ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с класика срещу Теута при представянето на отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:26 / 04.08.2012Коментари (183)31691
Завърналият се в "А" група Ботев Пд победи с класическото 3:0 Теута, при представянето на отбора за сезон 2012/2013 на стадион "Пловдив".

Двубоят на Голямата къща изгледа и бившият наставник на Локомотив Пд Драган Канатларовски, който е спряган за нов директор на албанския тим.

"Канарчетата" доминираха през целия двубой наd своя противник и напълно заслужено спечелиха срещата срещу албанския вицешампион.

Начало на головата фиеста на "жълто-черните" даде Тодор Неделев още в 8-ата минута. Юношата на пловдивчани простреля стража на Теута Ходжа с много красив удар от границата на наказателното поле.

Двайсет минути по-късно гостите си вкараха автогол, а в 32-ата минута Иван Цветков реализира трети гол във вратата на Теута и фиксира крайното 3:0 за Ботев Пд.

Малко преди края на мача се разигра грозна гледка на стадиона, когато двама привърженици на "жълто-черните" нахлуха на терена и удариха стражът на албанския тим, след което и двамата бяха догонени от охранителите на срещата и бяха изгонени от стадиона.

Това бе последна контрола на "канарчетата" преди старта на "А" група, който стартира идният уикенд, а съперник на "жълто-черните" в първи кръг е отборът Славия.

Ботев Пд - Теута 3:0
1:0 Неделев 6'
2:0 Хета 27' (авт)
3:0 Цветков 33'
Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
ЧЕСТИТО БОТЕВИСТИ!!! ЧЕСТИТО ПЛОВДИВЧАНИ!!! Страхотен футбол имахме удоволствието да гледаме в събота! Дано мамчетата продължат в същият дух и в първенството! Удоволствие е да гледаш такъв футбол!
+7
 
 
финтът на Артур беше феноменален.....аз не бях виждал на живо в игрова обстановка токова майсторство.Гордея се че съм Ботевист но тези които петнят името Ботев е време да не стъпват по стадионите.Те ще навредят повече на отбора
+10
 
 
Браво момчета! Дано накарате България отново да се гордее с клубния си футбол!
+11
 
 
Честита радост, Канариии, за красивата игра! Противникът започна срещата много нахъсано. Но бързо бяха респектирани от високата класа на отбора - бърз гол, въображението на няколко от нашите футболисти, точността в отиграванията. Мисля, че бяха пречупени психологически, осъзнали нашето превъзходство. Очаквахме всяка атака като атракция, имаше много, много творчество. И върхът беше 3-ия гол и последвалият финт на Артур, с последвалото негово центриране. Между впрочем, той е с много прецизно центриране. Направо ми става досадно, че такъв "бижутер" се използва за защитник. А как виждам проблема с двамата младежи, нахлули на терена. Мисля, че е време нашата публика вече да стане позитивна, да бъде в синхрон с радосста, която изпитват футболистите ни на терена. Да започнем промяната от нас, зрелите фенове. Да спрем с негативизма, стига псувни и ругатни по адрес на противник и съдии. Да посрещаме противника с аплодисменти, а може би ще дойде време да аплодираме и чуждите красиви изяви. Едно общо позитивно отношение на нашата публика считам, че ще помогне в по-голяма степен на отбора. И тази Анти-Левски песен вече се чувства, че е анахронизъм.
+21
 
 
Красив Ботев с грозна публика и пияни хулигани ....
+38
 
 
Браво момчета, Пловдив заслужава да има достоен представител (най добре два, но ние май ще запишем нулев полу сезон) който да мачка, искрено ви желая успех през новия сезон
+39
 
 
Аз мисля, че след този трик на Артур, съдията трябваше да му даде жълт картон за подигравка с противников състезател... :)
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+29
 
 
Вместо да коментираме прекрасната игра на нашите вчера, ние се занимаваме с някакви малоумници.Моето мнение е че от такива тъпаци ще се изчистим много лесно, с поставянето на няколко камери на възлови места.Много се съмнявам, че тези "смелчаци" ще вършат глупости като знаят че биг брадър ги следи и след мача, а защо не и по време на мача могат да се озоват в районното.
+23
 
 
С ТАЗИ БЕЗГРЕШНА ИГРА САМО ПОБЕДИ ЩЕ ИМА - А КАТО Предложение ако може статистика от оценките за играта през руските специалисти - софтуера - да се вижда в новия форум на сдружението ама и със сравнение с цените на играчите с такива показатели като Бербатов, Роналдо за да се вижда историята като се изправим след време срещу тях и ги опукаме като доказателство...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юноша на Ботев с контузия, връща се в игра следващия месец
Бултрасите се надъхват: Тръпката се покачва, напрежението расте!
"Битката за Тракия" в зонален финал при ветераните
Легенда на Ботев: Очаквам да сме на финал за Купата!
Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение, на Локо - същата работа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: