ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (21) | Вчера (28)
Утре пускат още билети за дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:50 / 03.11.2012Коментари (109)15136
© Plovdiv24.bg
Утре (неделя) от 8,30 до 12,00 часа на касите на стадион "Локомотив" ще се продават неограничено количество билети за пловдивското дерби срещу Ботев, съобщиха официално от Локо.
Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+10
 
 
Наближава времето,когато сганта,родена през 2001г.,откърмена с омраза,а не с любов,ще започне да посреща синовете си,прибиращи се с жълто-черни шалове на врата.Нека закриването на ведомствения отбор да започне днес,в 14.30. на срутения стадион!
+11
 
 
феновете за които няма място в сектор-"гости", Спортклуб ли ще завземаме???
+13
 
 
Журито на кастингите явно е било много строго. Понеже сме великодушни, ще ви помогнем да си напълните стадиона, че да не се излагате пред цяла България.
+7
 
 
Днес ако решиш да си вземеш билет,ще трябва ли да пееш песни,рецитираш стихове ,или може само с обади се на приятел-тоест поръчител.
0
 
 
Жалко ,че не съм в БГ иначе със сигурност щях да съм на мача. Определено Ботев са изявения фаворит. Цветков е един от най-добрите нападатели в БГ, Вандер е приятната изненада в отбора и в А група като цяло, Неделв е може би бъдещето на отбора (като се надявам някой да го стегне ,защото пуши и е тръгнал по пътя на повече бг "звезди"), Мариян Огнянов показва също качествата си в доста мачове в допълнение на този квартет зад тях застават сърцати футболисти като Рахов който е изключителен (не знам дали знаете ,но като юноша на косъм не подписва с Нюкасъл) и останалите опитни по-дефанзивни играчи. Ботев е добър отбор за нивото на българското първенство който дори да не се купуват нови играчи ще търпи развитие ,а ако има и по-равностойни резерви това ще вдигне нивото на отбора ,когато всеки се бори за своя пост, но на този етап отбора изглежда добре. За Локомотив мога да кажа ,че тяхната надежда е в лицето на Златински. За мен един от най-добрите халфове в БГ и все още е в БГ само защото не иска да подписва с мениджър. Футболист ,който когато играта не му върви компенсира със сърце и себераздаване. Останалите в Локомотив са доста млади момчета с малки изключения ,които обаче знаят какво значи това дерби за разлика от чужденците в Ботев. Надявам се на зрелищен хикс и стискам палци на моя приятел Абушев. :)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+28
 
 
Пуснете си верните фенове от Столюпиново за да си напълните кенефа нарчен стадион. С джипситата го докарвахте на дербитата поне с още 2-3000 отгоре, а сега ги карате да пеят песни. Те български не знаят Вие песни ги карате да пеят.
+3
 
 
Препитването свърши, пак сте си същите мърши!
-26
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: