ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Узунов пред Plovdiv24.bg: Даксон вече е играч на Вашку
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:06 / 23.07.2012Коментари (36)7014
© Plovdiv24.bg
Администраторът на Локомотив Пд Атанас Узунов обяви за Plovdiv24.bg, че Даксон Да Силва официално парафира с Вашку да Гама. Той също така разкри, че играчът ще може да играе за новия си отбор едва когато бразилците се изплатят с пловдивчани.  
 
"Да, вече е финализиран трансфера на Даксон във Вашку да Гама", заяви Узунов. 

"Има официален договор, в който има клауза и след като си издължат сумата, която е в договора, тогава ще получат правоспособност играча да играе за тях", допълни бившият топ рефер.

Администраторът на пловдивчани отказа да разкрие подробности за сделката и предпочете да запази цената в тайна.

Относно за слуховете, които пращат бившия играч на Левски Даниел Младенов на "Лаута", както й, че ЦСКА е започнал преговори за привличането на Сержиньо и Христо Златински, Атанас Узунов отказа да коментира, заявявайки, че с трансфери се занимава старши-треньорът.
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
И без Динев, Локомотив ще го има. Нека да не правим голяма трагедия. Въпросът е друг. Сега много трудно ще се намери нов спонсор, защото първо трябва да се погасят тези 2 милиона задължения и едва тогава да се започне на чисто. А че Коко си лапаше мангизите, това всеки го знае. Той не е дал нито една стотинка за трите помощни игрища с изкуственна настилка. Те се построиха с парите от боклука и с такива на Общината, която изгради и новият травопост за осветлението, което уж на Август 1-ви трябваше да е готово.Ядец. Нито навата трибуна построи. Нито осветление постави. Продаде сума ти играчи и си прибра мангизите. И взе само свободни агенти, за които не е платил и стотинка. Та с една дума, нека да не се бие по гърдите толкова. Всички го знаем какво представлява. За чалгаджийките пари има, де**а и дебалака, но за Локомотив - не. И без него ще се оправим.Горе главите.
+1
 
 
Малко вероятно е Коко да си ходи,та той се издържа от тото,значи трябва да има отбор,а иначе има и положителен-оздравителен ефект за Локо,хрантутници като Зулум и Узун,дето печелят повече от Даксон са аут!
+6
 
 
Коко отсече: КРАЙ!!! Родният Кюстендил ви очаква!!! Сбогом к**ви!!!
+4
 
 
ЦСКА е започнал преговори за привличането на Сержиньо и Христо Златински.
+3
 
 
Единственото което каза Коко Динев е: " Край. Очаквайте декларацията, с която ще изляза в официалния сайт. Повече няма да коментирам решението си пред медиите. Единственото , което подлежи на обмисляне е дали да се ходи на реванша в Холандия."ЧЕСТИТО!!!
+10
 
 
Аз мисля, че е крайно време да спрем с тормоза. Нещата при Локо май са сериозни и е много вероятно да тръгнат по нашия път. Забравихте ли за нашия 10 годишен ад? Искахте ли тогава разни малки келеменца да ви натякват подобни неща на тези, които сега вие натяквате. Истината е , че някои от нас се чувстват задължени да си върнат за ония времена, другата истина е обаче, че поне аз не бих пожелал нашата отминала съдба на никой. И в двата лагера е пълно с говна и отрепки без никакъв смисъл в живота. Значи ли това, че всички трябва да приличаме на тях?? Оставете локомотивци да се борят за отбора си и да определят съдбата си и се радвайте на дълго чаканите мигове в нашия отбор!!! Само Ботев и късмет за съгражданите ни!!!
+4
 
 
Малоумни ювентинци ,кога най-после ще разберете катуна е пред закриване! Измислените ви гурута така ви промиха пилешките мозъци с разни фалшиви истории и митове за беси...и докато Коко им плащаше мълчаха за игрите му. Спря им кранчето и го почнаха ,но той не е прост ще прибере парите от Даксон ,както направи с парите от Гарата и Крачунов, сега ще вземе нещо и за Бенджи и Джери ,като Златински и Венков са следващите. Коко така работи при него договори няма всичко плаща на ръка ,затова и стотинка няма да видите ,още чакате да ви покаже Узуна платежните на Караджата нали ,дето ви направи за смях на всички. Интересно къде е Зулума в този момент no money no Zulum! Но това не е най лошото ,така ще ви го сложи с тези задължения над 2 милиона ,че няма да разберете откъде ви е дошло! Иначе продължавайте дa чупите тъпомера и да обвинявате пак жЪлтИтИ ,все те за ви виновни на вас ,жалки сте!
+1
 
 
В Ботев има създаден 6-ти отдел,специално за пропаганда и дестабилизация на Локо с милионен бюджет,агенти и атентатори,това го написа един ваш фен видимо-Невидим- Щирлиц,абе хора вие минахте македонците бе!!!!Кой го интересува какво става с отбора ви,освен такива Хари Потъровци и букмейкърите естествено?
+5
 
 
Джереми и Юнес напускат ЛаутаЕскалиралото напоследък напрежение в Локомотив Пловдив между фенове и ръководство вече даде резултат. Френските бранители Джереми Родригес и Юнес Бенжелюн разтрогват в черно-белите по взаимно съгласие. Двамата бяха нарочени от феновете за продажници след финала за Купата на България с Лудогорец, (завършил 2:1).Нелицеприятното отношение на феновете и неясното бъдеще на клуба са причина да потърсим нови клубове, за да продължим кариерите си, обявили двамата пред шефовете след съботната тренировка на отбора.ЗАКРИВАЙ КАТУНА!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: