ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Предлагат нови договори на всички в Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:35 / 02.08.2012Коментари (15)4354
© Plovdiv24.bg
Новото ръководство на Локомотив Пловдив започна да навлиза все повече в дела­та на клуба. Босът Веселин Марешки разпореди пълна фи­нансова ревизия. "Тема Спорт" научи, че босът е за­почнал да привиква един по един играчите на тима. На всички ще им бъдат предло­жени нови договори. Не се предвижда обаче заплатите на състезателите да бъдат драстично намалени. При от­теглянето си от "Лаута" пре­дишният бос Константин Динев беше заявил, че който от играчите пожелае, може да напусне, а останалите ще взимат максимум по хиляда лева.

Това обаче няма да се случи. Марешки ще пробва да задържи останалите асове в тима. Йордан Тодоров и Даниел Георгиев обаче имат предложения от чужбина и бъдещето им все още не е яс­но.

Треньорът Емил Велев пък обяви, че вече няма време в клуба да бъдат взети нови класни чужденци. Няма да са много и новопривлечените българи. Кокала е на мнение, че играчи, които са останали без клуб 10 дни преди старта на първенството, няма как да повишат много класата на тима.
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Шефа им рече айде де, пари нема действайте! хахахахаххахахааааа..... новите договори са на 2000 лв. максимална заплата..... за премиите ако е рекъл Всевишния..... Къв Янев, къв Дюлгеров, къв Трифонов бълнувате?! При тези заплати очаквам и Лимона да избяга!
+6
 
 
Кокал. нали щяхме да сме само едно "отборче" без Коко !? Какво правиш още на Лаута, смешник ! Ти си супер нагло тото-говядо ! Кокала и Лазаров са троянски коне, независимо кой е собтвеник ! Нека Матушев или Маслара получат тренерския пост, а Бонев да не рекетира всеки следващ президент за платената длъжност легенда ! В съблекалнята и децата знаят, че Лазаров и Велев се държат ужасно с останалите футболисти ! Да имат малко срам и да се омитат при останалите кокови проститутки! Как се правят на ударени...жалка работа ! Детекторът за наглост са го счупили 1000000 пъти !
-4
 
 
На първо четене се сещам за Хр. Янев, Дюлгеров и Р. Трифонов от цецека, а и може да си приберем и Драги Коцев. Ако трябва да взима и играчи под наем с опция за купуване. Иначе ако се контузи някой или получи наказание, трябва да влиза Илко Фена.
+14
 
 
Тоя Кокала луд ли е? Трансферния прозорец затваря на 31 Август - това означава ли, че цял полусезон ще се играе само с тези играчи? Не виждам какво пречи да се вземат сега 3-4 играчи и поетапно да се сработват с отбора. Така до няколко кръга ще има по-балансиран и силен отбор.
+8
 
 
Кокал, взимай нови играчи за да се подсили отбора! Няма време за губене! Първите 4-ри кръга програмата е много тежка, само едно домакинство! Имаме нужда от 4-5 нови попълнения!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: