ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки: 5 минути ми трябваха, за да се съглася да поема Локо (обновена)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:25 / 30.07.2012Коментари (319)32090
"Видях се на 4 очи с премиера Бойко Борисов. Само 5 минути му трябваха, за да ме навие да поема Локомотив Пловдив", заяви на представянето си новият собственик на Локо Пд Веселин Марешки, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Вече е приведен един милион по сметките на Локомотив. Като за начало няма време да се правят коренни промени в щаба. Дал съм си 2 месеца, за да навляза в обстановката, затова ще започнем с този щаб първия полусезон", добави Марешки.

"Моята задача и гарантирам, че ще го направя, е да подсигуря отбора финансово. Хората в клуба трябва да мислят само за футбол, парите ще си ги получават на датата", каза още аптекарският бос.

"Като цяло искам да разчитаме на български футболисти, защото те дори да напуснат клуба, носят славата на България. Не искаме да разчитаме на скъпоплатени

футболисти, които не играят със сърце за клуба. Разбира се това е тенденция, а не фикс идея, ако има чужденци, които могат да вдигнат чувствително нивото на клуба, те са добре дошли. Няма да си поставяме цели, нека се ориентирам в обстановката, първата поставена цел е изпълнена, Локомотив е финансово обезпечен", обобщи още той.

"Всеки, който има желание, е добре дошъл да помага на Локомотив финансово. Мога и сам да се справя, но не ми е фикс идея, затова всеки спонсор и акционер е добре дошъл", допълни Марешки.

"Аз няма да участвам в задкулисни игри. Искам феновете да виждат, че играем честно, че футболистите се раздават по терена. Предпочитам честна загуба, отколкото задкулистна победа. Мога да си купя титла, но за какво ми е, тя няма да ми донесе удовлетворение", заяви новият собственик на Локо Веселин Марешки.
Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не 5 мин, а 5 сек са били достатъчни за да "решиш" - вземам Локото или проблеми/чао на бизнеса!!!! В съвременния цирк Локомотив с главни художествени диригенти Начо Узуна и Зума - Зулума ти си следващит им удобен клоун.А мевду другото ти отива госин Ма/га/решки. Локо,Локо, докъде стигнахте, с болната амбиция. че сте нещо в БГ футбола - играйки на циркове и прескочи кобила лягахте и скачате от/на мутрите до до политиците.Никакво достойнство!!Господ ви е захванал и няма да ви остави-купена титла,мутри президенти,нова рожденна дата и пр. и пр. селски и комплексарски изпълнения за да ви забележат.Засрамете с цирквете -контролни срещи които организирате. Това което става в Локото с новия "благодетел" дундуркан от ББ е върха на порнографията,което излага не само Локото а цял Пловдив.Боже,биоже докъде стигнахме?! Начо Узуна и Зума - Зулума да реват като вдовици за х.й пред ББ да им намери "майчица"!! И какъв знаменателен мач в чест на това събитие.Ама то бива - бива лизане , но се отиде и към духане. Това е второто театро на ББ и бистршките тигри с Локото след откриване на изкуственото игрище на Лаута.Тези очевидно са загубили ума ,достойнството и честта си за да стигат до такива панаири.Срам и позор!!! И после искате уважение, когато се унижавате по такъв начин.Една проституйка има повече самоуважение от Локо-нагждалници.
+2
 
 
Аз не коментирам играчите ви, но кокала ги прави на нищо.....Аз съм "болен", а той е "здрав".....:))))) Дерзайте.....спасение няма!!! Отивате където ви е мястото-на гара разпределителна:))))) От там..... във Вагоноремонтния завод:)))))
-3
 
 
МНОГО ЖЪЛТА, СЕЛСКА СГАН ...ПЛЮЯТ , ЛАЯТ ДПС СИМПАТИЗАНТИТЕ ...И ВСИЧКО ТОВА ЗА 3 КИФТЕТА И ПЕПСИ .... СПОКОИНО ГОСПОДА МИРИЗЛИВИ ЦИГАНИ, НАИЗКОЧИХТЕ ОТ ДУПКИТЕ .....СЛЕД 11 КРЪГ ЩЕ СТЕ ПАК ТАМ
+2
 
 
локумспор от"любимците" на столюпиново станаха -"вазелините" от столюпиново,
+10
 
 
От днес в аптеки "Марешки" се пуска нов вид вазелин "Локу" , който е безплатен за ромската част на Пловдив.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Духът на аятолах Коко още витае над оризището Лаута. Скоро очакваме "сензационните" транфери на Вицето и на НАСЕРджиньо обратно в Локуту.
+12
 
 
За 5 минути ти обещаха да си следващия кмет на Варна .
+8
 
 
Или казано по друг начин.....Трябва да се ремонтира гара Филипово. Ако не се вземат спешни мерки, влаковете не могат да спират там. Подминават я като малка, остава на "Б" коловоз. И така нататък.....Разбира се ремонтите ще са козметични, просто за да не рухне изведнъж..:))))) Все пак Пловдив си има ЦЕНТРАЛНА ГАРА!!!!!:))))) Може би така трябва да се обяснява на буферите за да им е ясно! Гара Филипово ще се укрепи, но там ще спира само влака от и за Карлово. Товарните -също.....:((((( по "Б" коловоз!!:))))
Да го духат всички папагали .... дейба и жълтурския сайт...всички статии са платени в този сайт
на 31.07.2012 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: