ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кокала след загубата от Витес: Може да остана, може и да не остана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:06 / 27.07.2012Коментари (57)7172
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Пд Емил Велев коментира отпадането на тима от Лига Европа след загуба с 1:3 от Витес в Холандия и 4:4 в първия мач, игран в Ловеч.

"Започнахме много добре мача, изцяло владеехме топката до техния първия гол. Но както в последните мачове, така и днес, допуснахме грешки. След това в продължението на първото полувреме ни отбелязаха втори гол, и оттам, според мен, мачът завърши. Но видях, че има желание във футболистите, а и знаете, че Витес е много силен като домакин, има подкрепата и на своите фенове. 

В края видяхте, че можехме дори да изравним, след като беше изгонен техен футболист, но така отпаднахме, заслужено според мен. Не заслужено, а закономерно.

"Неминуемо и сътресенията в клуба, след оттеглянето на Константин Динев ни повлия до голяма степен, защото не се знае какво ще стане след мача. Не се знае дали ще има отбор, или няма да има. Тъй като моите битки са много по високи и по-далечни, ще трябва да обмисля тази ситуация и да видим какво ще стане. Може да остана, може и да не остана.

"Реално, от тези футболисти, които взеха участие, и влязоха в игра, играха много добре. Мисля, че и с едно-две попълнения могат да се пооправят малко нещата, защото някои титуляри може да напуснат. Да, сред тях са Михаил Венков, Тасио и Илиас Кириакидис. Не, няма истина в това за Йордан Тодоров, че е искан от Славия", заяви Емил Велев след двубоя в Холандия, цитиран от Gong.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 72
27.07.2012
27.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Тук има повече папагали отколкото локомотивцши
+1
 
 
За вас само Ясен!!!Ама тоя път да не спре на 4.....
+7
 
 
Мишоците, които обслужваха Тото Динев да се омитат още преди понеделник: Безочливият Велев, Здравко - поръчковата звезда, Тасио - дебелариумът.....а Зума да се качва на трибуната да дреме на седалката си и да спре да рекетира всеки следващ президент с "легендарния" си статут ! Никой не иска да слуша вредните му драматични глупости ! Като ставаме за смях в наредените мачове се крие и мълчи, но зададе ли се нова аванта е първи на микрофоните ! Как няма срам да е говорител на Наков, Топалова, Тасев, Коко и всеки, който му плаща заплата !
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+4
 
 
Г-да Евробойци, кога е мача с АнДжи?
на 27.07.2012 г.
+7
 
 
Бивша сервитьорка и настояща проформа банкерка фалирала отвсякъде Тя ще Ви закара там където Ви е мястото Б група Очакваме Еду допинг специалиста да Ви поеме и да Ви ликвидират окончателно Това ще Ви е съдбата отсега нататък
+7
 
 
Узунов не му ли е казал, че има нови сбственици, така, че да знае ще има ли отбор или няма да има?
+6
 
 
Почетният президент на Локо (Пд) Христо Бонев има намерение да смени настоящия треньор Емил Велев с един от своите любимци Неделчо Матушев.Зума щял да лобира за рокадата, независимо от това кой ще стане собственик на "черно-белите". Както е известно, собственикът Коко Динев се оттегли от "Лаута" и наследникът му ще вземе акциите срещу символичната сума от 1лев и едно кафе. Който и да вземе Локо, има едно сигурно нещо - ще ангажира голямата клубна легенда Христо Бонев или като (почетен) президент, или като директор.Според запознати обаче Бонев предпочитал в бъдеще да работи с Матушев, който е негов любимец и със сигурност ще го слуша по отношение на някои спортно-технически детайли. В момента специалистът е без работа, след като последно бе във фалиралия Черноморец (Поморие).
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: