ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
БФС пусна Платини да играе срещу Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:57 / 24.10.2012Коментари (18)5004
© Plovdiv24.bg
Най-накрая БФС картотекира звездата на ЦСКА Мишел Платини. СТК към централата взе положително решение, след като на няколко пъти не го стори. Така бразилецът ще може да играе още срещу Ботев Пд в събота. Решението на БФС е прозрачно и жалко, както и цялото управление на Борислав Михайлов и компания. Какво се случи в случая Платини една седмица, че бразилецът бе картотекиран сега, а за дербито с Левски не?

"От 3-и септември е влязло в сила допълнителното споразумение в договора, при което от ЦСКА на 18-и септември са предявили нов иск, той да бъде картотекиран, а ние сме им отказали на 20-и септември. Интересното е, че те тогава не ни представиха това допълнително споразумение. То е внесено в БФС чак на 18-и октомври, или месец и половина след като е сключено. Защо от ЦСКА не са го представили, попитайте тях. Ние миналата седмица имахме редовно заседание в четвъртък, а те броени минути преди това са внесли допълнителното споразумение. Защо те са го забавили месец и половина, а ние да го гледаме след 15 минути? Има си процедура по завеждане на документацията, която не бе спазена тогава. Сега обаче всичко е наред и Платини може да играе още срещу Ботев Пд, стига да му донесат документите за катротекиране при нас", заяви Марин Маринов.

Още по темата: общо новини по темата: 36
29.10.2012
28.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Онова пиянде Майкъла така се изхвърли та чак и свирка направи на перуката и сие мазни помий във Пловдив ви чака АД.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+4
 
 
КАТО ВИ ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ СКЪПИ КОЛЕГИ,МИСЛЯ,ЧЕ ТАСКО ВЕЧЕ СИ Е ГЛЪТНАЛ СВИРКАТА!НЕКА ДА МУ ПОКАЖЕМ В СЪБОТА,ЧЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДА ВНИМАТЕЛНО И ДА Е ОБЕКТИВЕН!В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ МОЖЕ ДА МУ ОТНЕМАТ ПРАВАТА И НА НЕГО!ХУБАВОТО В СЛУЧАЯ Е ,ЧЕ СОФИЙСКИТЕ ОТБОРИ ИЗПИТВАТ СТРАХ,А СТРАХЪТ ПАЗИ,ПАЗИ ОТ ГОЛЕМИ ЗАГУБИ!ЩЕ СЕ ЗАТВОРЯТ ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА МАЧА И КАКВОТО СТАНЕ НАПРЕД.ТЕ ИДВАТ ТУК ЗА ЕДНА ТОЧКА.ПОВЯРВАЙТЕ МИ!ЩЕ ПРОВОКИРАТ НАШИТЕ МОМЧЕТА С ГРУБА ИГРА И ДАНО ДО КРАЯ НА МАЧА НЯМА ИЗГОНЕНИ ОТ "БОТЕВ".САШО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ КАК ЩЕ ДЕЙСТВА СТОЙЧО И СЕ НАДЯВАМ ДА ПОДГОТВИ ОТБОРА ЗА ТОВА!С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ ПОБЕДАТА,НО ЗНАМ,ЧЕ НИКАК НЯМА ДА НИ Е ЛЕКО....УСПЕХ МОЙ "БОТЕВ"
+5
 
 
Той да беше оригинала-да се притесняваме.Ами то някакво менте.
+6
 
 
Това показва какъв страх ги тресе тъпите шопски свине.Първо срещу говедата Ристосков сега юношата на чорбата Таско прасета нещасни ние сме свикнали цял живот да играем и срещу помиярските ви съдий само,че вие прасета нещасни по този начин стигате само до първия предварителен кръг на ЛЕ и ви праскат трето разредни отборчета.
+4
 
 
Голям праз. Ние не разчитаме тоя или оня да не играел, но нека всички видят на БФС-то "стандартите", какво питам аз се промени от миналата седмица? А да, мина т.нар. "голямо" дерби.
+4
 
 
Абе Платини, Млатини "боли ма кръста". Пак ще хвърчат св. вратни пържоли и ще се лее чорба.
+13
 
 
тъпо БФС тъпа перука,се маха колкото се може по скоро!!!мамка му и рехавата коса!!!
+18
 
 
Те са слаби, можете да ги биете с и без Платини.
+20
 
 
Оставка за БФС! Това отдавна надхвърля границите на спорта футбол. Нещата вървят към ... сериозни проблеми и то е важно да се отбележи, че самото БФС бута осъзнато или не нещата в тази посока. Оставка за БФС! От сега нататък по примера на един древен римски сенатор започвал всяка една своя реч с думите Картагена трябва да се унищожи ще започвам с Оставка за БФС! Бих се радвал на всеки един от вас, независимо от клубните си пристрастия да започва всеки свой пост с Оставка за БФС!
+24
 
 
Длъжни сме да ги бием! С разлика! Въпреки фокусите на това женско БФС и лобито на свинките там!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: