ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Организираните фенски структури на Локо поискаха незабавни оставки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:14 / 12.10.2012Коментари (85)8566
© Plovdiv24.bg
Организираните структури и организации на феновете на Локомотив Пловдив излязоха с официална позиция за създалата се ситуация около футболния клуб. Plovdiv24.bg я публикува без никаква редакторска намеса:

Обединение на всички организации и структури на привържениците на "Локомотив Пловдив" застава зад следните точки, които чакахме да станат факт още с идването на собственика Веселин Марешки:

1. Ръководството на ПФК "Локомотив 1926" Пловдив да излъчи виновните, които да поемат отговорност за създалата се незапомнена трагикомична ситуация в клуба.

2. За дългогодишното си позорно управление цялото административно ръководство на Локомотив да подаде оставките си веднага.

3. Да бъде гласувано доверие на една силна фигура, на която да бъде поверена цялата оперативна власт, за да носи отговорността за по-следващите резултати.

Впредвид настоящата ситуация, призоваваме цялата власт да бъде поверена на Георги Иванов.

В случай, че исканията ни не бъдат удовлетворени си, запазваме правото да ги отстояваме и извън медийното пространство по всички възможни начини.

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив
Lauta Hools
NUP-1995
София клуб
Гарата
Трибуна "Спортклуб"
London Crew
Фенклуб "Атланта"

Още по темата: общо новини по темата: 31
26.10.2012
24.10.2012
21.10.2012
20.10.2012
19.10.2012
19.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
а какво стана с декларацията дето магарешкия трябвало да дойде и да се срещне с ромите които да му кажели как се управлява символа на кюстендил
+8
 
 
Време е за промени и ,щом те започнаха ,е редно и Славов да предаде щафетата на друг човек,защото е ясно,че няма да бъде приеман добре сред черно-белите фенове,по-точно 2/3 от тях.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 12.10.2012 г.
+8
 
 
Колко трябва да си прост и нагъл, че да публикуваш такава декларация?! Точно в този ден и час, когато ръководството се задъхва от избор на треньор, предвид липсата на качествени такива. По т.1 - точно деклариращите създадоха тая обстановка на непоносимост към едното, а сега и към другото ръководство! По т.2 - точно "администрацията" пък въобще няма нищо общо с "дългогодишното позорно управление". Явно деклараторите не правят разлика между администрация и управление. По т.3 - с какъв ум се предлага еднолична власт на човек с определени интелектуални способности, без ценз и опит в цялата финансово-мениджърска дейност на един клуб от А група? Да не говорим, че същия отдавна не е свързан с проблемите на клуба, а напротив - изразявал е неведнъж публично неприязаността си към клуба и публиката му? Това предложение на деклараторите е повече от жалко и говори за техния мозъчен багаж! И най-накрая - ако исканията им не бъдат удовлетворени, те щели "да ги отстояват по всички възможни начини", моля ти се! Каква безкрупулна наглост! Това е закана и опит за сплашване и по НК може да отнесете глоба или присъда, г-да декларатори. Сниманият декларатор, би трябвало да знае, че за такива изказвания в публичното пространство, дежурният прокурор може да го вкара в ареста за 24 ч. за изясняване на обстоятелствата. Но явно жаждата за власт е по-голяма от всичко при тези хора и те са тръгнали на ПРЕВРАТ ! Отдавна подготвян преврат! Както историята показва - никога и никъде по света превратаджийте не са били обичани или пък никога не са донесли нищо добро! Така ще е и с тия малцина елементи, които разбуниха духовете в Локомотив. Има си демократични методи за предложения, промени, оставки според законите и устава на дружеството ви - но не и така, г-да списващи декларацията. Все пак - живеем в 21-ви век!
Цъкам минуси на буферите :)
на 12.10.2012 г.
+12
 
 
Я,декларация! Славов,вместо да пишеш декларации,вземи си декларирай доходите от кражбите! Вън СЛавов,вън потниците!
+14
 
 
Славов, бъди мъж и си подай оставката ако обичаш Локомотив. Не виждаш ли, че всички освен потниците ти са против теб.
+14
 
 
Долу ръцете от Зума Узунов,че ще ви ги счупя чалгарчета прости.До там я докарахме да си плюем хората дето си дадоха живота за Локомотив!Пишлигари!Ама явно и ние старите сме виновни,дето не сме ви възпитали какво е чернобялата фанелка!Ръководството на фен клуба да изчезва незабавно!Ще ви дам един Гонзю!Изгонихте Коко,а сега и Марешки!Да имате алтернатива?
+7
 
 
Христо, ти пак си тук. Да не би да имаш гадже, комплексар обратен
+5
 
 
ДАЙТЕ НА БУФЕРИТЕ СВИРКА,ДА СИ СВИРЯТ ! ХАХХА
+12
 
 
Сега чакаме с декларация да отрекат тази декларация. А до довечера още 3-4 декларации!
на 12.10.2012 г.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: