ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Хабиб Бамого: Знам, че Ботев е един от сериозните клубове тук
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:37 / 15.10.2012Коментари (45)7374
© botevplovdiv.bg
Новото попълнение на Ботев Хабиб Бамого коментира трансфера си пред официалния сайт на клуба.

"В последната година се случи така, че имах известни проблеми в предишния си клуб и не записах много мачове. Имам огромно желание да играя футбол, а Ботев ми дава тази възможност. Доволен съм от преминаването си в Пловдив, ще направя всичко възможно да се адаптирам бързо и да покажа на какво съм способен", заяви френският нападател.

Бамого призна, че няма информация за българското първенство, но това не го притеснява.

"Чувал съм някои неща за България от мои приятели, но нямам сериозна информация за вашия шампионат. Все пак футболът е футбол навсякъде и аз не се притеснявам. Знам, че Ботев е един от сериозните клубове тук."

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Ааа изгарям от кеф как малцинството пикае кръв! Наздраве! По темата: надявам се да е резултатен, честито на всички канари!
-5
 
 
на пернатите клоаките са задръстени с кифтиетъ...продължавайки с алчното тъпчене започва да им се вмирисва птичият мозък и губят всякакво чувство за ориентация.:) "ту би кунтиню" !
+7
 
 
Има някакви извънземни нечифтокопитни от килиметата на Лаута,които често или вечно са надрусани.Бог да ги прости и дано влезат в правия път
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+16
 
 
Cлед десетминутната "оперативна" беседа при която премиерът Бойко Борисов убеди Веселин Марешки да налее милиони в Локомотив - Пловдив, че Лицето с Хапчетата е на път да се раздели и бизнеса си с аптеки, операцията вече е в ход. Марешки е притиснат до стената да продаде бизнеса с аптеките си, както и складове, които притежава. Срещу това на Веселин Марешки е обещана политическа кариера, което е обаче твърде съмнително предвид комбинацията, която е в ход. Oколо 200 аптеки на Марешки плюс складове, са на път да влязат в ръцете на кръг, близък до Корпоративна банка. За целта на сделката е регистрирана фирма в Монако. След влизането на Марешки във футболния клуб Локомотив - Пловдив той чистосърдечно призна, че изобщо не разбира от този бизнес, и че е бил за десет минути убеден от премиера Борисов, въпреки че "не за първи път купувам неща, които не ми трябват". Дали притисканете на Марешки от високопоставения властови и бизнес кръг има нещо общо с това, за което Янев тръбеше години наред - че за Марешки службите имат твърде шокираща информация, свързана с Хапчетата???
+16
 
 
Ех тези дни,като си говорех и с приятели ИСТИНСКИ локомотивци имаше доста болка и тъга в думите им,нормално всеки би се чувствал така ,както сега с техния отбор,така и преди години с НАШИЯТ. Много ме подразни факта ,че когато имаше кофти новини и събития от последните 3-4 дена "фенове"на локо ,но повече хейтъри на Ботев наизлязоха,не да си изкажат мнението и тревогите за тяхното си положение,а за да се гаврят с нашето ново попълнение,за да кажат с колко ще ни"бият" литекс и т.н. Наизлязоха и също след колосалната победа над "финалиста" в Шампионска лига - Любимец... Защо??? За жалост отговорът е мн прост и той се събира в границите на простата бг поговорка - "Яз не гледам на мене да ми е добре,гледам на Вуте да му е зле" ,за тяхна жалост и болка... на "Вуте" в момента мн си му е добре!!! П.С. и нека всички Жакота,тейлчета,диопи и т.н. след като плюят ,че сме на доган отбор и дпс,сложете едно копие от паричен превод в банка КТБ или може и декларация с извадка от това как доган се е договорил с Цветан Василев да ни купи и всички тия лайна недоказани и градски легенди,марешки сигурно и той не е с пот на челото,спечелил тия пари! Просто е тъпо и смешно такива коментари и преждевременни надъхвания,дайте да изиграят и двата отбора 10-ти кръг ,пък тогава да се дразниме за дербито! ;) Наздраве от мене и успех на по-добрите в дербито,т.е. на БОТЕВ!!!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Ботев мечтае за финал! Драма, меле, червени картони и аванс за "канарчетата" преди реванша
Проливен дъжд в София! Каранга липсва, съставите на ЦСКА-София и Ботев
Феновете на Ботев тръгнаха за София! Сериозна подкрепа за Керкез и футболистите от трибуните
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: