ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ремонтните дейности по базата на Ботев Пд в Коматево продължават с пълна сила
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:35 / 25.08.2012Коментари (25)10089
© botevplovdiv.bg
Ремонтните дейности по базата на Ботев Пловдив в квартал Коматево продължават с пълна сила. От началото на строежа изминаха около 3 месеца, а в момента тече първият етап от плана за строителство, информират "канарчетата" на официалната си страница. Към днешна дата върви интензивно засипване на терените с чакъл. Тръбните разводки на ВиК на места са завършени. Поставени са част от тръбите за електричеството. Бетонът и фундаментът са изградени.

Следващата седмица започва изграждането на коловете и мрежата по периферията на оградата. Всичко, което остава да бъде окабелено, ще бъде наложено. Ще се доставят фракции с различна зърнометрия за терените и ще се доизградят дренажните системи - полагат се тръбите и изграждането на фундаментите на вътрешните огради.

Очаква се в края на септември да се започнат фундаментите и полагането на стъпките на спортния център и трибуните.

Още по темата: общо новини по темата: 29
20.06.2014
29.01.2014
03.12.2013
13.11.2013
13.11.2013
18.09.2013
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Докато някои размахват макети и компютърни постановки,обещават мащабна селекция,присъстват на всеки двубой ,за да коригират резултата Невидимият мълчаливец имвестира в нещо стабилно и се подсмихва под мустак.Направи най-добрият терен в България,строи гнездото на каначетата,отпуска средства за нови футболисти и възражда прословутата преди време ДЮШ без да иска средства от родителите на децата.Подпомага Раковски в който се обиграват переспективните футболисти и скаути следят други от други школи.Е нямал време да дойде на мач на Ботев за да го аплодират като всяка медийна звезда,не давал интервюта като тях,но си е назначил професионалисти които му вършат работата срещу съответно заплащане.И нещата в Ботев Пловдив просто се случват и което е дразнещо за някои форумни бабаити вървят от ден на ден в по-добро развитие.Представителният отбор срещу два от притендентите за призови места има 3 точки и игаре красиво и нападателно.Срещите се наблюдават от рекорден за бългаските представи фенове които създават атмосфера-мечта за други.Като прибавим традицията и переспективата какво по-хубаво може да се случи на един отбор в бедна страна по време на криза.Нашата история плаши враговете наши,а бъдещето ги вбесява.Напред и нагоре наш Ботев Пловдив.Ние винаги ще бъдем с вас ище вървим след вас.Заедно дори във ада ние ще ви следваме.Утре отново ще докажем мнението на истинските фенове в Родината които казват ,,Респект пред Ботев Пловдив''.До утре в 18 00.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+20
 
 
Да си пожелаем от тази школа да излезе бъдещият гръбнак на националния отбор !
+22
 
 
най посетен мач ботев-левски 1978 , хора дори горе в осветлението И по тополите
+21
 
 
Браво! Драго ми е да виждам подобни неща. Дано строежа бъде завършен и пожелавам на всички клубове в страната рано или късно да разполагат с подобни съоражения.
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Аз съм потомствен пловдивчанин Аз съм потомствен Ботевист Аз не търпя ограничения Аз не търпя цензура Аз силно любя и мразя Аз не желая да съм част от вас Аз съм свободния Ботев И ще ви кажа едно: Ебете си майката, нещастници, аз нямам нужда от вас
на 25.08.2012 г.
+19
 
 
Серьозен инвеститор,серьозно хора!!!!Защо се чудите толкова?????
+28
 
 
"Ще видите след изборите се маха и ще си вземе всичко в Габрово:)"И аз поздравявам с тази новина всички дребни душички !!Аиде ходете на жалейката на наркомана!Ako Марешки построи нещо на Лаута (дори кенеф)обещавам да не се заяждам повече с буферите
+29
 
 
А комплексираните мангали цъкат ли, цъкат, минуси :) Понякога, обаче, злобата и завистта могат да бъдат комични! Истинските фенове, истинският отбор на Пловдив, заслужават именно такива новини! А догодина, като започне и реконструкцията на Колежа, очаквам броят на циганското малцинство в Пловдив, силно да намалее, поради масови самоубийства. Към поздравените по-долу, бих добавил бобгея и и баш-мангала жако.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: