ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кокала нападна пак Марешки: Той е никой във футбола. Неговата дума пет пари не струва
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:46 / 26.10.2012Коментари (8)3559
© Plovdiv24.bg
Емил Велев винаги е бил колоритен в изказванията си. В него определено остана обида от начина, по който Веселин Марешки го махна от Локомотив Пловдив. Пред "Тема Спорт" Кокала не спести критиките си по адрес на аптекарския бос.

- Излъга ли ви собственикът на Локомотив Пловдив Веселин Марешки? Той каза, че няма да прави промени до края на полусезона, но не удържа на думата си...

- Попитайте го него. Според мен всички разумни хора са разбрали. Смятам, че и с този нов състав до момента, в който си тръгнах, отборът се представяше прилично. Не може с футболисти, които за първи път играят в "А" група, да очакваш победи във всеки един мач. Така че не трябваше да се правят генерални и прибързани изводи. Но за това трябва да каже собственикът. Въпреки че не знам дали ще може да ви отговори.

- Отметна ли се от някое обещание, което ви бе дал?

- Естествено, той каза, че до края на сезона няма да има треньорски промени. Имаше ми вяра, пък обърна палачинката. Така се оказа...

- Според Марешки, ако сте бил освободен преди мача с Ботев Враца, отборът е щял да победи...

- Не обръщам внимание на неговите изказвания, защото знам какво мога и какво съм направил. А и хората оценяват това, което е останало. Разни реплики въобще не ме вълнуват. Не ми е работа да коментирам смешни неща. Според неговата логика Локомотив трябва да има 27 точки.

- Във всяко появяване по медиите босът не изпуска да ви захапе. Дори каза, че ви се е предоверил. Макар че през минали сезон стигнахте до два финала с Локомотив.

- Той е никой във футбола, кой го знае? Неговата дума пет пари не струва. Виж, да го каже някой специалист и да ме обори с факти, ще се съглася. А Марешки тепърва влиза в материята "футбол", при това знаете как. Предлагам ви да му се обаждате всеки ден и да го питате нещо футболно. Да видите колко смешни и забавни отговори ще има. Неговата оценка не ме вълнува. Аз се занимавам с футбол, а той никога не е бил навътре в тази материя.

- Може ли да се прави сравнение между управлението на Константин Динев и това на Веселин Марешки?

- (Смее се.) Няма място за сравнение. Управлението на Коко бе на светлинни години от това на Марешки. Човекът направи толкова много на Локомотив. Даде пари за нови съблекални, трибуни, игрище и отборът се движеше много добре. А си спомняте къде беше Локо, когато той го взе - пред изпадане.

Още по темата: общо новини по темата: 31
24.10.2012
21.10.2012
20.10.2012
19.10.2012
19.10.2012
17.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И за какво ли му е на Марешки да разбира от футбол!!!!Да ти реди състава и прави смените ли,бе ляв *ашак на Коко!!!??Да наистина закъсня освобождаването ти!!!За да имаш над 400 аптеки,значи имаш и доста в главата,което отдавна е нужно не само за футбола!!!Бързай бавно СуперМарешки!!!!!Мъжкар си!!!! А апетита ще дойде неминуемо!!!
0
 
 
Чест прави на Марешки, че дори да не разбира от футбол даде шанс на тази тото-проститутка, а не го изгони моментално! Той естествено по алкохолно му ни пласира на Враца и Етър за благодарност! Сега Велев се доказва във всяко поредно ежедневно интервю като говорителката на Тото мафията ! НЕ-ДО-ОЦЕНЕН бил ! Плаячо тотален ! Марешки дори му даде 10000 лева "компенсации" за да си ходи по живо по здраво ! Едно говЯдо, обаче не знае що е чест - бълва ли бълва помии! Жалък паразит ! Тези, които му издигахте плакати му направете отбор да вземете купата с него! Славов и Грозлеков ще са капитани на Кокаловия Дриим Тиим !
+1
 
 
Емо, голям кокъл лапни, голяма дума не казвай!
+1
 
 
Кокала няма ли да спре вече да реве?! Коко продаваше мачове - факт. А треньорът не е бил замесен, нали? Кокала сигурно няма нищо общо? Или Коко не е продавал и всички сме се объркали? Или пък Кокала активно е участвал в нареждането на мачове, кое е по-логично? Затова и сега лиже та****те на бившия президент. Трябваше Марешки да го изрита отначало! Продажници!
+3
 
 
Кокала започна много да изпростява. Не е мъжко да хапеш ръката, която до вчера те е хранила - като беше мъж защо остана на работа в Локомотив след като е имал това мнение за Марешки. Не защитавам Марешки, но в случая Кокала е бил к-***ата на Марешки, след като е работил насила в клуба за пари. Да си беше заминал с Коко щом новият е никой във футбола. Кокала удари дъното и ми падна много в очите. Да си гледа чашката и да се ограничи в интервютата, иначе усещам как следващия удар от Марешки ще е да покаже резултата от детектора, който дава отговор на въпроса за тотото и истинската причина поради, която АЛКОХОЛИКА беше натирен.
-1
 
 
Добре де,какъв е смисъла от подобни интервюта през 3-4 дни?????? Кокала е прав в много неща,но нещата няма как да се променят! Тези интервюта са си чиста проба провокации!!!! Стига вече с това "тъпкане" на едно място! Трябва да гледаме напред и времето само ще покаже,кой прав,кой крив! Да,Марешки не разбира от футбол,но има финансов ресурс,който може да компенсира този факт! Все пак той е едва от 3 месеца във футбола а помиите по негов адрес не спират! Винаги преди да се започне с нападките е редно да се даде време за изява и чак тогава да се критикува,иначе в противен случай всичко е провокации,които са целенасочени.....! Та данеби Домусчиев или Караибрахим да са "футболни хора"????? Достатъчно е да имаш пари и да подбереш необходимия екип,който да управлява футболните неща в клуба! Това засга е единствения сериозен пропуск на Марешки след като той избра Узунов и компания именно за тази роля а те в годините доказаха,че са долни крадци и интриганти! Чак след това професионалисти!От друга страна,това запазване на екипа от коково време може да накара варналията да се убеди сам с времето в пороците на бившия съдия и обкръжението му,което е твърде вероятно,защото "цървула трандафор не става",и с този си ход Марешки можеби е имал именно това в предвид?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: