ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев удари Словачко в зрелищна контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:48 / 21.07.2012Коментари (93)15967
© Plovdiv24.bg
Ботев изигра един от най-силните си мачове, от началото на подготовката и заслужено победи Словачко с 4:2.

"Жълто-черните" показаха комбинативен и скоростен футбол още от самото начало на срещата. В първите минути на проверката, играна в Австрия, на два пъти успя да се разпише Тодор Неделев. Юношата на клуба бе точен в 20-та и 40та минута. Първо откри резултата с точен удар от разстояние, а после се възползва от добро извеждащо подаване. През първото полувреме "канарчетата" организираха редица зрелични и бързи атаки, но нямаха късмет да отбележат повече голове.

След почивката Словачко намали резултата, но в средата на полувремето, нова хубава атака на "жълто-черните принуди защитник на противника да реализира в собствената си врата.

Все пак в 67-та Словачко успяха да върнат още едно попадение, но за повече нямаха сили.

В продължението на срещата, хубава комбинация межди Виейра и Цветков, доведе до нарушение срещу "кариоката" в наказателното поле. Цветков бе точен от бялата точка за крайното 4:2

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+14
 
 
Страхотен Неделев, много се надявам да продължава да се развива и да се превърне в нещо, което отдавна сме нямали в българския футбол!!! Успех, Тоше!!! САМО БОТЕВ!!!
+19
 
 
Прецедент: главния съдия поиска автограф и фланелката на Цветков!!!!
+21
 
 
Днес минах през Коматево и ми направи впечатление, че дори и в съботния ден се бачкаше яко! Кофражистите и арматуристите в 14:00 на обяд работеха и сглобяваха кофража за подпорните стени които ще обгръщат цялата база, вече може да се види и в какъв огромен мащаб ще е целия обект, тъй като всичко е очертано с ровове и бетон! Браво на "НЕВИДИМИЯ" ни Президент който "не давал пари"!!!
+22
 
 
наздраве на всички канари празнуващи днешната победа!дано така силно да играем и в официалните двубой!само БОТЕВ але але але
+20
 
 
Старши треньорът на Ботев Ферарио Спасов остана много доволен от играта на своя отбор в двубоя със Словачко. "Продължаваме да развиваме играта си и с всеки изминал мач подобряваме представянето си. Това беше най-добрата продукция от нашия отбор досега, особено през първото полувреме надиграхме напълно противника. Вкарахме четири гола след добри комбинации и създадохме още доста чисти положения. Направихме много хубави неща, а и много ми харесва, че Иван Цветков и Вандер бързо започнаха да се разбират." "От друга страна, допуснахме два елементарни гола, но отдавам това на умората, която се натрупа у момчетата. Тя си пролича най-вече през второто полувреме. Да изиграеш три мача за четири дни е доста трудно", заяви минути след срещата наставникът на "жълто-черните". "Въпреки добрата игра, която демонстрирахме не бива да надуваме фанфари, защото това са просто контролни срещи. За самочувствието на футболистите е хубаво, че побеждаваме, но по-важно е да продължим да подобряваме играта си. Имаме още доста работа и продължаваме да я вършим по план", допълни Феро.
+14
 
 
Днес футболистите надминаха очакванията ни, специално през първото полувреме. Такава комбинативна игра, с точни подавания, извеждания, центрирания, от първата минута, не сме и сънували. полувремето можеше да завърши разгромно, с 5-6 безответни гола. Особено се впечатлих от Неделев, Панасуелос, Костов. Другите бяха на обичайно ниво - също високо. Второто полувреме допуснахме огъване, смяната на блестящите Неделев, Караславов и по-късно Станчев се отрази. Но техните голове не биваше да ги допускаме. Има над какво още да работят. А ние можем да очакнаме още по-добра игра срещу Уигън.
+19
 
 
Гледах целия мач. Изключително силна халфова линия! Това, което видях беше много по-стойностно в спортно-техническо естество от това, което представиха българските отбори в европейските клубни турнири. След смяната на Караславов защитата беше малко "афиф". В нападение като че ли липсва класен централен нападател, но.....не е фатално. Играем футбол, който наподобява този на Испания и Португалия, а това е радостно, защото практиката показва, че именно силната халфова линия носи до най-добри резултати. Цветков е в много добра форма и внася много острота в атаката на Ботев. Вандер Виейра е може би най-талантливия футболист, но все още не е във форма. Тошко Неделев и Ангел Рахов не му отстъпват. Този сезон ще има какво да се гледа! Може д звучи излишно оптимистично, но очаквам невероятен "Ботев"! Не на последно място искам да адмирирам и Ферарио Спасов! Много добре подреден отбор!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: