ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тримата нови на ЦСКА от Локо вече минаха и медицински тестове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:37 / 24.07.2012Коментари (16)3498
© Plovdiv24.bg
Първите трима преминали от редиците на Локомотив Пд в ЦСКА - Юнес Бенжелюн, Джереми Родригес и Сержиньо вече минаха и медицинските тестове, след които окончателно ще станат собственост на "червените".

До последно вчера съществуваше вариант, при който португалецът Сержиньо да играе първо в мача Витес - Локо Пд, след което да стане част от ЦСКА. Тримата футболисти вече са разтрогнали своите контракти с "черно-белите" и се присъединиха към ЦСКА.

В петък се очаква следващото трио - Михаил Венков, Тиаго и Илиас Кириакидис също да премине от Лаута на "Армията".

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+10
 
 
Ей чета и се треса от яд,как може шепа измекяри да се е*ават с пловдивският футбол унищожиха Спартак и маричката,10 години селския се ебаваше с любимия отбор,сега някъв тото плондер разбива локото аман от христоловци,ленгеровци,диневци и прочие отрепки.Дядо ми(бог да го прости)беше локомотивец и ме водеше на мачовете на локо, но мен си ме влечеше Ботев,но си спомням мача с фенерите и мачовете за оцеляване на Ботев в елита на тях седяхме заедно с буферите в агитката и подкрепяхме пловдивският футбол,а какво е сега злорадстваме едни срещу други първо едните сега другите.Тъпите шопи разбиват всичко хубаво в Пловдив,а ние се псуваме ?????Да аз искам БОТЕВ да победи локото,но силното локо не разбитото от разни утрепки.Успех момчета дано нещата при вас се подредят и заедно да цепим шопски кратуни,както на терена ,така и извън него.
+6
 
 
Момчета пожелавам ви бързо да намерите изход от положението Пловдив има нужда от дерби.Ето заради такива мърши легионери където във собствените им страни не ги бръснят и за слива, истината e само във собствените школи и момчета който играят от сърце за родния клуб и когато загубят ги боли а не като тези мърши да се напиват по баровете ЛОКО заслужаваше за това което направи за тези анонимници поне да си изиграят реванша а миризливата чорба няма да им избяга.Дано се задавите прасета шопски Локо може ида са във криза но ние се завърнахме и тази година ще ви спукаме шопските трътки от секс.Успех момчета чакаме ви на дербито.
+9
 
 
Пожелавам на всички Локомотивци да гледат напред.Да ги вземе някой президент като нашия и да направи един хубав отбор.Оставете го тоя Коко Динев пише глупости,за тези години в които ви беше президент,само дългове натрупа на гърба на вашия отбор.Трябва да има два пловдивски отбора които да се подкрепят и да си помагат.Винаги шопите са били против Ботев и Локомотив.Ние заедно двата отбора събираме най -много публика в цяла България.
+7
 
 
Юнес Бенжелюн, Джереми Родригес и Сержиньо са скапани продажници.Буфери ,не позволявайте на Куку Динев да си играе с вас.Покажете му,че сте добър отбор и без неговите мръсни пари.Късмет в Холандия.
+7
 
 
за Мишо Венков направо си е за съжаление...но, покрай сухото гори и мокрото!!!
+6
 
 
Проституиращите футболерчета на Коко само доказаха, че тото-мафията няма цвят и принадлежност - скачени съдове са Коко, Венци Стефанов, Батков и мутрите на ЦЕЦКА ! Обща собственост са им всички послушни мастии ! Горд съм, че Пловдив има граждани, които ценим повече свободата и достойнството си пред зависимото тото-мижитуркане за жълти стотинки ! Държавата е доказана мащеха за истинския спорт в България, но Пловдив не търпи циркове и помияри !
+3
 
 
Мьрши продажни лаута за вас ще бьде мираж боклуци !!!
+8
 
 
Да им осигурят ВИП карти за дискотеките!
+2
 
 
Абе май не е толкова чудесно,че от отбора не остана много.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: