ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев оставя акциите на Локо на Наско Узунов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:19 / 23.07.2012Коментари (212)22204
© Plovdiv24.bg
С голяма доза смесени чувства обявявам, че оттеглям финансовата си, но не и моралната, поддръжка към Локомотив Пловдив, заяви собственикът на пловдивчани Константин Динев в специално обръщение до обществеността.

Ето цялото обръщение на босът към футболната общественост:

Когато преди две години и половина станах част от черно-бялата магия, го направих заради привържениците на отбора и заради сантименталната си обвързаност с покойния бивш президент на клуба Георги Илиев. Дойдох на "Лаута" с голямо желание и амбиция. Поех няколко ангажимента:

1. Да подобря състоянието на стадион "Локомотив" в парк "Лаута", така че той да стане приятно място за посещаване и да изпълни изискванията за получаване на лиценз за провеждане на футболни срещи. Дотогава такъв нямаше.

2. Да спася отбора от изпадане през сезон 2009/2010 въпреки отчайващото положение в класирането.

3. Да възстановя позициите на Локомотив като конкурентен на водещите български клубове.

Дали съм успял, се вижда от резултатите и крайните класирания на първенството, както и за Купата на България. Нямам никакво намерение да изтъквам колко пари съм вложил и колко неща съм подобрил.

Причините за категоричното ми решение за оттегляне са две. Невъзможността да поддържам необходимото високо финансово ниво за издръжката на клуба, както и перманентното замесване на името ми, както и това на Локомотив Пловдив, в съмнения за погазване правилата на честната игра. Нещо, което абсолютно не отговаря на действителността и нямам никакво намерение повече да търпя подобни твърдения.

Когато станах президент на клуба, средната посещаемост бе в пъти по-ниска от тази, която регистрираха статистиците по-късно. Няколко пъти по време на моя мандат "Лаута" бе препълнен, а това всъщност бе тръпката, която ми даваше ентусиазъм и която едва ли бих могъл да опиша.

Оставам с добри чувства към цялата локомотивска общност и винаги ще подкрепям отбора като привърженик.

Нямам претенции към акциите, които притежавам. Оставям ги на Атанас Узунов.

Сега на първо време смятам да дам на децата си това, което съм дал на всеки един футболист на Локомотив Пловдив през тези две години и половина. Става въпрос за време, внимание и грижи.

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 24.07.2012 г.
+1
 
 
Споко буфери не редете сълзи и сополи.Митко ще ви вземе!Та нали толкова знамена му направихте.Завинаги един от вас...
+2
 
 
Ех изгонихте човека който ни хранише, една шайка малоумници плакати колко сте празни глави и кво постигате незнам. Сега ще дойде някой и ще продава наред, а футболистите ще избягат а другите ще се чудят кво да сложат на масата. Нямам думи.....
-5
 
 
Жалко, наистина, добре е че има нормални ботевисти, които не се подиграват на нас в такъв труден момент! Ще бъде жалко за Пловдив да няма своето дерби, но явно някои фактори от София искат точно това! И те са както при нас, така и при вас! Всяко начало има своят край! Всяко раждане води до своята смърт! Сега така се е случило на нас - не се радвайте , защото колелото на съдбата се върти!
+11
 
 
жалко , мн жалко ако няма дерби .... жалко за Пловдив , жалко и за бг футбола ....защото дербито Ботев - локо е черешката на тортата в бг футбола ...... мн жалко ....и молба към БОТЕВИСТИТЕ не злорадствайте защото ще заприличаме на тях .....
+12
 
 
С този отбор щяхте да сте в златната среда и да ви напълним кошницата на 11-ти. Жалко. Но както казах и преди - всичко се връща. След всичката помия която изляхте по нас последните 2-3 години, сега ви дойде на вашата глава. Колелото се върти, всичко се връща...
на 23.07.2012 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Жалко за футбола в Пловдив като цяло. Дали е Ботев, Локо, Марица или Спартак всеки които дава пари за футбола и купува добри играчи е добре дошъл в града. Факт е че добри играчи отиват в чорбата а не посредствени.Жалко беше време да имаме 2 отбора в А група а ще имаме 1 и половина.Жалко че Локо ще се върнве в развитието си поне с 3 - 4 години.
+8
 
 
Жалко гледаше ми се мач Ботев-Локо,тази година направо щеше да ги отнесем като доброто старо време.Беше ми омръзнало да им гледам доволните физиономии,ама бате Коко ми развали кефа :(.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+14
 
 
Всъшност това което се случва с вас е истинско нещастие за футбола в Пловдив. Най-искрено ви пожелавам, до няколко дни да успеете да намерите ако не нов собственик, поне няколко солидни спонсори и да запазите поне 60-70% от отбора. Истината е че без вас футбола няма да е същия. И честно казано мога да си представя защо някои от нашите злорадстват, но не мога да си обясня как неразбират, че без Локо-то просто няма да има онази тръпка, която я имаше преди, по-време и след дерби мачовете с тях. Аз ходя на мачове от 82 година и съм бил на много дербита със Чорбата и Говедата, но някак си не е същото.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: