ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Ботев Пд пуска билетите за градското дерби в четвъртък
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:36 / 31.10.2012Коментари (74)13042
© Plovdiv24.bg
Билетите за градското дерби, предназначени за привържениците на Ботев, ще бъдат пуснати в продажба в четвъртък, информира официалният сайт на "канарите". Както е известно, от Лаута отпуснаха 1800 пропуска за гостуващия сектор, където ще бъдат настанени бултрасите.

1000 от тях ще бъдат разпределени между фракциите в "жълто-черната" публика, а останалите 800 ще се продават свободно във фен-магазина от 9.00 часа утре. Поради огромния интерес към двубоя и очаквания наплив от желаещи да подкрепят Ботев в дербито, ще бъде въведено ограничение от максимум 5 билета, които може да закупи един човек.

Цената за билет е 5 лева.

Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 01.11.2012 г.
0
 
 
КЪДЕ ВИ Е ЗНАМЕТО ЧЕКИДЖИЙ СЕЛСКИ .МАРШ НА СЕЛО НЕ ЗАМЪРСЯВАЙТЕ ГРАДА НА ГОСПОДАРИТЕ ТЪПО ЛИ ВИ Е МУХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА ХАЙДЕ ПРИ БОЖО ДА БИЛЕТИТЕ ОТ 7 КИНТА:DDDDD
0
 
 
Чета коментарите и се замислям, дали наистина сме искали това дерби, или само сме се правили, че го чакаме. Колко приказки бяха - това е най-голямото дерби, по-голямо от най, най - голямото, а всеки се заканва на опонента, като че ли там няма да гледаме мача, и да си подкрепяме отборите, а ще се събираме да си мерим мускулите, боксовите умения или тем подобни. И ще изкажа една еретична мисъл, която няма да ви хареса. Толкова сме изпростяли, че като фенове не заслужаваме това дерби. Нямаме нужния манталитет за дерби. Дербито е мач, в който играят два отбора с големи, изравнени възможности. Къде е уважението към достойния противник, след като този мач е дерби? Посочете ми в долните коментари, по какво личи, че противникът ще участва в дерби мач? Този мач според коментарите се очаква да стане не дерби, а един долнопробен, чалга мач, в който нашите противници са едни нещастни цигани, съответно, някакви си селяни в жълто, които заслужават само презрение, псувни, ругатни, обиди! Не е ли по-добре такъв мач, който предизвиква такива ниски страсти, да се играе на закрити врати. За съжаление, стотината фенове на Локо, които са прогонили собствената си публика с ругатни, псувни и т. н. могат да постигнат и следваща победа - да изпразнят стадиона и на дербито. Вече са постигнали и още една победа - откраднали знаме на противника. Явно има фенове, за които кражбата е една достойна постъпка, стига да е от противника. И могат само да се гордеят с нея. И естествено, който не одобрява псувните, заканите за саморазправа, за тях е страхливец. Използвайте в спора силата на аргументите, а не аргумента на силата. Второто означава безсилие!
0
 
 
Крайно време е нагнетяването на омраза от потребители от форума да се третира, като престъпление! Не може подстрекатели от тук да озлобяват фенове и да се стига до ескалация на напрежение и насилие на деца! Апелирам към институциите, едни и същи коментатори умишлено предизвикват ескалация на напрежение и призиви за насилие. Те не са анонимни! Моля след такива "мъжки" коментари да се оповестява потребителя. Сигурен съм, че извадени от анонимността, няма да са толкова смели и да провокират подрастващите към "мъжки" подвизи, защото лично във тях нищо мъжко няма!!! Любопитен съм да видя Локо пирата - много е активен, ако е с името и адреса пак ли ще е? Нямам претенции относно разкриване на моя профил, мисля, че е демократично! Трябва да се сложи край на подстрекаването към насилие, деянието трябва да се счита за углавно престъпление!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 31.10.2012 г.
0
 
 
За пореден път се спука балона "Лудогорец". Скоро ще им го пукнем и ние! Нека първо се разправим с черно-белите аматьори..
+2
 
 
Преди мача балалайките на циганчетата много им знаят!! След като ги разгромим ще има да се крият п****те!!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+15
 
 
Циганска работа: Докато се играеше мача между Локо Пд и Литекс, фенове на черно-белите са разбили кола от която са "пленили" огромно знаме, което е трябвало да бъде част от хореографията на бултрасите за дербито. Колата е била паркирана в близост до стадион "Христо Ботев". Нищо друго от автомобила не липсва, което е сигурен знак, че делото е на футболни запалянковци." Колко ниско може да са паднали няколко привърженици на Локомотив за да разбият автомобил и да откраднат от там фенско знаме?
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: