ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Групата на Локо за Витес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:12 / 24.07.2012Коментари (137)16225
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив Пд Емил Велев определи групата от 16 футболисти, които ще пътуват за реванша от втория квалификационен кръг на турнира Лига Европа срещу холандския Витес.

Черно-белите летят утре с редовен полет до Дортмунд в 6,00 часа сутринта. Двубоят с холандците е в четвъртък от 21,00 часа.

Ето и всички 16 футболисти за мача:

Вратари: Йордан Господинов, Стефано Кунчев

Защитници: Михаил Венков, Ели Маркес, Георгиос Саламастракис, Валери Георгиев,

Халфове и нападатели: Йордан Тодоров, Даниел Георгиев, Христо Златински, Илиас Кириакидис, Станислав Маламов, Тодор Тимонов, Илиян Йорданов, Георги Стефанов, Здравко Лазаров и Тасио.

Още по темата: общо новини по темата: 72
27.07.2012
27.07.2012
27.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Я сега онези от кабелната да сменят билборда !!! Майка ви да е*а циганска ,само мръсотии ни правихте всичко ви се връща тъпкано , 100 години още дано да стоите само в регионалните дивизии де**а и смрадливите цигани . Айде и да не забравите в понеделник като преставяте новите собственици ,какво е било изискавнето на БОКО да има цигани в агитката, хахахаха и той си прави п*ш*и на ваш гръб тъпаци...
+1
 
 
Простата истина е, че откакто напусна Динев,много наши фенове почнаха да спекулират имена-всякакви хора от всякакъв ранг,фирми и т.н.Лошото обаче е ,че в тези времена не е толкоз лесно ,колкото повечето очакват.Относно "Винпрома" спекулациите вървят от 2 месеца и си личи ,че нещо не върви в преговорите и нещата трудно ще станат,така че надеждите нека не са толкова големи от сорта-"Неделя идват,сега подписаха,утре почваме яко ....".Спонсор рано или късно ще има ,но клуба е надолу много и е ясно ,че за монета няма човек 100% да издържа отбора.САМО ЛОКО
+6
 
 
Султан Коко ви разбра, че сте каращисани цигани и си тръгна! Цар Киро обаче идва да помага по роднинска линия! Не били Винпром Пещера, най ми били Цар Киро и неговия винпром + Димитър Христолов = много купи, титли и успехи! Честито!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-4
 
 
Колко категорично са отказали? Толкова, колкото ВТБ отказаха на "Левски", а "Марица-изток" отказа на "Берое" ли?
+6
 
 
Само не е ясно ,кой ще купи отбор с огромни задължения?Само борчовете към държавата са над 2 милиона.Кой сериозен човек или група би искала да инвестира в клуб ,който има печалната слава на "цигански" и участва в уговорени мачове?По голямата част от президентите му биват убивани и няма никаква футболна история.Жепейците от Пловдив нямат спечелен трофей и вегетираха между А и Б група през по-голямата част от историята си.Спечелените от Велбъжд купи от 2004-та не са в клубната витрина на Локо-то,а в Кюстендил.Този отбор има 7000 стадионче,което не може да напълни даже на мачове с Левски и ЦСКА!
+6
 
 
Това пък какво ли означава? Емил Велев:"Говорихме с Коко Динев, ще направим отбор с по-млади футболист и тези от настоящите, които искат да останат.Все пак им беше казано на футболистите, че ще им се намалят заплатите, което не е приятно, но Локомотив ще има сили да се пребори с тези неща, въпреки че отношението към Коко не беше коректно."
0
 
 
Успех на нашия отбор за мое щастие ще присъствам лично, и моля без глупави плакати по добре да подкрепим футболистите че и без това не са видели пари от доста време и стреса с проблемите е голям. Само Локо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Един от най-сърцатите в Локо: Ще продължим да се борим до края!
Джовани подлуди китайците с красив победен гол в 96-ата минута
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: