ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Полски клуб с оферта към бранител на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:57 / 25.07.2012Коментари (25)9316
© Plovdiv24.bg
Левият защитник Михаил Венков може да се размине с ЦСКА, след като късно снощи мениджърите му получиха оферта от полски клуб, научи БТА. Венков е получил предложение и от ЦСКА, след като вчера през деня проведе два разговора със старши треньора Стойчо Младенов. Полският клуб е един от водещите в страната, но пропусна европейските клубни турнири.

В момента левият защитник е с Локомотив (Пловдив) в Холандия, където утре ще изиграе последния си мач за черно-белите. След завръщането на отбора от Арнхем обаче Венков ще избере къде да продължи кариерата си. Още през месец юни от ЦСКА се свързаха с Венков, който обаче имаше по-добри възможности- Ворскла (Полтава), както и гръцки клуб. Локомотив (Пловдив) завърши 4:4 с холандския Витес в първия мач от 2-ия кръг на турнира Лига Европа и утре гостува за реванша. След завръщането на Локомотив от Ниската земя пък повечето от основните футболисти ще имат среща с вече бившия собственик Константин Динев.

Темата на разговорите ще бъде евентуалното бъдеще на другите основни играчи, които към момента нямат варианти за своето бъдеще. Ако се присъедини към ЦСКА, Михаил Венков ще стане четвъртият играч от този отбор, който се мести на Българска армия. Вчера договорите си подписаха Юнес Бенжелюн, Джереми Родригес и Сержиньо.

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЧЕРНО-БЕЛИ ФЕНОВЕ НАБЛЮДАВАХА ТРЕНИРОВКАТА В ХОЛАНДИЯ. Локомотив пристигна в Холандия и направи тренировка в отлично настроение на стадиона на Витес преди утрешия мач в Лига Европа В отлично настроение премина последната тренировка на Локомотив преди утрешния мач реванш срещу Витес от турнира Лига Европа. Както е известно, в първия двубой в Ловеч двата отбора завършиха 4:4 и оставиха сблъсъкът да се реши утре вечер на стадиона в Арнем. Наставникът на черно-белите Емил Велев проведе занимание, което продължи час и 20 минути. Домакините не направиха проблем, въпреки че по наредба теренът се предоставя за 20 минути. В тренировката участваха всички, а тя завърши с двустранна игра на половин терен, която вдигна допълнително настроението в отбора. На стадиона имаше и 20-ина фенове на Локо, които живеят в Холандия и Германия. От Витес до момента са продали 11 хиляди билета.
+4
 
 
Спомняте ли как драскахте върху графитите изписани в протест срещу ХристолOОF .Крайно време е да се извините.Не го очакваме,но ни е интересно мнението ви наполетополаскани.
+2
 
 
Новите спонсори са: Чистота - Пловдив, Хотел Дедеман, Белканто и Дюнери Аладин!
+19
 
 
Стига ве хора дайте да не се плюем и караме от един град сме има място за два големи отбора и нека постоянно да е така ,да покажем надругите истинско дерби ..от това печелим всички
+2
 
 
Гладен Вълчо, безплатен ток сънува - толкова по въпроса със спонсорството на EVN.
+6
 
 
Атеншън !!! От ЕВН току що съобщиха , че спонсорство ще има , когато феновете на ЖСК започнат да си плащат редовно тока :))
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: