ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров: Ще говоря с Марешки, ако разбере кой съм
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 12.11.2012Коментари (28)5594
© Plovdiv24.bg
Спряганият за завръ­щане на Лаута Мартин Камбуров чака обаждане от собственика на клуба Веселин Марешки. Би­вшата звезда на Локото е готов за разговори, стига аптекарският бос да разбе­ре кой е Камбуров.

- Не изключвам възмож­ността и да поговоря с президента на Локо Весе­лин Марешки. Би трябвало той първо да се осведоми кой съм аз и какво съм направил за клуба и да проведем един нормален разговор помежду си -каза голаджията в ефира наТВ7.

След завръщането му в България от Китай тръгна­ха слухове, че Локомотив ще привлече нападателя. Интерес обаче има от Лу­догорец. На Лаута готвят оферта за Камбуров и вяр­ват, че ще се преборят с шампиона за подписа на играча.

Нападателят разкри още, че проблемите в неговия клуб Далиен Шиде, който се спаси от изпадане, са започнали откакто президентът им е влязъл в затвора. Играчите не са виждали своя бос от февру­ари, когато се предполага, че той е бил закопчан.

Източник: "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кой си бе цървул? Най-слабото първенство на България , станал голмайстор , срещу отбори като - ,,Добруджа,, ,,Видима,, ,,Македонска слава,, ,,Черноморец-Бургас,, София ,, Беласица,, и т.н. а самочувствие все едно е бил голмайстор на Англия , Германия или Испания.Скрий се и не се излагай , бъди по скромен .
+1
 
 
абе всечките се биете в гърдите че сте голяма работа и много обичате отборите си които са ви направили футболисти без значение дали е ботев или локомотив ама накрая все за пари става въпрос
-2
 
 
И кой си ве? Кво си постигнал, нещо в национала ли, нещо в някое силно първенство ли?
+12
 
 
Марто, ти си легенда на Локомотив и си нужен на отбора защото си супер футболист!!!
+11
 
 
Мартин все още е изключително желан футболист и затова той има право да има високи финансови претенции! Марто е рядко срещан нападател не само у нас,но факта,че отказа нееднократно на говеда и чорбари го остави умишлено в миманса на медиите и националния отбор! Така,че ако го вземем ще е фантастично,но ако не,това ще е напълно нормално! В момента има няколко клуба(чуждестранни)които с лекота ще извадят няколко десетки хиляди лева за заплата на нападателя! Ще поживеем и ще видим!?
+11
 
 
Марто , ние знаем кои си ....!!!! и марешки ще разбере , а наи - много ще УСЕТЯТ ЖЪТИТЕ НИ ПРИЯТЕЛКИ , дето и без теб сЪнуват кошмари в кокошарника.... АИДЕ ИДВАЙ СИ И ДА ГИ ПОЧВАМЕ ПОМИАРИТЕ НАНОВО ...!!!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+22
 
 
Марто чакаме те не е важно кой не знае за теб важното е че ние знаем кой си завинаги един от нас
+21
 
 
Според мен Марто ще се върне при нас. Марешки умишлео вдигна заплатите на другите лидери в отбора за да не става прецедент на някой новодошъл да изсипе една торба пари. Според Последната информация Заплатите на Златински и Котев са станали по 9-10 000. Това значи че толкова ще бъде и предложено и на Марто. С добра игра и добри резултати тези играчи може да си докарват до около 13-15 000 на месец което мисля че би задоволило всеки трезвомислещ играч за стандартите на България. Ако тези пари му се сторят малко на Мартин, въпреки че съм му голям фен, не мисля че има място в нашия отбор. Все пак и той трябва да покаже с действия че наистина милее за отбора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: