ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Аян Садъков за дербито: Уверен съм, че ще се получи зрелищен мач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:24 / 02.11.2012Коментари (3)3226
© Plovdiv24.bg
Легендата на Локо Пд Аян Садъков е играл и с двата еки­па в дербито на Пловдив. Бившият национал и сегашен по­мощник на селекционера на младежите Михаил Мадански заяви пред "Тема Спорт", че целият град чака с нетърпение срещата.

"Имам доста спомени, свързани с то­зи мач, но така с лека ръка и набързо не мога да отсея най-добрите и най-лошите. Иначе вече се усеща тръпката около двубоя, все пак от три години не е имало такъв сблъсък и все­ки го чака с интерес. Всеобщо­то мнение е, че Ботев е фаво­рит, но това нищо не означа­ва. Локомотив ще има своите шансове, не може да се отпи­ше. Аз очаквам еуфорията на трибуните да се пренесе и във футболистите. Надявам се, а и съм уверен, че ще се получи зрелищен мач. Двата отбора са доказвали, че могат да правят такива. А и в такъв сблъсък моментната форма остава на заден план, всичко е възможно да се случи. Винаги са се получавали отворени мачо­ве, с много положения", коментира той.

"За раз­лика от Левски - ЦСКА, който в последните 15-ина години позагуби от блясъка си, при наше­то дерби не е така. Виждате, че няма отлив на публика, до­ри напротив, феновете вина­ги са доста колоритни. Вече не може да се намерят билети за срещата. На мнение съм, че ако в Пловдив имаме по-голям стадион, то отдавна да сме надминали по посещаемост Левски - ЦСКА. Отделно от то­ва нашият мач е и доста по-зрелищен - столичани си вкар­ват най-много по един гол. До­като при нас се получават дос­та по-резултатни двубои. Очаквам така да е и в неделя. След мача половината град ще се радва, другата ще е начуме­рена и ще чака сблъсъка през пролетта. Но трябва да изпи­таш тръпката, за да знаеш за какво става въпрос", добави Садъков.

Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Поправка: 2/3-и ще се радват, а 1/4 от града ще скърби.За по простите пояснявам 2/3 са от Ботев,1/4 от Локо,а другите са от Спартак,Марица,Цска ит.н.
+4
 
 
Аяне викат те на караваната вляво от входа на Лаута да разпознаваш хората дали са привърженици на Локомотив да им дадат билети ако минат фейс контрол,не давай интервюта ами отивай натам ,че питат кой те праща ,кой ти каза за нас ,ние сме много ама никой не ни познава.
+2
 
 
Добре казано! :) И жалко наистина, че нямаме един голям стадион...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: