ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пд и Литекс поделиха точките
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:51 / 19.08.2012Коментари (50)10477
Отборите на Локомотив Пд и Литекс не излъчиха победител в мач от втория кръг на "А" група, след като завършиха 1:1 на "Лаута". Като цяло двата отбора не показаха най-добрата си игра и напълно заслужено си поделиха точките в тази среща.

Преди двубоят на стадион "Локомотив" привържениците на "черно-белите" станаха на крака да аплодират Христо Колев-Бащата, който се завърна в клуба като главен скаут. Той изгледа двубоя в компанията на собственика на "черно-белите" Веселин Марешки.

Силен мач е екипа на пловдивчани направи стражът Стефано Кунчев, който със спасяванията си бе главен виновник Локомотив Пд да не загуби и да спечели точката срещу ловчанлии.

Георги Миланов откри резултата на "Лаута". Нападателят на "оранжевите" с прецизен удар от границата на наказателното поле не остави шанс на Кунчев и даде преднина на ловчанлии. Преди това Галин Иванов направи невероятен пропуск за Литекс, след като от два метра не можа да преодолее вратаря на Локомотив Пд.

След почивката треньорът на Локо Пд Емил Велев направи две смени и това даде резултат само след пет минути игра. На мястото на Димитрио и Спасов, той вкара Станков и Стефанов. Именно след грешка в защита на гостите, Георги Стефанов изведе Марин Петров и той не сгреши за крайното 1:1.

В края на мача Христо Златински можеше да донесе трите точки за Локомотив Пд, но ударът на капитанът на "черно-белите" от около 15 метра не намери очертанията на вратата.

Това бе второ поредно реми за Локо Пд в "А" група. В първият кръг те също направиха 1:1 срещу Локомотив Сф.

Локо Пд - Литекс 1:1
0:1 Миланов 45'
1:1 Петров 49'

Локо Пд:
1. Кунчев 17. К.Марков 3. В.Георгиев 5. П.Ковачев 19. М.Петров (75' Котев 6) 16. Златински-к 23. Д.Георгиев 33. Д.Атанасов 90. Димитрио (46' Станков 7) 71. Спасов (46' Стефанов 88) 77. Диего;

Литекс: 1. Пиргов 16. С.Попов 33. Бодуров 18. И.Миланов (16' Недялков 3) 4. Божиков 23. Йеленкович-к 21. Цветков 17. Г.Миланов 77. Г.Иванов 14. Ваюши (68' Цветанов 27) 10. Заков (87' Колев 8) ;

Още по темата: общо новини по темата: 12
22.08.2012
20.08.2012
20.08.2012
20.08.2012
19.08.2012
19.08.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Не мога да разбера какви са тези експерименти,които си прави Кокала с отбора.Отново закотви на резервната скамейка най-добре представилите се от миналия мач футболисти- Йорданов и Маламов.Това си е подигравка и нищо чудно, скоро да решат да си потърсят друг отбор.Искаме да гледаме красив футбол с желание за игра.Момчетата притежават огромен потенциал и жалко,че не им се дава възможност да го разгърнат.
+3
 
 
Кокала сгреши стартовия състав! Трябваше да започне с Маламов, Йорданов, Стефанов и Станков! Дано да дойдат Хр. Янев, Светослав Тодоров и Курдов, иначе ще берем много ядове!
-3
 
 
ТРЯБВА НИ НАПАДАТЕЛ,така просто не става. Бащата да беше надянал бутонките, пак щеше да се справи по добре от тоя 19 ката и Димо Атанасов. Курдов не е вариант за нас виждаме ги всички жълти, които дойдоха при нас ква стока са, още един ще ни дойде в повече!!! Лимони, портокали Атанасовци Курдовци...аиде в дивия
+2
 
 
Не се решава въпросът, а е решен. Снощи Наско Курдов бе в агитката на Ботев и потвърди, че днес вечерта ще подпише за 1 + 1 година с Локо! Аз и още няколко фена му пожелахме успех на Наско при вас в Локо и да ви радва с голове! Надявам се да го посрещнете добре, защото е страхотен талант! Той си е ботевист в сърцето, но като професионалист ще играе почти на тавана на възможностите си и ще вкарва голове. Моля ви за търпение към Димо Атанасов. Още не е свикнал с маниерите на игра на своите съотборници, но после ще му се радвате!
-3
 
 
еврофутбол пуснали залози дали ще имате победа този полусезон ахахахаха
-1
 
 
А между другото знаете ли,че до понеделник(днес) се решава дали Курдовия ще дойде на Лаута... Аз лично се надявам ,защото нямаме нападател.
0
 
 
Ама тоя страничния май не му бяха платили... Как е възможно от 8 чисти засади по два метра да не вдигнеш нито една. 5 за Литекс и 3 наши.
+1
 
 
Юношите на клуба Атанас Кръшков Локо 87 , Красен Георгиев Локо 88 и Мартин Газиев Локо 88 , щяха да свършат много повече работа , от тея недоказани футболисти.Как в отбора от 3 години има един единствен централен нападател ??? Спасов ми идва от Хебар Пазаржик В група и на него ли да таим надежди ??? Рангелчо Абушев ми го бутат бутат тоя и ония ама то само с враски не става бе пич. Моля , някой да ме светне - Котев тренира от 2 месеца с отбора уж не е контъжен , ама уж е контъжен ?същото и с Кавдански ли се получи ??? ИСКАМЕ ПЛОВДИВСКИТЕ ЮНОШИ , НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ОТ МАРИЦА ИЛИ ОТ БОТЕВ - ВАЖНОТО ДА ИЗЯДАТ ТРЕВАТА , ДА ИМА СПОРТНА ЗЛОБА ,ЖЕЛАНИЕ И ХЪС ЗА ПОБЕДА !!!!
+7
 
 
Бъдете реалисти, вие сте в процес на селекция и подготовка на отбора, който е събиран от каквото е останало от другите. Така че и на равните трябва да се радвате особено първите 4-5 кръга.
+3
 
 
Г. Стефанов трябва да е титуляр, много раздвижи играта като се появи, а и да отбележа вече има 5 гола с нашия екип в контроли,но кажете ми кой е с повече вкарани от него ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: