ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарчетата" картотекирани в БФС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:28 / 31.07.2012Коментари (23)7357
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев бе картотекиран за новия сезон. Администраторът на клуба Костадин Костадинов уреди със състезателни права 19 от 23-та футболисти, с които Ферарио Спасов започва първенството, информира официалният сайт на "канарите".

Без картотеки към момента са чакащите работни визи Бобан Грънчаров, Артур Енрике и Вандер Виейра, като последният трябва да получи и жълтата си карта от бившия си клуб. 17-годишният Петър Чобанов, който тренира с представителния тим, ще бъде на разположение на Ферарио Спасов с картотеката си от юношеския тим.

Сред регистрираните като футболисти на Ботев в БФС са и Николай Домакинов и младокът Тодор Николов, които ще играят със статут на преотстъпени във втородивизионния Раковски и по този начин картотекираните днес стават 21.

Ето и картотекираните футболисти на Ботев: Христо Иванов, Ернестас Шеткус, Росен Андонов, Асен Караславов, Стефан Станчев, Ивайло Димитров, Йордан Христов, Ангел Рахов, Петър Атанасов, Тодор Неделев, Мариян Огнянов, Иван Цветков, Костадин Дяков, Станислав Костов, Томаш Иршак, Рубен Паласуелос, Лазар Марин, Лъчезар Ангелов, Радослав Терзиев

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Ако до първия кръг работните визи не са готови, ще е възмутително, и не го проумявам. И на тренировките контузии, нелепо. А БФС готви някакви промени за намаляване броя на чужденците в А група. Това ще е такъв абсурд. Отборите са комплектовали състави, сключени договори, проведена подготовка. И понеже ЦСКА, Левски в момента са разбити, дайте да разбием Лудогорец, Ботев!
на 01.08.2012 г.
+6
 
 
И Бобан , и Артур, и Вандер са основни от новите футболисти . Дано по-бързо се уредят документите за тях. Можем да извадим балансиран състав за 1-ви кръг и без тях. Но с тях - по-добре !
+12
 
 
По стадиона промени ли се нещо? Само терена ли е нов? Има ли нови трибуни или някакви други подобрения? Ще се махе ли тази огромна буферна зона?Кога ще бъде завършен?
+19
 
 
Артур и Вандер днеска се контузиха на тренировката! За Артур незнам ама Вандер излезна с лед на крака което май е лошо дано да не е тежка контузия!
+31
 
 
ЗАПЕЙ С ЦЯЛО ГЪРЛО ..... ДА ПОЧВА ВЕЧЕ ТОВА ПЪРВЕНСТВО ,ЧЕ НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ!!
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 31.07.2012 г.
-34
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (8)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: