми към всички истински канари е да подкрепим ръководството за избора,какъвто и да е той.Тези хора знаят за какво си дават парите!
+1
 
 
Мъри,милими г-н СИНОПТИК,срещу тази заплата от теб изисквам да нямаш загуба през пролетта,да победиш с разлика Левски,ЦСКА,Лудогорец и "милите ми аграрни съграждани".В противен случаи обещитението няма да ти стигне за докторите.
-4
 
 
Помака пак ще пере но накрая ще се удави.
-5
 
 
За кво ни е мари 1.тои ще доиде в ботев И мн ясно ша ни Прати на 7място 2.в ботев се сабират мн левскари 3.защо махат Феро по добре Феро отколкото ТВА говедо аако сте сагласни с мен ми харесаите коментара
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
абе жълти кълъфи наистена сте много прости, кво искате бе жалкари от б гр влизате в а и сте на 1 то4ка от 3 тия , за6то изгонихте феро?????взехте максимума с изклу4ения на 1-2 ма4а които мойе да изгубат то4ки всеки един отбор!!!!! пример цска-локо сф 1-1 ????? да се гони тренера ли?
-3
 
 
Лильо ще се върне към старата си работа -кебапчия на автогара Родопи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: