ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (10) | Вчера (24)
Локо отказа да пусне в продажба билетите за трибуна "Спортклуб", продават ги при специален режим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:38 / 01.11.2012Коментари (113)11506
© Plovdiv24.bg
Най-масовите билети за трибуна "Спортклуб" (4200 бр. за сектор "В") няма да бъдат пуснати в свободна продажба на касите на стадион "Локомотив". Това обявиха представители на феновете на рутинната сбирка на двете агитки с полицията преди пловдивското дерби между Локо и Ботев в неделя.

След края на 1/16-финала от турнира за Купата на България срещу Литекс, повече от половината от тази бройка билети бяха изкупени от феновете по трибуните. Останалите ще бъдат пуснати в продажба от утре на бариерата на комплекс "Локомотив" при специален режим и контрол от страна на домакините.

Като съвет към масовия фен на Локомотив бе спусната препоръката да се потърси посредничество през членуващите в организации и фракции, чрез чието съдействие да бъде закупени ценните билети.

На вчерашната сбирка в 4-то РПУ стана ясно още, че всички опити за нежелано присъствие от страна на публиката на Ботев ще се счете като провокация и е предпоставка за напрежение и може да доведе със себе си до по-сериозни инциденти.

Като довод за взетите мерки, феновете на Локомотив изтъкнаха добронамереността от страна на ПФК "Локомотив 1926" Пловдив, който е осигурил 1800 билета за сектора за гости, което е два пъти повече от полагаемата бройка, спрямо общия капацитет на статдиона в парк Лаута. Отговорниците по пропусквателния режим на съоръжението уточниха още, че всички билети са защитени от фалшифициране и ще преминават през двоен контрол, включително ползвайки уникален за всеки пропуск бар-код.

Източник: Lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Съвсем нормално и в реда на нещата е да има такъв режим за билетите.Никой локомотивец не иска жълт подчовек до себе си в трибуната на стадиона.Хората, които ходим редовно по мачове се познаваме по физиономия, така че няма проблем.Просто трябва момчетата да сложат и един по възрастен фен ,който да разпознава свойте по възрастни събратя и да им се дават билети с предимство.Пилетата да се гъчат в клетката и това е, имат два пъти повече билети и без това.Не искам жълти кокошки около себе си на нашия стадион.Пък и знаете опасно е в днешно време да се събират фенове на два отбора в един сектор...
+1
 
 
Ако не покажеш белешка от сюнетчията,значи не си истински локомотивец и не получаваш билет.
+2
 
 
На мен би ми било приятно да седне на колежа до мен Локомотивец, но не лумпен! Ще си побъбрим, ще се шегуваме, ще се радваме и ще тъгуваме, а накрая ще си стиснем ръцете и ще излезнем заедно от стадиона. Може да се и почерпим. Ние Ви подадохме ръка за добра среща, но от отсрещнбата страна виждаме група зомбита, който ги е страх от нас и биха изяли ръката веднага. Виждаме, че вие страх и затова трябва да въведете тайна парола като например: сваляте си гащите и на тях пише " забранено за жълтури ", друг вариант е да се скрият на всеки казан по 10 билета и вътре да си ги намирате.
+2
 
 
Билетите ще бъдат пуснати в продажба на бариерата на комплекс "Локомотив" при специален режим и контрол от страна на домакините. Интересно ми е, какво значе специален режим. Разбираемо е, да не се ходи там с фенски атрибути на Ботев. Това го одобрявам.
0
 
 
Щом ви е страх,че ще ви напълним съборетината защо не се играе мача пред празни трибуни!Само така имате шанс да не сме повече.
+1
 
 
Надявам се нашите да не са наказали някое от турските знамена на жълтурите,че да им се посмеем още един път.
О ЖЪЛТУРИ ПРОСТИ,В ПЛОВДИВ ВИНАГИ ЩЕ СТЕ НА ГОСТИ!
на 01.11.2012 г.
-5
 
 
Предлагам жълтият парцал да бъде провесен с надолу главата от таблото.
+3
 
 
Абе нали щяхте да гоните Узунов? Мишки!
-3
 
 
Вместо да се радвате, че ви спасяваме живота вие се жалвате
0
 
 
до 7-3.....ние чухме че ваши фенове са яли спарчето снощи
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спартак се готви усилено за дербито със Саяна
Стамен Белчев обяви: Голямата цел е спечелването на Купата на България!
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Юношите на Марица мачкат с 9 гола
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: