ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри поема Ботев от Нова година?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 05.12.2012Коментари (147)15577
© Plovdiv24.bg
Ботев има нов треньор и той се казва Станимир Стоилов. Мъри ще поеме "канарите" от Нова година. Бившият наставник на Левски, Литекс и на националите обаче вече работи по селекцията и подготовката.

Ръководството на пловдивчани не е доволно от слабите игри напоследък, които не могат да бъдат оправдани само със съдийските тесли срещу "Лудогорец" и със Славия за купата. За последно Мъри Стоилов работи в Анортозис. Той напусна и сега съди кипърците за дължими заплати.

Източник: в. "Стандарт"

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Най - голяма глупост е смяната на Феро , макар че и аз съм му ядосан много .Трябва да си довърши започнатото , пък до където стигнем . Нов наставник и всичко от нулата и после и той си отива и т.н. , така че доверие за Феро , дано си е взел поука и не прави повече грешки в състава.
+2
 
 
Треньор трябва да е само Ботевист, човек минал през този клуб и на който първата му мисъл ще е само за Ботев Пд.Имаме такива и трябва да се привлекат, но няма да посочвам имена защото ще възникнат спорове, но с течение на времето съм се убедил, че е така.В другите случаи видяхме какво става.Първо се мисли за парите които ще получава и чак след това за клуба който ще ръководи.Само един се доказа, че работи присърце и това е Пичионе.За него може да се направи изключение, но ако бъде привлечен ще се знае, че той ще работи със желание и резултатите с тези играчи които ги имаме няма да закъснеят.Така мисля аз и не искам никой да ангажирам с това мое виждане.Само "БОТЕВ-Пд".
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.12.2012 г.
+5
 
 
Каквото и да си говорим - отбора се срина до неузнаваемост и ако не бяха победите след никаква игра в Г.Делчев и Ловеч, сега щехме да сме под буферите! Не е търпимо да ни мачкат отбори като Враца, Монтана, Берое, Славия.. И за това не са виновни футболистите, защото те в отдерни мачове показаха че могат, а единствено виновен е Феро! Няма как - така е по цял свят! Пак казвам - никаква тактика, никакво водене на мачовете от страничната линия, никакви или късни смени - абе, изцяло оставил всичко на момчетата. За това да си взема ТАБСО-то и у тях. Така тръгнахме и май така ще я караме - на честа смяна на треньори! Съдба, си мисля аз .. докато се намери правилният! Да не мислите, че на г-н Василев му е по-леко, като гледа пълни трибуни, хвърлени пари - а на терена няма подобаващи резултати! Видимо е наложителна промяната - няколко нови футболисти и нов треньор е ПО-ДОБРЕ, отколкото сегашното статукво.
+2
 
 
Канари,нека погледнем трезво на всичко което се случва в любимия ни отбор.През лятото всички бяхме доволни от селекцията и се настроихме оптимистично и еуфорично.Започнахме добре сезона в първите 3-4 мача и всички очаквахме с течение на мачовете този нов отбор с 12-13 нови футболисти да се сработи още повече и да вървим нагоре и да се развиваме.Какво обаче се случва на практика?Отбора играе все по-зле с всеки изминал мач.В такива случаи кой носи отговорност всички знаем.Аз съм един от най-големите радетели на това да се даде достатъчно време на един треньор да реализира идеите си,но затова е нужно да има поне мъничка промяна в положителна насока,а в нашия случай е точно обратното.Сигурно Феро е добър специалист,не отричам неговите качества,но от това което виждаме смятам,че не той е нашия човек по една простичка причина.Ние не правим дори миша стапка нагоре,а обратното.Според мен е правилно,че ръководството предприема промяна и по-добре да е сега,а не да се губи време.Феро се доказа по перфектен начин в Ловеч с работата си в ДЮШ и там мисля,че би ни бил от много по-голямя полза.Относно назначаването на нов треньор,бих искал да стесним кръга от български треньори,които бихме могли да привлечем.Аз сещам за няколко млади и перспективни- ХЕРО,той ще бъде лоялен докрай с хората от Черноморец предвид много обстоятелства и му прави чест за това и неможем да му се сърдим защото това е мъжко и достоино.Л.Пенев национален селекционер така,че пак не става.И.Илев-Левски,невъзможно. С Радуканов се опарихме макар да продължавам да смятам,че има хляб в него.И за мен лично остава единствено Мъри.За друго име с авторитет,постигнал нещо и загатнал,че може да води отбор с цели и амбиции аз не се сещам.Трябва да престанем тези краини фенски изказвания от сорта,ама той бил говедо и т.н. Товаса хора професионалисти,които искат да се доказват и развиват в професията и няма никакво значение на кой клуб са рожба.И още нещо много важно.Г-н Цветан Василев който се е заел с Ботев явно не стои толкова отстрани и вижда,че нещата не вървят добре и взима мерки.А след като той осигурява бюджета и ерешил да вземе нещата в свои ръце мисля,четрябва да му се доверим.И нека не отричаме всяко име което се спряга за Ботев и се доверим на ръководството и собственика най -малкото защото те го правят за доброто на отбора.Аз лично подкрепям идването на Мъри,най-малкото,защото каквото и да си говорим той е най-успешния клубен български треньор в новата история на българския футбол.Как,къде и по какъв начин нямя никакво значение,това е факт и мисля,че трябва да се доверим на собственика и ръководството при едно такова назначение.
+5
 
 
Утрепките от лайнута са актуални по всички теми свързани с отбора на Пловдив!В дивия,селяни!!!Ботев трябва да играе качествен футбол и да радват публиката,без значение кой е треньор!При Феро нещо не се получава..
-3
 
 
Пишете , пишете минусите , точно Иршак е един от виновниците за смяната на Феро. Не мога да разбера , какво точно му харесвате . Праволинеен , слаб физически и в единоборствата за високи топки , няма силен далечен удар , няма бързина тича като валяк . Силни страни - умее да заема правилна позиция и пресича пасове, добър поглед върху играта , приличен пас на късо и дълго разстояние , но няма жар и импулс в играта .
+4
 
 
Като гледам тук има големи разбирачи!Като толкова разбирате от футбол намерете едни 40 000 000 лв. ,за да изградите базата и стадиона,и слагайте за тренер които си пожелаете!Не си мислете,че г-н Василев няма да потърси сметка за парите си!А на този под мен ще му кажа,че ИРШАК ни е един от най-добрите играчи, за справка нека погледне мачовете му от Висла,а тук защо е по-пасивен, да пита тренера!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: