ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Гонзо за пловдивското дерби: Радващо е, че този мач го има отново
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:58 / 05.11.2012Коментари (18)5185
© Plovdiv24.bg
Бившият нападател на Локомотив (Пловдив) Левски Георги Иванов-Гонзо не изключва възможността един ден да се завърне в Левски, но на този етап не мисли за това. Гонзо говори в предаването "Гореща точка" по TV7, в което бе гост заедно с Александър Александров-Кривия - настоящия спортен директор на Ботев (Пловдив).

"Познавах Иво Тонев още преди да дойде в Левски, но никога не сме били близки. Но след като започнахме да работим заедно, изградихме и приятелски отношения. С една дума, нашето приятелство е доверие. И двамата знаем и си вярваме, че единият не може да подведе другия. Някой ден може и да се върна в Левски, но засега не мисля за това. От много неща бях разочарован в Левски през последните три години. От медии, от неща около клуба, от хора, които са работили с мен и по едно време се обръщат срещу мен и клуба. Беше тежко, това бяха трите най-трудни години в Левски от много време насам. Вратите на "Герена" винаги са отворени за мен, а там не всеки е добре дошъл. С всеки един от клуба съм в добри отношения и всеки мога да гледам в очите", коментира Георги Иванов.

Гонзо сподели мнението си и за дербито на Пловдив, завършило без победител - 2:2: "Получи се страхотен двубой, радващо е, че това дерби отново го има. Според мен, резултатът е справедлив. По-важното е, че стадионът се напълни и в Пловдив отново имаше емоции от този тип, защото зная, че този сблъсък е единствен по рода си. Не видях съдията да не се е справил. Не трябва да се обръща толкова внимание на съдийството. Но Сашо (Кривия) е гледал по-детайлно нещата и когато си вътре в един мач, повече може да усетиш нещата и това дали съдията е свирил правилно или не", каза Иванов и призна: "Не бих работил в Ботев (Пловдив). Не, че имам нещо против този клуб, баща ми е играл там. Но аз съм играл за Локомотив и привържениците на този отбор няма да го приемат добре".

"Колкото до краткия ми престой в Локомотив, с господин Марешки се разделихме с приятелски чувства. Нормално е да има раздяла, когато двама човека не могат да се разберат. Пожелах му успех, трябва да се уважават хората, които дават парите си за футбола", коментира още Иванов..



"За Сашо мога да кажа, че е футболист със страхотна спортна злоба. Дойде 77 килограма от Черно море, казах му, че няма да го взема на лагер, ако не смъкне до 73, той смъкна до 71, вие си правете сметката", продължи Гонзо.

"Лудогорец държи ниво, откакто е в "А" група. Нормално е за 10 дни да има спад. Класата е в постоянството. Това е отборът, в който няма лъкатушене. Това е класен отбор, може би най-класният в "А" група", каза още Иванов.

Гонзо изрази мнение и за представянето на националния отбор на България под ръководството на Любослав Пенев. "Това, което направи Любо Пенев с националния отбор, е похвално. Отборът играе бързо, играе добре и и има резултати. За мен Бербатов не липсва изобщо. Не е хубаво в тима да има звезди, които да са различни от колектива и да се цепят от него", сподели бившият нападател.

Сашо Александров, от своя страна, заяви, че в Ботев "не е толкова лесно, колкото си мислите. Хубаво е, но не е лесно. Да направим базата само, тогава ще стане още по-хубаво. Пловдивският футбол е дал адски много на българския футбол, може би най-много. Важно е там да има развитие", сподели Александров.

Кривия също изказа мнение за националния отбор: "Успехите на националния отбор се дължат най-вече на треньора, подбрал е правилните хора. Трябва да му се вярва на Любо Пенев. Негативизмът убива всичко".

Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Ние не сме комплексари и на колежа нормалните привърженици на Локомотив са добре дошли и те си го знаят! Не може един човек на 60 години, да го караш пред внука му, за да си купи билет, да ти пее жълта кочина и да вика к*р за Ботев и това да ти е критерия, че е локомотивец. Обидихте много свои привърженици и те ще дойдат при нас, защото останаха без дом, а в дома им има зомбита.
на 05.11.2012 г.
+8
 
 
Няма такова нахалство и наглост , като циганската наглост ! Те - които бяха отборът на наркобоса Илиев , и не си знаеха парите ( купиха им цяло първенство !!! ) , те - циганите с кървавите пари на мафиота Г. Илиев тръгнали да говорят за бюджета на Ботев...
+4
 
 
Знае ли някой буфер ,колко ни е бюджета или само ей така си говорите ? Под бюджет нямам предвид парите предвидени за Колежа и за базата в Коматево ,а само тези предназначени за отбора.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+5
 
 
ако гонзо им беше треньор резултата щеше да е 3-4 гола за Ботев минимум
+24
 
 
Крайно време е да разберете, че врагът е само един! И той не е тук, а на 120 километра западно от Пловдив. Престанете с тази омраза, жалко е! Учим децата си на простотии!
на 05.11.2012 г.
+2
 
 
някои да го е канил марш оттук
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: