ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо пренаписа историята на Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:00 / 20.07.2012Коментари (45)7882
© BulPhoto
Локомотив Пд пренаписа историята на българските отбори в европейските клубни турнири! Това се случи след вчерашния луд мач срещу Витес, завършил при резултат 4:4. Развоят на срещата вкара "черно-белите" в историята, тъй като досега нито един български тим не e изоставал четири пъти в резултата и не е загубил .

Именно точно това се случи вчера в Ловеч. Холандският тим на четири пъти повеждаше, а в крайна сметка двубоят завърши наравно. В края дори пловдивчани можеха да достигнат до пълен обрат, но Йордан Тодоров пропусна сам срещу стража на холандците.

Още по темата: общо новини по темата: 72
27.07.2012
27.07.2012
27.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ей,стига сте мрънкали срещу Коко,искате Кириакидис,Саламастракис,Тасио,ако може и Бензема!!!Ами Коко откъде да вземе пари,ако не играе тото!!От"Кошарите"ли да ги изкара?Вместо да се радвате,само мрънкате,това му е бизнеса на човека-ТОТО!
+3
 
 
Абе верно ли сте разплакали Коко с някакъв плакат, той си тръгнал и казал на Бонев да търси купувач? Ако след тоя мач наистина си тръгне, и действително има глутнали вода букмейкъри, значи съмненията за нагласен резултат са повече от основателни.
+2
 
 
Айде сега уреден бил... Щеше ли да е уреден ако бяхме били с 5-4 ,защото ясно се вижда че Данчо би в ъгъла а не в вратарчето. Ай стига тъпи папагалски изцепки. .
0
 
 
Абе нормални ли сте бе хора, уреден бил мача... За какво въобще гледате футбол не мога да разбера?! Именно заради такива мачове си заслужава да гледаш футбол, а всеки такъв мач в БГ веднага се обявява за тотаджийска измама. Ами не гледайте футбол тогава - защо се занимавате след като според вас ви мамят?
-3
 
 
Абе много жълти сашодиковци тука!? Някой нормален, къквито има много ботевисти, как си представя Кокъла да влезе в съблекалнята и да каже - трябва да завършим 4:4. На всичкото отгоре в последните секунди Данчо можеше и да донесе победата в този луд, луд мач!
0
 
 
Сутринта го имаше само по холандските,а сега е вече по електронните медии на цяла Европа,цитирам,без претенции,че е правилен превода:Грузинският милионер Мераб Джордания-изгонен от родната си федерация за корупция и българският лото/тото/играч Динев срутиха тиража на азиатските къщи за интернет залагания.
на 20.07.2012 г.
+2
 
 
Наистина "влязоха в историята" , с поредната кокова порнография. /Която няма да се отрази на крайното продължаване на ВИТЕС , но Коко вече ще се е облажил.../ Ето как виждат мача централните медии http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1470820 - наричат мача "странен" ... УЕФА без съмнение ще бъде сезирана за тази порно-"голеада"...
+2
 
 
Ето и други мнения..."Холандците дори не се радваха при головете си, а начинът, по който влизаха попаденията, бе направо като от видеокасета с гафове на защити и вратари.Когато от едната страна е Динев, на който му се носи славата на умел играч в битката с букмейкърите, вече е достатъчно съмнително. А когато насреща имаме и грузинец, който е стигал и до затвора заради финансови злоупотреби"...ъъъъ...ахъ.
0
 
 
Те рожденната дата си пренаписаха няколко пъти, сега пък историята на Европа :)
+8
 
 
Аз искам да кажа само няколко неща за този мач. Първо: Ако Даксон беше играл, резултатът щеше да е в наша полза. Второ: Винаги съм се чудел, чудя се и сега на хора, които имат Бенжелюн за голям играч.Вчера яасно се видя как увисваше при всяка изсипана топка в нашето поле. Не си покриваше човека (Боли) и не затваряше навреме зоната на Жереми, когато бека трагваше в атака. Трето: Данч0 Господинов е гола вода и кал по гърбо, както викат шопите. Гледаш го, хвърля се, плонжирва при всеки удар във вратата,но топката ВИНАГИ си влиза, така или иначе. От едновремешната му класа не е останало абсолютно нищо. Да не говорим за вторият гол на холандците. Данчо беше длъжен да боксира тази топка или дори да я улови. Да И Бенжито увисна при това центриране, но вратарят винаги има предимство в тези ситации, защото му е позволено да играе с ръце. Та да обобщим.Слаба защита, ама много слаба, слаб вратар, безидейни халфове и напред само един Здравко. Колкото и да е добър един нападател, когато е сам, за противника винаги е много лесно да го опази. В интерес на истината, Витес не е лош отбор, играе типичен холандски футбол, но в защита и те са гола вода. Треньорът им е пекан специалист и ще си подреди играчите по друг начин за реванша и тогава едва ли ще можем да отбележим и един гол. Коко хвърли много пари за селекцията, но не се взеха необходимите играчи. И за какво брои 100 000 евро за Кириакидис, един играч над нашето ниво, когато не го пуснаха в такъв важен мач? Ели Маркес също трябваше да играе в халфовата ни линия. Кокала пак не можа да подреди правилно играчите си и затова се самолишихме от победата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: