ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Страх от съдийски тесли тресе Локо Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:47 / 31.10.2012Коментари (96)11822
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пд имат сериозни опасения от съдийството преди днешния мач с Литекс. Безпокойството на Лаута идва от последния двубой, когато черно-белите бяха порязани от рефера Георги Игнатов при гостуването на Левски. Свирката днес ще надува софиянецът Николай Йорданов.

- Разбира се, че имам опасения от съдийството, няма как да е иначе, след като от началото на сезона общо в четири мача отборите, на които съм треньор, са жестоко порязани от реферите. Последният случай е двубоят срещу Левски на Герена. Много се насъбра от началото на сезона. Освен това в предаването по телевизията постъпиха много некоректно, тъй като излъчиха друга ситуация, а не тази, при която претендираме за засада при гола на Левски - заяви пред "7 дни спорт" треньорът на Локото Стефан Генов.

Чечо заяви, че няма да съхранява своите футболисти за неделното пловдивско дерби и днес срещу Литекс ще заложи на всички, които са здрави.

- Литекс e по-силен отбор от миналия сезон, виждате, че техните футболисти са гръбнакът на националния ни отбор. Но нас не ни е страх и ще се опитаме отново да отстраним ловчанлии от турнира, още повече че крайният победител ще се определи в две срещи. Ще играем за победи и на двата фронта и няма да се съхраняваме за пловдивското дерби - завърши Генов.

Противниците от Литекс пък декларираха, че отиват в Пловдив с надеждата да спечелят двубоя. Както е известно, двата тима направиха зрелищно равенство - 2:2 за първенството пак на Лаута. Няма контузени футболисти сред основните играчи на Христо Стоичков, като единствено младият Никола Колев е извън сметките. За оранжевите се завръща в игра капитанът Йеленкович, който срещу Монтана изтърпя наказание. Това почти сигурно означава, че той ще е титуляр срещу пловдивчани, по всяка вероятност заедно със Сашо Цветков. Отново се очаква Исмаил Иса да води атаката на ловчанлии срещу Локомотив.

Още по темата: общо новини по темата: 77
15.05.2013
27.04.2013
26.04.2013
18.12.2012
16.12.2012
16.12.2012
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
абе вие на мма мач ли ще ходите или на футболен?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Някой от двата мача(срещу литекс и Ботев) дали ще бъде предаван по телевизята или в интернет ? Иска ми се да присъствам, но съм извън страната. :(
+11
 
 
Аз, искам да попитам Христо Димитров, дойдоха ли муджахините от цял свят, дето ще ни бият и лежат? Или си оставате само вие и потниците? Не за друго, да знам дали да идвам на мача. И ако още не са дошли, би ли бил така добър ако дойдат, да ни предупредиш отново да не идваме, че страх голям?!?! Или поне да си извикаме някой да ни пази и нас- някои "топ ултраси" :))
+10
 
 
...обръщам се към някои празни глави като Христо Димитров ...който е писал по долу..... а ве шемет небесен кви са тия глупости където ги пишеш : били те хора та за това ни отпуснали толкоз билети 1800 .....аве образи , то само клетката събира 2500 .... останалите 700 до 1800 ....буфери ли ще дойдат в клетката ...образи ...образи .....та чак НЕНУЖНИ сте вие ...пишат ..драскат си тука колкото да си правят проветрение на устата .....
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Пожелавам ви успех днес,и да се срещнем на финала!!! И по-малко злоба и от двете страни!
+19
 
 
До всички потници ,гашници ,комбинезони ,долни гащи и сутиени ,това е само един мач стига сте заплашвали, защото извън стадиона едва ли ви се чува думата и едва ли социалните ви контакти се ограничават само от хора от вашия кръг ,всеки има приятели ,колеги и съседи от другия отбор .Закачките са едно ,но заплахите са наказуеми от закона и затова се спрете и осмислете какво правите ,защото куките ще дебнат и арестуват всеки нарушител на реда.
+6
 
 
Параноя на всички нива е обзела Лаута!
+2
 
 
Цигани, вие сте на Джесика и централната...Тая със седалките и за гостуващите отбори са за нас! Оправяйте се! :D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Един от най-сърцатите в Локо: Ще продължим да се борим до края!
Джовани подлуди китайците с красив победен гол в 96-ата минута
Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение, на Локо - същата работа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: