ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Галатасарай дойде за Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:23 / 05.11.2012Коментари (27)5590
© Plovdiv24.bg
Мениджърите на турския Галатасарай бяха в ложата на Лаута и изгледаха на живо дербито между Локомотив Пд и Ботев. Задачата на емисарите бе да наблюдават отблизо халфа на жълто-черните Тодор Неделев. Младокът пък се представи блестящо и вкара и двата гола за своя тим.

Не е тайна, че турският тим има интерес към футболиста още от лятото. Емисарите на Галатасарай идват няколко мача подред да гледат Неделев. От началото на сезона младият халф е водач по асистенции в "А" група и това не остава незабелязано от чуждестранните тимове. На сметката си Неделев вече има 11 изиграни мача за Ботев, 4 попадения и 6 асистенции.

Очаква се още през зимната пауза двата тима да започнат преговори за младежкия национал. Цената, която иска Ботев за Неделев, е над милион и половина евро, но това най-вероятно няма да спре Галатасарай за подписа му. Припомняме ви, че преди две година Неделев бе желан от Левски и ЦСКА но трансферът му бе осуетен от неговите родители под претекст, че е още малък да напуска Пловдив.

Източник: "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дано има късмет момчето, да се развие. И някой да му налива акъл ,здраво.
0
 
 
При положение, че скаути на поне средно голям европейски отбор няма как да гледат ботев, и съответно да забележат момчето, интересът на Галатасарай си е направо постижение за младежа. Да не забравяме, че за съжаление разликата между Галатасарай и ботев е направо космическа.
+6
 
 
Тошко първо ще запише 1 - 2 участия с Ботев в ШЛ, после ще отиде в някой голям Английски или Испански отбор, и чак като стане на 35, ще отиде в Галатасарай, да ги понаучи на футбол.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+11
 
 
Тошко е добър,няма спор,но не трябва да отива в отбор от,който никой не пазарува,без значение дали е турски или немски.Той е млад,а от такива се интересуват най-вече отбори като Порто,Бенфика,а от тях пазарува цял свят.
+10
 
 
Според мен,трябва първо да се поработи още много здраво с Тошо,по кондицията му,а относно трансфера му,той е задължителен на вън ,колкото се може по-рано,но не и в Турция,а някъде където ще се научи на дисциплина и професионализъм,на пример Германия или Франция.Успех на Тошо и на всички млади пловдивски футболисти,видя се ,че пловдивската школа още е жива и ражда таланти като Тошо и Рони,да не ги изброявам всички.САМО ЛОКО
+14
 
 
...на Тошко посоката му на развитие е на запад , а не на изток ......той е умно момче ,сигурно го е разбрал ....късмет и щастие Тоше.....!!!
+15
 
 
Трябва да остане още в Ботев , след време може да играе в Барса или Милан . Тези турци да забравят за него . Ниско им е нивото , Тошко ще стане един от най-големите в Европа , но пътя му не трябва да минава през Босфора.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 05.11.2012 г.
+15
 
 
И преди съм писал - поне още 2 години в Ботев! Не е изцяло завършен футболист и ако отиде в чужбина, където и да е - "акулите" в новия отбор ще го изядат и ще има да търка пейката. Примери - много! То, верно - паричките блазнят, но в един момент може и без тях да остане! Дано родителите му го съветват правилно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина от Ботев преди гостуването на Локомотив София
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: