ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Даксон: Локо остава завинаги в моето сърце, един ден мога да се върна отново
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:41 / 17.07.2012Коментари (52)7406
© Plovdiv24.bg
Даксон Да Силва се съгласи да говори пред официалния сайт на Локомотив (Пд) по темата за неговия предстоящ трансфер в бразилския Вашку да Гама. Халфът бе категоричен, че тимът от Лаута е останал завинаги в неговото сърце и дори намекна, че един ден отново може да се върне в Пловдив.

- Даксон, от кога знаеш за интереса на Вашку да Гама към теб?

- Той не е от сега, а от преди 2-3 месеца. Сега просто пристигна конкретна оферта до Локомотив. Знаете, че моето желание бе да се върна в родината си. Много малък напуснах Бразилия, бях на 17 години, когато заминах за Италия, а 12 месеца по-късно дойдох на Лаута. Винаги съм мечтал да играя в бразилското първенство.

- Това ли е основната причина да искаш да се прибереш в Бразилия?

- Другата причина е моето семейство. Мисля, че дойде време да се прибера при тях. В момента жена ми е бременна и в такъв период е трудно да сме отдалечени един от друг.

- Преди време към теб имаше оферта от Левски, защо отхвърли предложението им?

- Аз винаги съм казвал, че в България ще играя единствено в Локомотив (Пд), но много хора не ми вярваха. Отказах на Левски, защото първо изчаквах предложението от Вашку да Гама и второ, защото обичам Локо (Пд) и исках да помогна с каквото мога на отбора. Тук оставям много приятели, но съм сигурен, че един ден мога да се върна отново да играя в Локомотив. Този отбор оставя завинаги в моето сърце. Сега не казвам "Сбогом", а само "Довиждане".

- Какво знаеш за бъдещия ти клуб Вашку да Гама?

- Това е един от най-големите отбори в Бразилия. В момента от първенството са изиграни 8 мача и те са на второ място във временното класиране. Искам да уточня, че ако имах предложение от друг бразилски клуб, отново щях да настоявам да се прибера в родината. Пак повтарям, това бе една моя мечта.

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Абе тези булки май Батков ги запложда...
-2
 
 
ПО ЦИГАНСКИ НОМЕР ОТ ТОЗИ НА ДАКСИЦИКЛИНА НЯМА ТЕ И ПРЕДИ МУ БЯХА ЯЛИ ПОПАРАТА НО СЕГА В НАЙ ВАЖНИЯТ МАч НА ЛОКО ДА ГИ ИЗОСТАВИ И ДА ИМ КАЖЕ :ДОНТ КРАЙ ФОР МИ ЮВЕНТИНА АЙ ЛУИЛ БИ БАК АКО щЕ ДА СИ СМЕНИТЕ ГОДИНАТА НАЙ ВЕРОЯТНО щЕ ПРЕМИНЕ ВЪВ ВАСКО ДА ГАМА ОТ СЕЛО РУПчА :)))))))))
+7
 
 
Отнеха ни най добрия играч последните години това беше най добрия футболист на Локомотив и най обичания :( Намерихме заместник Киарикидис скиора от Ерготелис.
+7
 
 
Искам да кажа на съгражданите от Лаута наистина е много гадно за Даксон,може би най добрия чуждестранен футболист..Коко не знам какво прави точно но Вие като фенове може да направите доста както ние с Христолов няма да е лесно но този човек Коко все повече и повече Ви забатачва...Иначе искам като един съгражданин които цени най вече футбола като игра да Ви пожелая успех срещу Витес ..
+6
 
 
Само да не стане,жена да му е бременна в Бразилия точно толкова колкото и на Карвальо жена му беше бременна във Франция..Щото тая София много голяма? Франция..Бразилия... Дано да не отиде и той в Левски а да говори истината! Най-добрият ни играч в последните 5-6 години.ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС,ЗАВИНАГИ ЧЕРНО-БЯЛ
+4
 
 
Локомотив загуби НАЙ-ДОБРИЯ си футболист през последните години!Успех на момчето,а феновете трябва мнооого да съжаляват за това момче!Ботевист съм,но чесно,мен много ме е яд!
+1
 
 
Авеее :@@ Някои ботевисти ( не слагам всички под общ знаменател , защото има и свестни ) сте супер малоумни идиоти , които само знаят да плуят ! Лкомотив е Пловдивски отбор , а Ботев Пловдив също и ако вие жълтите играхте за купата с Лудогорец аз нямаше да съм за резаците , а за Пловдив . Т'ва , че този сезон няма да е един от силните на Локото не означава , че и любовта към Локото няма да си е същата . Не броя бояджиите ! Ама много сте зле направо нямам думи , а вие големите запалянковци , които сте винаги навътре в нещата знаете ли , че имаше ботевисти на първия мач с Лудогорец за Купата на България ?! Вие к'во си мислите , че ще постигнете нещо тая година ли ? Ще ме извинявате , ама сме Пловдивски отбори и няма кой да ни позволи да сме над УЕФСКИ И ЦС*КА , а Лудогорец са отбора на Бате Бойко ахахахах . Айде , мислете малко в права линия . Много жалко , че Локомотив загуби най-добрия си футболист , но всички му желаем само успехи и нагоре ! Пък и жълтите не си правете илюзии , че ще сте много силни , защото все някога кранчето ш ви спре, въпрос на време . :) Успех на всички в сезон 2012/2013 :)
-1
 
 
Браво Коко, разпускай тази сган и закривай. Изхвърли тези отпадъци и изчисти Пловдив от миризмата на разлагащия се отбор.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
Коко пожали ги! Такива гаври и селския не е правил :))))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: