ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
КЗК отхвърли жалбата за осветлението на стадион "Локомотив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:57 / 20.11.2012Коментари (31)11441
© lokomotivpd.com
До дни ще бъде подписан договорът за осветлението на стадион "Локомотив", разбра Plovdiv24.bg. Както вече стана ясно фирмата-победител в конкурса за обществената поръчка е "Хит ООД" , гр. Горна Оряховица, която построи преди време осветлението на стадион "Лудогорец Арена" в Разград. 

Протоколът бе подписан в Общината на 3 октомври, но впоследствие тогава една от фирмите участници в конкурса "Сигротех" ООД, която бе отстранена подаде жалба в Комисия за защита на конкуренцията (КЗК), което забави подписването на договора.

С решение №1315 от 14.11.2012 г. КЗК отхвърля жалбата на "Сигротех" ООД. Така договорът с "Хит ООД" е въпрос на време, след което фирмата ще започне изграждането на осветлението. Стига фирма "Сигротех" ООД не решат да обжалват пред Върховния административен съд. Но от сигурни източници Plovdiv24.bg научи, че обжалване няма да има.
Още по темата: общо новини по темата: 31
04.04.2013
04.04.2013
03.04.2013
15.03.2013
13.03.2013
11.03.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Ако Сигротех обжалва пред ВАС ще отнеме поне 3 месеца.Хубаво е всеки отбор да има осветление,заради двубоите зимно време които са през работен ден.Но преоритет би трябвало да са стадиона и терена.Ако стадиона е с козирка,осветлението се окачва на нея.На гол тумбак-чифте пищови.
+4
 
 
Това осветление вече се мотае 2 г.Хубаво е ,че му се вижда края но какво става с другите обещания на Марешки за трибуна Бесика и ремонт на стадиона
+14
 
 
Сега онези дето много знаеха и обиждаха и писаха какви ли не глупави транспаранти видяхте ли за какво няма осветление не заради Узунов, а заради този, който освен интриги друго не може да прави.
+11
 
 
Честита победа на Наско Узунов над потниците .
+13
 
 
Онези празни глави с нагласените тапети против Узунов и подкрепата за КОКАЛА КЪДЕ СТЕ !!!!!?????!!!!! Да напишете декларация до любимеца ви, че пазарените 5 точки с Враца и Етър си ги търсим от коковата проститутка Велев! Къде се скрихте след тъпизмите на Славов? Попитахте ли Грозлеков за съдебната жалба срещу осветлението? Ще пуска ли баща му пак съдебна жалба във Върховния съд срещу изпълнителя на осветлението ХИТ ?!
+14
 
 
Какво е това мотане,бутане и губене на време.Осветлението трябваше да е готово от години,а сега трябваше дасе обсъжда строеж на стадион.Само оправдания,съдилища и глупости...Ако имаш желание ще го направите бързо и без много-шум,но или безхаберието е огромно, или средствата на някои хора около клуба са недостатъчни.Жалко за страхотните фенове на Локо
+24
 
 
Добра новина за футбола. Като стане и Колежът, вече ще се играе нормален футбол пред много повече зрители!
+35
 
 
БРАВО, НАЙ-ПОСЛЕ!!! ТОВА Е ПЪРВА КРАЧКА КЪМ МОДЕРНИЗАЦИЯТА НА СТАДИОН ''ЛОКОМОТИВ"!! ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НАШИЯ СТАДИОН ''ХРИСТО БОТЕВ'' ДА СЕ РЕКОНСТРУИРА И ЛЕКА-ПОЛЕКА ДА НАВЛИЗАМЕ В ТОЗИ СПОРТ С ИСТИНСКОТО МУ ЗНАЧЕНИЕ - ФУТБОЛ, ЧЕ В МОМЕНТА ИГРАЕМ ДОСТА ПО-РАЗЛИЧЕН СПОРТ ОТ НАИМЕНОВАНИЕТО МУ !!!!!
+25
 
 
и на кого ще свети,на срутените трибуни ли.Може би първо трябваше да се осигурят места за хората да седнат,а след това да се осветява каквото и да било,ама все пак сме в БГ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: