ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко за Даксон: Не ми трябва човек, който тялом е тук, а духом в Бразилия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:56 / 17.07.2012Коментари (55)8026
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев не бе в добро настроение покрай сагата с желанието на Даксон Да Силва да се завърне в родината си и да заиграе във Вашку да Гама.

"Какво да го правя? попита риторично Динев. Той не иска да остава и само ми се тръшка. Дори не пожела да играе в четвъртък за Локомотив в Лига Европа. Не ми трябва човек, който тялом е тук, а духом е в Бразилия. Така и Базил много искаше да се прибере в родината си, а сега е в Левски. Не ми се коментира повече, че пак аз ще съм виновен."

Коко Динев така и не разкри дали ще пусне Даксон без финансов иск, или ще иска някаква трансферна сума за него.

Факт е, че Даксон не е с отбора в Ловеч за мача на Локо Пд с Витес, а от Локомотив официално обявиха за офертата от страна на Вашку да Гама за техния сънародник.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Е СЕГА ЩЕ ТИ ОСТАНАТ САМО ФУТБОЛИСТИ - ЛЮБИМЦИ( НАСЕРЖИНЬО) ДЕТО НИТО тялом е тук, а И духом ЛИПСВА... ОТ КАКТО Е В ОТБОРА . ЗА ТАКЪВ КАТО ДАКСИ ОТ ТУК НАТАТЪК САМО ВЕЧЕ МОЖЕ ДА МЕЧТАЕМ ....!
на 17.07.2012 г.
+9
 
 
Коко винаги съм те защитавал ама днес наистина си се държал като прасе по коледа! Не сравнявай Даксон с Карвальо и освен това знай,че още трябва да се понапънеш за да дадеш за локо толкова колкото е дал той!
-5
 
 
Добър е,но е бавен.За да се постигнат резултати,трябва бърз и динамичен халф.
+10
 
 
Не си хабете нервите!Някой ден всички ще миришем цветята откъм корените...
+5
 
 
Колко сме наивни Вярваме на всичко което казва Даксон Че в България би играл само за Локомотив че един ден пак ще се върне тук Още като се качи на самолета и ще забрави какво е казал Няма друг футболист който да да е въртял толкова номера на локото От както е тук нито един път е дошъл на време Кога го ухапало куче кога умряла леля му А преди година беше забравил и да се върне Това от любов към отбора ли е Явно с изявленията си не иска да настрои феновете срещу себе си Някой може и да ме псуват но това лично мое мнение И вярвам че и други трезво мислещи ще ме подкрепят Иначе като играч не е лош но не е и постоянен И друго много се съмнявам че ще играе в Вашко де гама Ще поживеем ще видим Въпроса е че намери начин как да се махне
+6
 
 
0Прав е Коко. Какво може да направи - да го върже ли? Лошото е, че всички футболисти целуват емпблемата, но при първа оферта тичат през глава... но това е съвременния футбол. Няма вече клубна вярност. Дано се намери кой да го замести, че и без това в атака сме много зле
0
 
 
Благодарим ти,агент Коколини!!!!Познато ли ви е това,господа от черно белия лагер??Преди 2-3 години се радвахте на нашето нещастие,но сега май нещата се обърнаха.Сега 3-4-5 години мъки и подигравки от дебелия осеменител ще са ви от полза.Дано си вземете поука,че каквото правиш ти се връща.Призовавам всички жълто черни да си седят в нашите теми ако нямат нещо положително за казване.
-3
 
 
И на нас ти не ни трябваш, ама никой не ни пита. Мисля си, че тоя Константин Динев е време да си иде сам и с добро!
+6
 
 
Голяма паника и неорганизиран хаус цари в Локомотив в началото на сезона.Напускането на Караджов, отказа на основни играчи да преподпишат договорите си ,несигурноста на подписалите показва че много неща не са наред в клуба.
+7
 
 
Успех на Дакси! Доста години поигра при нас, време му е да смени обстановката. И аз обаче си мисля, че още напролет ще акостира отново на Лаута! Сигурно бразилците го взимат като трета резерва - там пелета като него-колкото искаш! Но щом духом е там, нека да отиде да се пробва!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Край! Динко Хоркаш прекрати договора си с Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: