ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Договор за 1 година и номер 9 за Серафим в Ман Сити
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:27 / 27.08.2012Коментари (2)5254
©
Серафим Михайлов (вдясно) редом до звездите на Сити Карлос Тевес (на преден план) и Пабло Сабайета (вляво)
Ръководството на Манчестър Сити е предложило едногодишен договор на 17-годишния Серафим Михайлов, съобщи за "България днес" мениджърът на футболиста - Мирко Миличевич. Нападателят е на проби в Англия от няколко месеца и дори пътува с първия отбор на "гражданите" на предсезонен лагер в Австрия. Мениджърът Роберто Манчини дори го бе определил за титуляр в мача с Ал Халили, но контузия попречи на Михайлов да дебютира с екипа на шампионите на Англия.

Българинът, който играе с емблематичния номер 9 на гърба си, успя да се възстанови от травмата в адуктора и от няколко седмици отново тренира с Манчестър Сити. Той е титулярен централен нападател на младежкия отбор на Сити, но неговата формация често тренира с големите звезди на Манчини.

"Английският шампион предлага на Серафим договор за една година с опция да бъде удължен. Аз пък ще настоявам за 3-4 годишен договор и по-добри условия за Михайлов. Нормално е да искам най-доброто за него, защото той е голям талант и ще бъде успешна инвестиция за всеки клуб", каза Миличевич.

През тази седмица трябва да стане ясно при какви условия българинът може да остане на "Итихад". Ясно е, че на този етап той ще играе предимно за "Б" отбора на "гражданите". В нападението на първия състав личат имената на Тевес, Агуеро, Джеко и Балотели - футболисти на обща стойност над 120 милиона евро. Българинът тепърва ще трябва да доказва, че има място в отбора , предвид звездната селекция на Сити.

"След като Един Джеко, който бе закупен за над 30 милиона евро, остава на резервната скамейка, е ясно, че в този отбор конкуренцията е повече от убийствена. Но ако Серафим е здрав и се развива успешно, един ден и неговият момент ще дойде. Никой в Манчестър Сити не се съмнява в неговите качества. Ако не бяха контузиите, досега вече да е подписал договор", добави агентът.

Сега за младия български нападател предстоят решаващи дни. Мениджърът му се надява Сити да подобри личните условия на играча и да му предложи дългосрочен договор. Друг вариант за бъдещето на Михайлов е проби в Реал Мадрид, но засега самият футболист предпочита Англия.

"Свикнах с хората в Ман Сити и съм им благодарен за това, което правят за мен. Мениджърът Роберто Манчини често говори с мен и дори ми се кара понякога. Но казват, че това е добре, защото ме забелязва и иска да ми помогне. Въпреки, че всички в клуба са суперзвезди, те не се надуват", сподели младият Михайлов.

Още по темата: общо новини по темата: 9
25.08.2012
16.08.2012
14.08.2012
15.07.2012
13.07.2012
12.07.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Браво и успех с такива хубави новини само да ни радвате....По добре от малки в чужбина да ги взимат да ги учат да играят футбол а не тука лежане и Тошко Неделев дай боже и него да го видим в голям отбор..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Фенове на Спартак: Вън търгашите от пловдивския футбол!
С червени екипи и със заличена емблема Спартак разгроми Асеновец
Фенове показаха родословното дърво на Спартак, отборът е носил и черно-бели екипи
Президентът на Спартак дава курбан за здраве
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: