ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Скандали в Локомотив? Пълни измишльотини!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:57 / 31.07.2012Коментари (94)13193
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев отрече за Plovdiv24.bg, че в съблекалнята на отбора му да има скандали. Както е известно по-рано днес в една от спортните медии се появи информация, че в съблекалните на пловдивчани цари голям скандал, в който играчите на клуба са поставили условие на ръководството или те, или Емил Велев, тъй като треньора се е държал много арогантно към футболистите.

Именно поради тази причина Plovdiv24.bg потърси за коментар наставникът, който отсече: "Това е поредната измишльотина от журналистите. Няма да коментирам повече".

Потърсихме за коментар и администратора на Локо Пд Атанас Узунов, който остана доста учуден за поредния слух свързващ "смърфовете". Ето какво зави той за Plovdiv24.bg: "Вие ме изненадвате с това нещо. Чувам го от вас. В момента се занимавам с преподаването на клуба и други задачи."
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Велев, Здравко и Бонев в един глас опяваха драматично колко е фатално за нас, ако Динев се откаже от отбора - имате много къса памет доста от феновете...А наглото Говядо ни предрече дори как ще се превърнем от отбор в "отборче" че сме обидили тото-плондера... Никой мислещ с главата си пловдивчанин не подкрепя доскорошните говорителки на тото-прасето ! Марешки какъвто и да е знае, че със стари "..." не се прави нищо ново камо ли достоен отбор ! Кокала и Лазаров са троянски коне, независимо кой е собтвеник ! И от Уефски и от Славия феновете изгониха Кокала, заради наредените му мачове ! Нека Матушев или Маслара получат тренерския пост, а Бонев да не рекетира всеки следващ президент за платената длъжност легенда ! Радвам се, че страхотен нападател като Абушев, който Едо доведе на Лаута е отново при нас ! В съблекалнята и децата знаят, че Лазаров и Велев се държат ужасно с останалите футболисти ! Да имат малко срам и да се омитат ! Как се правят на ощипани...жалка работа !
0
 
 
Емил Велев трябва да остане треньор! Има пълната подкрепа на феновете! Нека това добре да го знае Бонев и да не му пречи на работата! Твърдо заставаме зад Велев! Велев, прави селекция, човек, какво чакаш още?
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 31.07.2012 г.
-2
 
 
Не съм изненадан, че провокациите срещу Локомотив Пловдив продължават и след като бе сменен собственика на клуба. Това вече съм го преживявал и Левски и съм наясно, че някои не искат да има силен Локомотив. Попитайте футболистите какво е отношението им към мен. Аз с тях нямам проблеми. Преди обяд разговарях с г-н Марешки и той заяви, че аз съм човекът, който ще отговаря за спортно-техническите въпроси в клуба. Нямам намерение всеки ден да казвам дали оставам или си тръгвам. Имам много работа за вършене и искам да вложа усилията в изграждането на отбор, който да е на нивото на останалите водещи в България. Искам да привлечем 3-4 нови момчета и с наличните футболисти да се готвим за началото на първенството. Ще изиграем две контролни срещи. Едната в четвъртък, за която търсим съперник, другата - в събота от 10,30 часа срещу Чавдар Етрополе."
+10
 
 
Дайте им хапове на момчетата,може ли да сте такива циции?На това милионче-клонче много мургави маймуни се точат и то ще вземе да се счупи,по спокойно де,ясно е че до 11-ия кръг вече ще сте беследно изчезнали или под наркозата на маГарешкия х.й.хаххахаа
-5
 
 
супер. завистниците пак се пръскат. абе байовци, гледайте си невидимия Караибрахим и не се занимавайте с отбора на Пловдив!
+1
 
 
Ами с тоя един милион до другото лято е нормално да има скандали! Чудят се как да ги разделят! Узунов и Бонев искали по 450 000, останалите 100 000 били за отбора, ама и Велев искал 90 000..... чудо на чудесата! Някой трябва да остане валат, Велев или футболистите..... ........to be continued хахаххахахахахахахахахааааа
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
"В момента се занимавам с преподаването на клуба и други задачи." Ае бат Наско да не е решил Раб Фак да им отваря на вашите бе? Или това е почин на новия бос, бивш пионерски и комсомолски активист?
-3
 
 
Велев е най-успешния треньор на Локо след Едо. Задължително трябва да остане и никой да не му се бърка. Особено някви неуспяли завистници
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: