ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Адвокатите на Марешки са вече на "Лаута" - привикват играчите един по един
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:17 / 06.08.2012Коментари (38)8439
© Plovdiv24.bg
Адвокатите на новия собственик на Локомотив Пд Веселин Марешки са вече на "Лаута", научи Plovdiv24.bg. Те ще разговарят с всеки един играч на "черно-белите" и ще им предлагат договори, за да продължат да се състезават за Локомотив.

Очаква се днес преди 18,00 часа когато е и тренировката на Локо Пд да има повече яснота около това кои футболисти ще останат на "Лаута" и кой ще си тръгне.
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 06.08.2012 г.
+4
 
 
Ти можеш ли да смяташ до 3 , бе смешко... Как ще изчистите "за половин година задълженията " , когато те са към 3 милиона , а имате общо 1 милион от Магарешки за ... цяла година ? Оставени сте на "командно дишане" - да доизбутате сезона без служебни загуби . После - където ви е мястото.
+8
 
 
за 1 година! Досега имах съмнения, но сега знам, че Марешки е лош избор за Локомотив. Да "благодарим" на потниците, че разбиха отбора. Славов, подай си оставката!Къде са ти "спонсорите, готови да инвестират в Локомотив когато с махне Коко Динев"?! При женати ли?!
+6
 
 
Стига сте говорили глупости,че някои фенове са изгонили Коко!защо не признаете,че това беше замислено много от преди това Коко да си върже гащите с феновете,за да се махне ида подпомогне Цеца,който му е любим отбор,както винаги е твърдял.Защо ББ намекна за черно тото,ревльовци на Коко?Каза го в прав текст,а крилцата на коко вече са резнати и няма как да върти далаверите,ето защо той няма пари да издържа отбора.Изживяхме прекрасни мигове,но и много разочарования.Дебелакът дойде,за да се направи на велик футолен бос със силен отбор,който се издържа с черно тото и кредити.Ако беше останал още една година сигурно щяхме да имаме 4 милиона дългове,а тогава да попитам някои какво щяхме да правим..?Сега е най-правилно да се започне на чисто и не се правете на ощипани,като сами знаете,че Здравко и галениците изпълняваха нарежданията на Коко-кога да се вкарва,кога да се пуска,кога да се ляга.Не ми трябват тия пиявици,които не милеят за нищо,освен за парите.Нека изчистим за половин година задълженията и тогава ще разберем как ще се управлява.Някои фенове се самозабравихте,все едно шампиони сме били при Коко,а не помните трудните ни времена и в А и Б група.Не идвайте на стадиона,като не желаете да гледате млади българчета,защото сега пак ще ви е срам ,когато губим.Много псевдофенове се народиха през тези 8 години и сега ще съм доволен да ги няма повече,защото и в окръжните групи да сме АЗ щЕ СЪМ С ОТБОРА!
+12
 
 
Ма/га/решки, време е и ти да стягаш куфарите и да се махаш Завинаги от Лаута! Честито и на тези "фенове" на Локомотив, които изгониха Динев и съсипаха отбора!!!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+13
 
 
здравко и данчо вече не са част от отбора ....
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: