ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки: Гарантирам, че при нас вече няма "черно тото"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:18 / 22.10.2012Коментари (54)12857
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пд Веселин Марешки заяви в "Гореща точка" по ТV7, че не премиерът на България Бойко Борисов, а бившият бос на клуба Константин Динев го е накарал да оглави "черно-белите".

"Бях поканен от Коко Динев. След това имах разговор с Христо Бонев и Атанас Узунов, които бяха в ръководството на клуба. Те ме срещнаха с премиера Бойко Борисов и взех решение да се захвана с още една сфера", заяви Марешки. 

"Нашата основна задача е задряваването на клуба и най-вече изчистването на имиджа му. Не сме гонили играчи. Когато Коко си тръгна, си ги взе. Единствено гласувахме доверие на треньора, но като видяхме резултатите, го махнахме", коментира Марешки.

Аптекарският бизнесмен коментира и спекулациите за "черно тото", в които обвиняваха "смърфовете" и Динев. "Не искам да коментирам в какво го замесват Коко. Притесняваше ме, но гарантирам, че при нас вече няма "черно тото", заяви Марешки.

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
А ДАЛИ БИ КАЗАЛ ТЕЗИ ДУМИ И ПРЕД ДЕТЕКТОРА НА БЕСИТЕ чЕ НЯМА чЕРНО ТОТО
0
 
 
Гузен негонен бяга!!! Мача срещу Славия беше купен,а циганчетата се радват хаа
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
-2
 
 
ЧЕРНО ТОТО ВЕЧЕ НЯМА...ИМА ЧЕРНО БЯЛО ТОТО!ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СПОРТНИТЕ ЗАЛАГАНИЯ СЪС ЗАКОН И ВСИЧКО ШЕ Е НАРЕД!ТОГАВА ЩЕ ГЛЕДАМЕ ИСТИНСКИ ФУТБОЛ , НО...ТАКА Е САМО В САЩ!СЕГА ДА ПОЛЕЕМ ПОБЕДАТА И НА ДВАТА ПЛОВДИВСКИ ТИМА!НАЗДРАВЕ!!!
-3
 
 
Ха ха ха,егати шегаджията е тоя маГарешки,ама за всички е ясно че манго без жица и продаден мач не може да заспи,то ви е в кръвта бе цигани миризливи.
-1
 
 
Този призедент,ако иска "ЛОКОМОТИВ" да се измъкне от тази ситуация,да си мълчи по футболните въпроси,за да може един ден да търси отговорност от тези,които той е назначил.А що се отнася до УЗУНОВ и сие просто нямам думи.Локомотив няма добро бъдеще с тези хора.ЖАЛКО. Но само "ЛОКО"! ЧЕСТИТА ПОБЕДА МОМЧЕТА!
-2
 
 
Г- н Марешки вчера обеща много неща и нека го оставим да ги осъществи.Човека се радваше повече от нас но каза ,че сега е много зает и не можа да направи изказването си пред феновете но ще го направи съвсем скоро.Ако нещо наистина не върви може да му се иска обяснение но за сега той беси и коли щом плаща.Ще чакаме за да видим дали през зимния период ще направи всичко което каза.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Магарешки завинаги един от вас,малоумници.Продължавйте да ни забавлявате.С измислици,рожденни дати,самонаричания и с най-вече с клубната легенда която вече е на ведомост.
+2
 
 
Ех колко сте интересни, човека взе отбора 2 седмици преди да затворят трансверния прозорец, какво искате да докара Гара Дембеле и Марто Камбуров за това време ли, хайде стегнете се малко!!! Какво очаквате от човека за това кратко време не ми е ясно? Все едно никога в живота си да не си боядисал една врата и да те накарат да боядисаш цяла кола, че и качество да търсят от теб, мислите ли че му е лесно? Човека е в Локомотив от 2 месеца, дайте му малко време, аз вчера го видях колко развалнуван и емоционален беше, което показва, че има намерение да свърши нещо за клуба, оставете го на мира за малко....поне до Коледа
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: