ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вадят метлата в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:30 / 20.11.2012Коментари (29)10244
© Plovdiv24.bg
"Ботев" (Пловдив) ще се раздели с футболистите, които не се представиха на ниво през есенния полусезон. Това съобщиха от управата на "жълто-черния" клуб.

Минимум трима са играчите, които ще изхвърчат. На този етап е сигурно, че в отбора няма да останат защитникът Ивайло Димитров-Шведа и нападателят Петър Атанасов. Първият почти сигурно ще се завърне в Локомотив София, откъдето дойде при канарчетата преди година. Вторият най-вероятно ще бъде даден на сателита на "Ботев" - Раковски в "Б" група, който в момента е във възход. Самият Петър Атанасов е родом от Раковски. Той ще бъде наблюдаван от треньорите на "жълто-черния" тим и ако покаже добра игра, може да бъде върнат отново на "Колежа".

Две от новите попълнения на "Ботев" също са в немилост и ще трябва да се доказват. Това са вратарят Ернестас Шеткус, който загуби титулярното си място за сметка на Христо Иванов, и нападателят Станислав Костов, който засега не разгръща таланта си, заради който бе привлечен. Почти сигурно и Костов ще бъде преотстъпен на друг отбор, информира "Тема Спорт".

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Шопски тъпотии, метлата във всеки отбор си стои извадена: който не става - айде.
-5
 
 
Мърдите от Ботев да се махат,да ходят на чалготека и да слушат ''тихо ,че съм яхнала метлата да не спиш на входната врата'' Ти си футболист без талант бързо ще си имигрант :Д
+17
 
 
Ako сте прочели докрай статията сте забелязали сигурно източника-тема спорт,същия помиярски про шопски сайт,на който единствената цел е да има интриги около пловдивските отбори,спомнете си само каква помия изливаха по наш адрес преди мача с чорбата,а че метла е необходима и ще има това е безспорно,но никой от ръководството не е дори намекнал имена!!!
+17
 
 
Хайде да не коментираме неща, които не са станали. Останаха само два мача до зимното прекъсване. Определено ще има попълнения, но още и те не са дошли, не са ги видяли и не са ги пробвали. Много е рано за такива разговори.
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+21
 
 
От ръководството на Ботев заявиха ,че продължават спекулациите със случващото се в отбора. Предстоят ни два много сериозни мача за първенството, както и мачове за Купата на България. Абсолютни спекулации са излезлите в медиите имена на футболисти, които ще бъдат освободени. Трябва да минат всички тези срещи, да приключим полусезона и едва тогава ще мислим за освободени. За нас е важно обстановката да е спокойна и всички футболисти да са напълно готови за 2-те срещи за първенството, както и за срещите за Купата. На този етап приказките за чистка в Ботев са неоснователни, категорични са от жълто- черния щаб.
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Яд ме е за Шведа... Не му беше даден никакъв шанс... Вижте как Рахов и Даната след влизане в игра станаха титуляри... Иначе Станчев, Костов, Атанасов, Дяков, Бамого.... разбира се, напускане но срещу адекватни заместници....
+10
 
 
Стефан Станчев и Мариан Огнянов също нямат място в отбора.
-35
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: