ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо прекъсна черната серия като гост след победа над Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:25 / 10.11.2012Коментари (139)18329
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив победи с 2:1 като гост Монтана в мач от 12-ия кръг на "А" група. С тази победа "черно-белите" прекъснаха черната си серия като гост от началото на сезона. Победните попадения за пловдивчани вкараха Кавдански (41) и Атанасов (79). Точен за домакините бе Миро Антонов три минути преди края от дузпа.

Пловдивчани започнаха отлично срещата и още в 10-ата минута вратаря на домакините Веселин Цветковски показа своята класа, след като на два пъти спаси удари на Атанас Курдов. Малко по-късно Цветковски отново паказа рефлекс спасявайки силен шут на Георги Стефанов

С оглед показаното на терена Локомотив успя да поведе 4 минути преди края на първата част. След едно центриране на Христо Златински, Веселин Цветковски не се намеси подобаващо, а от това се възползва Мартин Кавдански, който даде преднина на пловдивчани.

След почивката "смърфовете" се прибраха в своята половина и дебнеха Монтана на контраатака. В 79-ата гостите убиха интригата на стадион "Огоста" с втори гол във мача дело на Димо Атанасов, който се възползва от нова грешка на Веселин Цветковски.

В края на мача домакините получиха право да изпълнят дузпа за нарушение на Валери Георгиев срещу Миро Антонов, зад топката застана нападателя който не сгреши от бялата точка и фиксира крайното 1:2 за Локомотив Пд.

След тази победа Локо Пд се изкачи на 8-ма позиция с актив от 15 точки. Монтана е 12-ти с 12 пункта.

Още по темата: общо новини по темата: 11
13.11.2012
12.11.2012
10.11.2012
10.11.2012
09.11.2012
09.11.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво на момчетат,Цветковски метковски а преди грешките изкара 3-4 полужения ако бяха влезли никой нямаше да му види грешките само Локо
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+10
 
 
ЧЕСТИТО "БУФЕРЧЕТА"!!!АРЕ МАЙНА , ЧАКАМЕ ВИ НА ЧЕТВЪРТОТО МЯСТО , ЗАЩОТО ТРЕТОТО Е ЗАЕТО ВЕЧЕ!НЕКА ДА ИМ ПОКАЖЕМ НА ТЕЗИ СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ , ЧЕ ПЛОВДИВСКИТЕ ОТБОРИ ВСЕ ОЩЕ СА ТУК!
+31
 
 
Аз пък съм канар и на пук на всички фенове които плуят Ботев в наще теми и Локо в техните теми искам да честитя победата на Локомотив и да им пожелая късмет от тук нататък в шампионата честито локомотивци!
+10
 
 
БИХМЕ ЛИДЕРА ЛУДОГОРЕЦ ПРИ ЮНОШИТЕ. Юношите младша възраст записаха повече от престижна победа над лидера във временното класиране Лудогорец, като го победиха с класическото 3:0 на изкуственото игрище на Лаута. Освен с категоричен резултат, домакините превъзхождаха своя съперник и по чисти голови положения и спокойно можеше да натовари още "голеве" в автобуса по пътя им към Разград.
+5
 
 
Повече от достойно представяне в период, в който външни и вътрешни сили се опитаха да разбият отбора! Не успяха! Само се закалихме от трудностите! Още две победи наесен ни трябват да се стабилизираме и успокоим, а напролет с по-леката програма ще се целим в шестицата!
-2
 
 
Пловдив победи в Монтана. Нормално. А гостите от Сопотъ отново със съдията биха Перник! Все пак са спонсори на БФС! Поне не им скриха билетите и бяха към 4 милиона селяци....пардон хиляди ! Знаме ушихте ли ново или наметалото на магарИтУ дойде късо...?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-5
 
 
Ахахаха тоя вратар Цветковски трябва да играе крило бе майна.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: