ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мадански: Неделев е от изчезваща порода
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:26 / 23.10.2012Коментари (9)4646
© Plovdiv24.bg
Тодор Неделев е един от най-талантливите футболисти в България, родени през 1993 г. Според мен той е от тези играчи, които вече са на изчезване, а именно типична десетка. Човек тип плеймейкър, около когото може да се гради играта на целия отбор. Има невероятен поглед и всеки момент може да измисли нещо нестандартно. Разбира се да не забравяме и най-важното, има много добър ляв крак. Според мен той е най-добър зад нападателя. На крилото не притежава толкова добра линейна бързина, не че не се справя, но не е типичното крило. За мен най-силната му позиция е плеймейкър, в младежкия национален отбор ние играем с двама нападатели, а той е точно зад тях. По принцип Тодор попадна на точния отбор. Той е юноша на другия Ботев, но се развива отлично в момента. Попадна на много добри треньори като Ферарио Спасов, Сашо Димитров и Костадин Видолов, които обичат атакуващия футбол и практикуват именно такъв стил. Тримата харесват такъв тип футболисти и обичат да им дават по-голяма свобода. Тодор израства много благодарение на това, че Феро, Сашо и Видолов му гласуват доверие, а това е много важно за един млад футболист. Ако не разчитат на тебе, просто си оставаш вечен талант.

Един от недостатъците на Неделев е играта му в защита. Забелязвам обаче, че в Ботев работят много сериозно, за да изкоренят това. На последния лагер на младежите на мен ми направи впечатление, че той има напредък в това отношение и е много активен при играта в защита. За него мога да кажа само добри неща и като човек, защото и колективът в младежкия отбор го прие много добре.

Най-важното за него е да продължи да работи и да се труди. Понякога забелязвам, че му липсва точно мотивацията. Да поддържа една висока концентрация и да продължи да работи, останалото той си го има.

Източник: "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 36
29.10.2012
28.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ, ЧЕЧО ГЕНОВ Е ДОСТАТЪЧНО ИНТЕЛИГЕНТЕН СПЕЦИАЛИСТ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА НАЛАГА ТОЧНО ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА! ЛОКО Е АСАНСЬОР КЪМ А НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР - ЗЛАТИНСКИ, МИШО ВЕНКОВ , ОТ НАС ДО НАЦИОНАЛА ДОСТИГНА ИВАН ИВАНОВ, И ДР. ДВА ОТБОРА ЛОКОМОТИВЦИ В МОМЕНТА ИГРАЯТ ПО ДРУГИТЕ ЕЛИТНИ ОТБОРИ! НИЕ СМЕ НАСТОЯЩИ ФИНАЛИСТИ ЗА КУПАТА НА България И ЗА СУПЕРКУПАТА НА България И УЧАСТНИЦИ В ТУРНИРА "ЛИГА ЕВРОПА"! ТОВА ЖЪЛТИТЕ, ПРИШЪЛЦИТЕ ОТ Б-ГРУПА, НЕ СА ГО И СЪНУВАЛИ И КОГАТО ГО ПОСТИГНАТ, САМО ТОГАВА МОГАТ ДА ДРАСКАТ СРЕЩУ НАС
+20
 
 
Много израсна Тошко! Миналата година се бях притеснил за него, защото го бяха "заковали" само в лявата зона да играе, а силата му е в играта по целия фронт на атаката, както справедливо пише авторът, да е освободен от персонални задачи. Вярвам в неговото трудолюбие и талант! Ще израсне много повече!
Цъкам минуси на буферите :)
на 23.10.2012 г.
+22
 
 
Ако беше останал и Цецо Тонев да премине през чистилището...сега щяхме да имаме невероятен тандем от юноши на Клуба! Жалко,че Цецо беше даден за еничар от собствения си баща и то за шепа стотинки.Момчето със сълзи отиде при г'вядата,но при все това си остава Ботевист!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 23.10.2012 г.
+27
 
 
Тошко видимо израстна много през последните месеци!
Цъкам минуси на буферите :)
на 23.10.2012 г.
+30
 
 
Той е юноша на "другия Ботев"... :)))) Вари го,печи го-буфера ако не си покаже пак циганията,та на!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: