ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Юли Попов: Ботев няма нужда от хулигани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:39 / 05.08.2012Коментари (37)10676
© Plovdiv24.bg
"Искрено сме огорчени от поведението на хората, които предизвикаха грозните сцени в края на футболната среща между отборите на Ботев Пд и Теута. Въпросните лица не могат да бъдат привърженици на нашия клуб, нито пък на спорта. Подобни действия рязко контрастират с идеите, които ФК Ботев изповядва, както и с репутацията, която имаме и продължаваме да градим.

Наясно сме, че хулиганското поведение е присъщо на малка част от "жълто-черната" публика, но това не ни успокоява по никакъв начин. Нито ръководството, нито футболистите, нито истинските ботевисти от всички поколения имат нужда от подобни гамени. Те са срам за ботевизма! Клубът гради своята нова визия и е недопустимо, хора с нисък морал да избиват комплексите си по подобен начин на гърба на футбола, както и да пречат на развитието на "Ботев".

На цялата футболна общественост вече е ясно, че в нашия клуб се инвестират солидни средства във всяко едно отношение. За кратко време отборът бе напълно обновен, а успоредно с това се работи усърдно по материалната база. Искаме да се върнем в елита в ролята на респектиращ фактор, с който всички да се съобразяват. Простащината, на която станахме свидетели може само да попречи това да се случи. Тя е способна да унищожи труда на всички, които работят в името на "Ботев".

Призоваваме привържениците на клуба да бъдат на необходимото високо ниво и да служат за пример на останалите. Най-вече на младото поколение, защото отговорността да възпитаваме децата в ценностите на спорта е наша.

Ръководството на клуба ще вземе всички необходими мерки да изкорени неадекватното поведение от публиката на "Ботев" и да не допуска до трибуните на стадион "Христо Ботев" хората, които пречат на футбола", гласи обръщението на президента Юли Попов в сайта на "канарчетата".

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Просто думи нямам какъв резил,това ли ни е европейската публика,това ли ни са верните фенове,само по себе си беше ясно,че още доста лекенца бяха готови да ги последват тези двамата олигофрена и да създават проблеми,добре че имаше и други по разумни наши фенове та да укротят останалите бастуни,а ако утре играем примерно в евротурнирите с Ливърпул в Англия,и тези същите пак нахлуят и бутнат противников играч,нали знаете какви ще са последствията за отбора,и пак ли ще се оправдавате,че нямало огради и полиция на стадиона.А защо и никой не се засрами или опитва да спре още по голямата опасност и простащина,хвърлянето на бомбички,където могат да пострадат невинни хора,освен глупаците дръзнали да ги направят и вкарат на стадиона,които да се самовзривяват ако искат камикадзетата прости,само да не пострадат невинни хора.Ако не се справим с тези два огромни проблема,нищо добро не ни чака.
на 06.08.2012 г.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Даже и не ме интересува дали ще бием.Важното е да играем и да радваме феновете.Като в доброто старо време.Кантратаката братя.Запазена марка.Имаме стабилна защита,добра халфова линия,добър вратар,но в нападение тряба още.Любовта на хората прави един отбор голям.Затова няма по-голям от Ботев.Гордостта и радостта на пловдивчани.Символ на Пловдив.
на 06.08.2012 г.
+9
 
 
Юли Попов и Ръководството също носят вина за инцидентите ! Нека не се крият зад декларации... Знаят че това е официално представяне на БОТЕВ... Знаят , че интересът е голям и ще има 7-8 хиляди публика... Знаят че стадион "Пловдив" е в окаяно състояние и лошо обезопасен... Не трябваше ли да се наеме много по-сериозна охрана ?? Не трябваше ли да има пропускателен режим ?? Да се спират пияните и надрусаните на входовете на стадиона ?? Да се проверява за бомби ?? Да се поиска съдействие от МВР ?? ... Всички тия въпроси НЕ КАСАЯТ публиката на БОТЕВ , а точно Юли Попов.
+16
 
 
искам да попитам всички фенове които имат малки деца и ги водят по мачовете на любимиа отбор как да им се обесни ,че има келеши които незнаят как да подкрепят отбора?и как полсе тези малки деца като пораснат ще отидат на колежа и ще имат някаква мярка???дано няма още такива изцепки и децата ни да се радват за напред на един силен и велик БОТЕВ,които побеждава всички които му се изпречат на пътя!!!и те да разказжат на техните деца!!!
+15
 
 
Финта на 2:16 мога да го гледам цяла вечер и пак няма да ми омръзне... Голяма КРАСОТА!
+20
 
 
Аре стига вече драми, необходимите мерки са взети, фенската организацията ще се подобри в пъти. Влизайте в Тубата да гледате репортажа-красота от Теута - Евро Пловдив 1912 :)
+20
 
 
Тия мръсни отрепки ми развалиха цялото густо от великолепния мач!Такива като тях и не само като тях ами и ония бомбаджий ли са кви са са вредни за нашия БОТЕВ!
-23
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: