ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пд изпусна Етър във Велико Търново
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:48 / 06.10.2012Коментари (155)18669
© Plovdiv24.bg
Отборите на Етър и Локомотив Пд завършиха 1:1 в мач от 8-ия кръг на "А" група. Мартин Кавдански даде преднина на "черно-белите" в 53-ата минута, но с гол на Дормушали Саидходжа в 81-ата минута "болярите" се добраха до равенството на стадион "Ивайло".

Пловдивчани трябва да съжаляват повече за изпуснатите 2 точки, тъй като бяха по-добрия тим на терена, но малшансът ги преследваше в тази среща и пропуснаха да си тръгнат с пълния актив от точки от Велико Търново. 

Още в 7-ата минута младежкия кипърски национал Димитриу проби отляво, след което отправи силен удар по диагонала, но Пенков спаси, а Абушев се размина при добавката. Десет по-късно Георги Стефанов засече опасно центриране, но ударът на нападателя облиза външната страна на мрежата. Две минути преди края на първата част Диего Фераресо нацели гредата. Бразилецът стреля от около 25 метра, но топката срещна левия стълб. 

Само минути след подновяването на играта гостите поведоха в резултата с много красив гол на резервата Мартин Кавдански, който с техничен удар разстреля Пенков. Минути след гола на Кавдански, Стефанов можеше да довърши домакините, но ударът му с глава не намери очертанията на вратата. 

Десет минути преди края на срещата юношата на Ботев Пд Дормушали Саидходжа донесе точката на Етър, след като бе изпуснат от защитата на Локомотив Пд в наказателното поле и с хубав удар фиксира крайното 1:1. Това бе и първи гол за Саидходжа с екипа на "виолетовите".

В края на мача Георги Стефанов можеше да се превърне в герой за "черно-белите". Нападателят бе изведен сам срещу Пенков, но той се опита да го преодолее с прехвърлящ удар и топката излезе в аут.

Така с тази точка Локомотив Пд се срина на 13-та позиция с актив от 8 точки. Етър е 15-ти с 4 пункта.

Още по темата: общо новини по темата: 14
31.10.2017
30.10.2017
30.10.2017
08.10.2012
07.10.2012
06.10.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Локомотив (Пд) ще изиграе две контроли по време на паузата в първенството. Първата ще бъде в сряда - 10 октомври от 15 часа в Пловдив на "Лаута" с Черноморец (Бургас). Втората е с Локомотив (Сф) в събота - 13 октомври от 13 часа на стадиона на червено-черните в столичния квартал "Надежда".
-5
 
 
Гледам жълтия цирк е във вихъра си и в тази статия. Това може само да ни радва момчета. Горките са като безпризорни кучета, джафкат си около вас, но вътрешно бедната му душичка умира от страх. Не се притеснявайте папагали, 11 кръг идва и колкото и да сме зле сега, отново ще сте МОРАЛНИ ПОБЕДИТЕЛИ!!! Историята го е показала, след мача с вас, ще ви бъдем безкрайно благодарни, първо за нужните 3 точки и второ за това, че при нас ще започне толкова желаният подем,.Това е вашата съдба ;) Да видиш разреван папагал след загуба от пловдивският любимец.....БЕЗЦЕННО
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
Ненужниците догодина в Б група за кой ли път!?Хихихи
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Мале загуба от Етър...сигурно е доста унизително..
+8
 
 
Не се притеснявайте ненужни чалгари,дошли от селата да работите в БДЖ и градският транспорт за пловдивско жителство.Били ,сте и ще бъдете винаги за останалите ,,цигани''.Ние не сме като вас да ви измисляме прякори според собственика.Цигани се родихте ,цигани сте си и цигани ще умрете.
+8
 
 
цигани прости в ПЛОВДИВ сте гости аре у лево и в Кюстендил
+2
 
 
Кой по-точно в "жълт помяр", г-н Славов - този който иска силен Локомотив или този който разби отбора и го прати в Б група?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Един от най-сърцатите в Локо: Ще продължим да се борим до края!
Джовани подлуди китайците с красив победен гол в 96-ата минута
Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение, на Локо - същата работа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: