ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Георги Какалов: Сгреших с Локомотив Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:35 / 22.08.2012Коментари (48)9219
© Plovdiv24.bg
Нападателят Георги Какалов призна, че изобщо не е трябвало да се замисля върху варианта да облече екипа на Локо (Пд). Както е известно, феновете на "черно-белите" не приеха бившия играч на Ботев (Пд) и той не подписа с клуба, каквото намерение имаше.

"Преди да реша окончателно дали да подпиша с Локо (Пд) заявих на адвоката на господин Марешки - Николай Почеканов, че не мога да играя за отбора, ако треньорът не ме желае. В прав текст той ми каза, че г-н Велев ме иска, бил съм много добър футболист и съм щял да му свърша работа.

Излязох пред феновете по желанието на г-н Почеканов, като предварително му казах, че знам каква ще бъде тяхната реакция и че няма да ме приемат. Сгреших, като приех да отида в Локо (Пд). Направих го, защото нямах друг вариант пред себе си към момента.

Ако имаше алтернатива, където да продължа кариерата си, изобщо нямаше да се замисля за опция Локо (Пд), коментира пред "7 дни спорт" Какалов.

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
фурнаджийска лопата.... ако беше останал в локо сиг щеше да разправя как е направил правилен избор.....
-5
 
 
Урсула се прави на мъж. Оня нежния и той до го следва.
на 22.08.2012 г.
+9
 
 
Хе хе ако го бяхте взели щеше друго да приказва,след което пък щеше да реши че мястото му е в клуб от ранга на Шахтьор или Зенит примерно и щеше да си отиде. Изобщо пълно куку ако това нашето беше футбол този нямаше да бъде футболист.
+8
 
 
"Сгреших, като приех да отида в Локо (Пд). Направих го, защото нямах друг вариант пред себе си към момента." Лелелееее как ви го нахака :) Локуту-последна дупка на кавала
+8
 
 
Хубаво е, че все още има някакви ценности останали във футбола. Именно заради тях изобщо не е трябвало да се замисля Какалов за вариант Локо ПД. На мен от чисто футболна гледна точка Какалов ми харесва като офанзивен футболист, но не мисля, че има място за него в Локо изобщо. Малко е тъпо от него да казва, че всъщност решението да не стане част от Локомотив е негово - за всички е ясно, че то е на феновете на Локо. Жалката истина е, че Какалов е поредния талант, който става жертва на слабия си характер. Кариерата му тръгна надолу от момента, в който записа мач за националния отбор. Просто такива сме си българите - когато сме аутсайдери сме най-силни, а когато станем фаворити се осираме, с извинение, и тазгодишната олимпиада го показа много ясно това.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
Хайде, на буферите и безмозъчни същества е простено да плюят Какака. Но ние канарите защо си позволяваме такъв елементарен език към него.Защо трябва да го съдим и хулим?! Във футбола е така,това му е професията.Днес е при нас,утре го продава отбора или изкача по добра оферта и т.н.Нали и той храни семейство.Все едно и ние да бъдем упреквани ,когато си сменяме работодателите.Колко други наши футболисти,които и сега са в клуба го напускаха и се връщаха?! - Бакала,Младенов,Зайцев и пр. Нека не падаме толкова ниско и да запазим уважение към Жоро,като пожелаем успех и да си намери отбор.Той е бил и е един от нас.
+8
 
 
Не разбирам защо всички сте ожесточени срещу човека! Сам си казва, че не е имал алтернатива, бил е в нужда, и е потропал на вашата врата. Убеждавал ви е, че е готов да се раздава за вас, че би се старал не по-малко от останалите локомотивци. Приемам, че вие основателно сте му показали пътя, обидени сте му за предишни негови деяния. И той оценява всичко това, и го изказва публично, че не е трябвало да потропа на вашата врата. Кое в цялата тази история е двулично, не искрено?
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-4
 
 
жълти приятелки като толкова харесвате урсула вземете си го у вас той за пореден път си тръгна наакан от лаута тук той има място само от губещата страна
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Маричанки вдигат пред Общината двете спечелени купи този сезон
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Безплатни тренировки и много награди на празник в район "Тракия"
Кметът на "Тракия" откри международен турнир по джудо с над 730 участници
Крумовград с нов отговор: Някой щеше още да храни отбора с кренвирши и лютеница, ако не бяхме инвестирали в Арда
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: