ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Трибуна Бесика: Рогош, Маноле, Стряма, знамето го няма!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:36 / 06.11.2012Коментари (145)16696
© Plovdiv24.bg
Привържениците на Локомотив Пловдив излязоха с коментар за пловдивското дерби. Вижте какво написаха "черно-белите" фенове, изразено чрез сайта tribuna-bessica.com:

След три години, най-сетне дойде момента да покажем на цяла България, че в Пловдив има само една публика и един отбор - тези на Локомотив Пловдив. Очаквахме поредната рутинна победа по трибуните и терена, но този път гостите на Пловдив с неприятен диалект и още по-неприятен цвят на кожата и фланелките паднаха толкова ниско, че достигнаха исторически 93 годишен(или 2 годишен, в зависимост от по кое летоброене броим годините на съществуване на АФК Тракия) минимум! А такъв минимум не се стига лесни като се има предвид годините на позор зад гърба на тези хора...
За пръв път в България, а и по доста страни по света на отбор бива наказвана ЦЯЛАТА ХОРЕОГРАФИЯ преди даден мач. За пръв път някой пада толкова ниско, че след като са му наказали въпросната хореография прави абсолютно нейно копие отново платено от клубната управа. Думите не стигат колко жалка е ситуацията, в която се поставиха хората от близките на Пловдив села. Снимката по-долу обобщава нещата.

Естествено не мина и без рецикл

аж. Покрай повторно изпринтираната глупост, видяхме и за трети или четвърти път един парцал с изобразен домат върху него. И всичко това след едномесечни приказки за невероятната публика от селата и нейните възможности. Предполагам, че е наша вината, че очаквахме неградските паразити да надскочат себе си. Уви, това не се получи, вместо това, станахме свидетели на края им като публика.

Докато скрити в някой селскостопански двор, аграрите печатаха копие на наказаната хореография, истинските майни пееха песните си по улиците на Пловдив. Около хиляда души преминаха през целия център на Пловдив и огласиха с песните си вековния град!

На стадиона доминацията в черно-бяло беше абсолютна. Неградските гости, изтръпнали от страх в клетката си се чуха само на два пъти с топ хита си "животински звуци". Нещо типично за жълтата ферма събрала човекоподобни създания от толкова различни села. Като стана въпрос за животински звуци, да не забравим да поздравим и пилешките приятелки по армейска и стюардска линия - тези от ЦДНА.

За финал оставяме и огромното, рисувано на ръка знаме, което окраси трибуна Бесика. Рогош, Маноле, Стряма - Дим да ви няма!
Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Буферите са толкова забавни. И 1000 декларации да напишат, истината няма как да я променят. В Пловдив те са МАЛЦИНСТВО!
+2
 
 
Само цигани могат да кажат на кражба с взлом "наказание" и да се гордеят с това. То си ви е в кръвта.
Тежък инцидент с Пловдивчанин в Англия!За голямо щастие момчето е живо,макар и в тежко състояние.http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-cambridgeshire-37062994.http://www.cambridge-news.co.uk/live-major-incident-after-train-smashes-into-car-on-level-crossin
на 07.11.2012 г.
+6
 
 
Няколко дни след мача с Ботев,малко циганче вижда баща му да се приготвя да излиза. -Тате,тате къде отиваш?-попитало малкото мангалче -Да си купя нов шал на Локо,сине-с гордост отвърнал старият циганин -Ей,тате,ако не те хванат,купи и едим на мен-проплакало малкото цигане....
+9
 
 
Моят тъст е бивш вратар на футболен клуб "Кубрат", секция на "Спортклуб". Привърженик е на пловдивските отбори, + ЦСКА. Мисля, че неговата градация е следната: Спартак, ЦСКА, Ботев, Локомотив, Марица. Състезавал се е и за Спартак по бокс, бил е тяхната звезда, заедно с бащата на Кубрат и Тервел Пулеви, национален състезател. Заведох го на мача Ботев-ЦСКА. Считаше, че съдийството е тенденциозно в полза на ЦСКА. Но беше възмутен от феновете на Ботев за скандиранията "Червени боклуци". Обясних му, че те са в резултат на хвърлените бомби от феновете на ЦСКА, и че феновете на Ботев са бяла лястовица между останалите фенове по настоящем. Ще го заведа на Локо-Ботев при феновете на Локо, за да направи разликата. Отидохме заедно на стадион "Локомотив" за билети. При закупуване на билетите зад павилиона за бира-скара, след споменаване на факта, че дядото е ветеран на Спортклуб, всички бяха много уважителни, отстъпиха му място за сядане. Бяхма заедно на сектор "Спортклуб". Предвидливо не взех съпругата си и сина си /11 годишен, пети клас, ученик в музикално училище, пиано, с награди от международни конкурси, между които първи награди в Париж и Рим/ на мача. Двамата са фенове на Ботев. Бяхме на сектор "Спортклуб". Аз самият не знаех, какво ни очаква, тъй като не съм присъствал на мач на Локо повече от 15 години. Самият аз не псувам. Не съм чул баща ми, дядо ми, тъст ми да псуват. А всички знаете, какво командваше "ходжата" по микрофона. С една дума той крещеше "Псувайтееее"!!! "Чико ще прегърне х.я ми, или к.ра ми, жълта кочина, жълти к.рви". Беше ме срам от дядото! А не съм локомотивец.А дядото - Петър Андонов, ме помоли повече да не го водя на мач!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+12
 
 
Пловдив ПЕЕ САМО "БОТЕВ". НАБИЙТЕ СИ ГО В ПРАЗНИТЕ ГЛАВИ ! ЗАВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ МАЛЦИНСТВО. 3-4000 КОМПЛЕКСАРА И ВСЕКИ МАЧ "БОТЕВ" ИМ В УСТАТА. СМЕШНИ И ЖАЛКИ СТЕ !
на 06.11.2012 г.
+10
 
 
страхотно огласяване на целия град! Изобщо страхотен репертоар и ходжата е надъхан и при 1:2 показа,че и сам война е войн.
+11
 
 
ХОДЖАТА ПЕЙ, ЦИГАНЕТАТА ПРЕПЯВАТ. ТРЕНИРАЛИ ГО ОТ 9ч СУТРИНТА. СМЕШНИ СТЕ, КОМПЛЕКСИРАНИ ОТРЕПКИ.
+9
 
 
вие се чухте 2 пъти само с жълта кочина и това беше мангали прости в Пловдив сте гости ! СРАМ СРАМ СРАМ ЗА Пловдив СТЕ !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: