ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев Пд вдигна цените на билетите за мача с ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:44 / 23.10.2012Коментари (130)17203
© Plovdiv24.bg
По-скъпи от обичайното билети за домакинския мач на Ботев срещу ЦСКА пуска ръководството на клуба, съобщава официалния сайт на "канарите". Предварителната им продажба започва в 12.00 часа във вторник на цена от 6 лева, а в деня на мача /събота/ те ще се търгуват срещу 8 лева.

Увеличението в цената важи само за предстоящия двубой и не засяга учениците и пенсионерите, които ще продължат да влизат с билет от 2 лева. Без промяна остава правото на свободен вход на притежателите на абонаментни карти, както и на децата до 12 години, които и в мача срещу ЦСКА ще влизат на стадиона безплатно, но задължително с придружител.

Другата промяна засяга дизайна на билетите, които ще бъдат с по-различна от досегашната визия. Пропуските от 2 лева са зелени на цвят, а останалите ще бъдат в жълто. Талони със старата визия ще се продават само за Сектор "Б1" /вдясно от Централна трибуна/.

Както обикновено, предварителната продажба на билети ще се осъществява в клубния фен-магазин от вторник до петък, включително. С цел по-ефективно й осъществяване, в работните дни от седмицата фен-шопът ще работи без прекъсване от 9.00 до 17.30 часа. В събота билетите ще се продават само на касите на стадион "Христо Ботев" на цена от 8 лева.

Още по темата: общо новини по темата: 36
29.10.2012
28.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Аз вече си взех билети и ви съветвам да направите същото, защото няма човек, който да купува по-малко от 5-10 билета на опашката. Стадионът ще е фраш, да няма недоволни накрая. И пак споменавам - пълнете източната трибуна и буферната зона там, а не 10 реда правостоящи на западната.
-5
 
 
Аз пък това не го разбирам. Не е въпроса за лев или три повече, а за отношение. Вярно е че сме отбора с най-голяма посещаемост, че това вероятно носи известни затруднения на администрацията, че стадиончето вече ни е тесничко, но нито мача с ЦСКА може да предложи кой знае какъв футбол, нито това е начина да се "редуцира" публиката, че администрацията да си запази добрите отношения с куките. Още повече тази година с нашата публика куките са имали най-малко проблеми. Ами ако недай си боже мача с чорбите не е успешен? Тогава какво? Аз ще ви кажа какво - на следващия мач ще дойдат значително по-малко хора и то основателно обидени.
+3
 
 
Според мен правилно решение на ръководството. Финансовата страна се набива на пръв поглед. Но така се избягва струпването и безпорядъка преди мача. Формално не предлагаме различна цена за гости и домакини в деня на мача. Но най-важният момент е, че показваме на собственика, че ще може да гледа на проекта Ботев като на един печеливш бизнес - проект. Подобна беше позицията на ръководството с даренията за операцията на Георги. Собственикът разбила се, че можеше да даде цялата сума. Но сумата се събра от фенове, футболисти и ръководство. Показваме, че не разчитаме всички само на един кон, да дърпа тежката каруца. Впрегнати сме всички.
на 23.10.2012 г.
+6
 
 
Евтини билети на Лаута и без това всеки божи ден там има емоции .Чакаме оставката на Славов, Нежния, Иги и компания.
+10
 
 
Причината за повишаване на цените на билетите е, че стадиона няма да може да ни побере и по-този начин ръководството на Ботев Пловдив се надява да откаже част от нашата публика ,но бъркат много ,защото любовта към Ботев Пловдив ,никога не ще умре ,заедно дори в ада ние ще те следваме. P.S.Истината е ,че не знам каква е причината ,но стадиона ще фрашкан ,за това поне 1час по-рано на стадиона.
+7
 
 
От циганите спасение няма.От циганче сапунче,от циганката де от цялата лайнута прах за пране.8 лева от всички.Ние ще ги дадем.За да гледаме Ботев и няма да ги крадем миризливци.Вие ,,саабии'' на парите ли ни ще ставате миризливци.Ние имаме.Вие си гледайте ваШто порно,ваШто локо и не гледайте в другия двор.Там за крадене няма.Минава този кръг,бием не бием си е наш проблем.Но идва следващ и ще ви ритнем стола на свлачището в аналният изход на Аграрния.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+15
 
 
и нека пребъде век и веков ..Ботев''....пак ще плачат Барселона и Байерн така ще е
+8
 
 
кефа цена няма.....но и все пак хора сме макар и фенове 8 хляба са нека това да е таван.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: