ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Три фирми кандидатстват за монтиране на осветлението на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:11 / 03.09.2012Коментари (5)3919
© Plovdiv24.bg
Три фирми попадоха в срок офертите си за изграждане на осветлението на стадион "Локомотив" по закона за обществените поръчки. Днес специална общинска комисия с председател инж. Йордан Калев отвори офертите на всички кандидатстващи компании. Това стана по реда, в който предложенията са постъпили в община Пловдив.

Първата фирма, която пожела да монтира осветлението на Лаута, е "Енергострой България ДЗЗД" - Аксаково, съвместно със софийските "Уайтинг Къмпани" и "Димов Къмпани ЕООД". Този консорциум е изградил осветителната система на националния стадион "Васил Левски", както и на стадион "Берое" в Стара Загора и градския стадион в Каварна.

Втората фирма, която кандидатства за обществената поръчка за осветлението на стадион "Локомотив", е "Хит ООД" - Горна Оряховица. Тази компания може да се похвали с изграждането на осветлението на "Лудогорец Арена" в Разград.

Третата кандидатстваща фирма по реда на подаването на документите е "Сигротех ЕООД" - Пловдив. Тя е участвала в монтирането на осветление на стадиони в Турция и в Босна.

Трите оферти ще бъдат разгледани най-подробно от общинската комисия и най-рано след седмица се очаква да има избрана фирма победител.

Още по темата: общо новини по темата: 31
04.04.2013
04.04.2013
03.04.2013
15.03.2013
13.03.2013
11.03.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
По-добре късно, от колкото никога! Според визитките една от първите две ще точния избор!
-4
 
 
Играчи вече имаме, за да играем много добре...остана и тренер да се назначи, а не неграмотен мазник, който "контузи" по говежди метод можещите като Котев, Генчев и Маламов за сметка на санаториумните инвалиди Атанасов и Петров ! Велев ВЪН, а Легендата на заплата да си настани легендарния дирник на трибуните и да спре с интригите и подмазването, че ни излага нон-стоп ! Марешки плаща огромни задължения в момента, които на Бонев мекеретата Топалова и Динев са натрупали за наша сметка ! Защо се правите всички на луди, когато говорим за натрупаните дългове от тото-прасето и пияната миньорка преди него ! ТОВА са много много пари, които са откраднали от Лаута, от нас, от отбора ! Защо Бонев винаги е защитаван при положение, че само и единствено той пробутва при нас мизерниците, които ни зануляват и препродават като Наков, Динев и Топалова! Винаги ДОВОЛЕН и Щастлив е въпреки ХАОСА на Лаута само заплатката да тече ! .....Сигурен съм, че идват добри времена за нас ! Нека си отворим очите и заедно с отбора побеждаваме за славата на Пловдив, въпреки паразитите, които ще изгоним рано или късно !
+7
 
 
Август мина, Септември почна, но още нищо не е направено. Така е винаги, когато общината финансирва и ръководи нещо. Иначе, това с осветлението на Лаута е нещо като онази приказка, дето казва...поставили каруцата пред магарето.Никъде по света не се работи така. Първо се изграждат трибуните и едва тогава со поставят покривните констукции и освтлението се закача по периферията им.Кой ти строи пилони вече? Дори и стадиони в Африка и Азия не се правят по този начин.Но ние винаги сме били назад с 100 години и сега си я караме по същият начин.Просто това ни е в манталитета.Нация без нациолнална гордост и самочувствие.Затова и винаги ще си останем в задните дворове на Европа.
-2
 
 
Още едно ново попълнение ще има в Локомотив, пише в днешния си врой в. Марица. Тренировки през тази седмица ще започне халфът Николай Дюлгеров. Бившият младежки национал се е разбрал за личните си условия и ще подпише договор за 1 година с опция за удължаването му. 24-годишният полузащитник миналата седмица разтрогна с ЦСКА и идва като свободен агент. Първоначално собственикът на черно-белите Веселин Марешки е съобщил, че Дюлгеров може да бъде привлечен само ако друг играч бъде освободен. Впоследствие Марешки е дал съгласието си за трансфера. Николай Дюлгеров ще дебютира за новия си тим в четвъртък, когато Локо гостува на червените за контрола. В събота пък пловдивчани ще приемат Светкавица за втория си спаринг в паузата на първенството.
+14
 
 
А според Наско Узунов осветлението щеше да е готово до Август тази година
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: