ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
3 млн. дългове в Локо Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:37 / 15.08.2012Коментари (21)6340
© Plovdiv24.bg
Близо 3 милиона лева дълго­ве са оставили бившите собственици на Локо (Пд) Галя Топалова и Константин Динев на на­следилия втория Веселин Марешки, разбра "24 часа" от си­гурен източник.

Със съдействието на пре­миера Бойко Борисов аптекарският бос пое пловдивския клуб през миналия месец. Едно от първите неща, които Марешки направи, след като проучи финансовото състояние, бе да намали заплатите на футболистите. Някои от тях веднага си тръгнаха.

След равенството 1:1 с Ло­ко (Сф) варненският бизнес­мен открито заяви, че не е очаквал дълговете на "бяло-черните". Според източника на "24 часа" над половин милион от тях стоят още от пред­шественичката на Динев Галя Топалова

Останалите са се на­трупали по негово време. При напускането си Динев призна, че повече не е в състояние да обгрижва финансово клуба. Марешки пристигна в Плов­див с 1 млн. за запълване на дупките в клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ся,тряа втори "Велбъжд",ама нямааа..През 2001 г.собственикът на "Велбъжд" Георги Илиев закупува акциите на ПФК Локомотив (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив". Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в "А" група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.
0
 
 
сега ако бяхме папагали - рисуваме си нова емблема, излагаме се яко и почваме със сопотски лиценз. Палим кредиторите и дим да ни няма, после само ще пишем гръмки фрази по форумите. Лесно е да си жалък, но ние не сме такива хора...
на 15.08.2012 г.
0
 
 
Ами преди седмица , като ви казах , че дълговете на лаута са над 2,6 млн, лаутци наскачаха както винаги... Ето , казват ви го - същото. Чакат ви тежки времена , с Марешки няма да прокопсате... Публиката ви трябва да се въръжи с търпение и много да си покрепя отбора , защото кризата ще е дълга...
+12
 
 
Видяхте ли какво е направил КОКО едни заеми ..и игрищи с заеми и всичко на кредит ,когато писах тук да не се радваме за това игрище щото после ще ни излезе през носа получих 45 минуса и сега може да ги получа ама ще съм прав
+4
 
 
Някой пак да се изцепи колко много е направил Коко? Направил е дългове, свинята.
+1
 
 
Толкова е обещал като бюджет за 1 година.Как ще изкара за издръжка на отбора е въпрос на тайна.Но нали премиера го е навил за ,,пет минути''.Не ви ли напомня нещо ?
+9
 
 
и После се чудим закво взимаме свободни агенти еми ето.. Браво кокич мисия испьлнена боклук.
+7
 
 
Нали имал 400 милиона!?Какво са за него 3?!
+1
 
 
Не е нещо неочаквано. Още повече че дълговете, които са към държавата ще бъдат разсрочени, а за тези към юридически и физически лица ще се преговаря и ще бъдат редуцирани с поне 30-40%.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: