ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров: Завръщането ми в Локо на този етап е много трудно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:24 / 06.12.2012Коментари (68)9246
© Plovdiv24.bg
Трикратният голмайстор на "А" група Мартин Камбуров обяви за Plovdiv24.bg, че на този етап завръщането му в Локомотив Пловдив е много трудно. Любимецът на "черно-белите" фенове също така отрече за трансфер в ЦСКА и Левски.

"За сега няма нищо конкретно. С никого не съм се договарял и подписвал, ако това стане факт всички ще разберат, но засега няма нищо", коментира за Plovdiv24.bg нападателя.

Относно трансферът му в любимия Локомотив, той отговори: "На този етап за трансфер на "Лаута" е трудно да се говори. След първия разговор откакто проведох с президента на клуба Веселин Марешки повече не сме имали такъв, нито сме се чували", завърши Камбуров.

Бившият футболист на китайския Далиен продължава да бъде без отбор, а мераци към него продължават да имат редица български отбори, но все още не се е стигнало до конкретно предложение и подпис. Очаква се след края на първия полусезон да стане ясна съдбата на Мартин и да се спрат спекулациите.


Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Зуме, на всички е ясно, че ти не го искаш Кавбура обратно в Локото. За сменка на това домъкна Курдов, а сега е другия папагал Джоров. Усещаш ли как си вкарваш поредния автогол. Застани като мъж пред Марешки и му кажи че Мартин е нужен на отбора, парите за заплатата му не са проблем и всички в клуба го знаете...
-1
 
 
То остава и да се завърне в тази пародия на отбор.Биха умрелия отбор на Бирое и се размечтаха нещо много.
+3
 
 
А парите нямаха значение :) Къде са 5, къде са 25 хиляди на месец :D
+2
 
 
Голямата щатна и легендарна интрига....отново се доказа! Няма как да търпи истинските легенди на клуба да са на Лаута! Блика глупости зад гърба на велики играчи: против Камбуров, Едо, Бащата, Узунов и всеки, който наистина е доказан черно-бял великан! Зуме, на Лаута не забравяме, дори когато успеем да простим ! Марешки може да е на гости във футбола, но е наясно, че си един паразит, който манипулира десетина празни глави! Пиеш и лапаш на всяка маса като е аванта, а после се прилепваш към следващия! Дано не те изтърпи Марешки да мътиш главите на младите момчета с интриги и обещания! Вечният развален телефон между всеки президент и играчите! Мажоретки на Бонбонев като Славов и Грозлеков са ми най-противните мазници! Идва видов ден за паразитите с поръчковите плакати !
на 06.12.2012 г.
0
 
 
Зума изгони още един велик играч от Локомотив. За сметка на това за жълтите куци пилета курдовци, джоровци и други такива нещастници вратите ни са винаги отворени. Жалка работа, после се чудят що трибуните са празни.
+4
 
 
НА ТОЗЕ ЕТАП МАРТО Е МНОГ НЕОБХОДИМ НА ЛОКО ПД.мАРЕШКИ АКО НЕ ПЛАТИ ЗА НЕГО ЩЕ СЪЖЕЛЯВА .ИМАМЕ НУЖДА ОТ ОБИГРАН ИГРАЧ КОЙТО ДА ВОДИ МЛАДИТЕ НИ ЗВЕЗДИ.
+4
 
 
ПОВЕ4Е НЯМА ДА ПЕЕМ ЗА ТОЗИ СРЕБРОЛУБЕЦ 6ТЕ ПЕЕМ ЗА МЛАДИТЕ МОМ4ЕТА
+5
 
 
След като Рефан може да му плаща заплатата кьв е проблема? А и не само Рефан Заплатата на Мартин Марешки може да плаща без никакви проблеми.Нека Всички в Неделя да покажем кой искаме да се вьрне у дома.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: