ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев пристигна в Австрия - "канарчетата" с първа тренировка на базата в Бад Леонфелден
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:44 / 17.07.2012Коментари (3)5855
©
След близо 12-часово пътуване отборът на Ботев Пловдив пристигна вчера в базата си в Австрия, където до 27 юли ще проведе последния лагер от лятната подготовка. Малко преди 17 часа местно време "жълто-черният" тим акостира в планинското градче Бад Леонфелден, което ги посрещна с температура от 19 градуса.

"Канарчетата" потеглиха от "Колежа" около 8 часа сутринта. Те изминаха разстоянието до София с рейс, след което се качиха на самолета до Виена. В австрийската столица ботевистите ги очакваше клубният автобус, който тръгна от България още в неделя. Пътят от Виена през Линц до Бад Леонфелден отне повече от три часа, а при едно от спиранията "жълто-черните" се засякоха с колегите си от Мюнхен 1860, които също прекосяваха съседната на Германия страна.

В следващите две седмици отборът ще се готви в състав от 22 футболисти. От досегашната група отпадна Радослав Терзиев, който бе пуснат от Ферарио Спасов на лагер с националния отбор до 19 години.

Малко по-късно след пристигането си Ботев проведе първата си тренировка на лагера в Австрия. Точно в 19.35 часа местно време Ферарио Спасов изведе подопечените си на перфектния терен на спретнатата база в Бад Леонфелден.

В заниманието се включиха всички 22-ма футболисти, като единствен Вандер Виейра се отдели от основната група във втората половина от тренировката. Докато неговите съотборници отработваха различни тактически варианти, бразилецът въртеше обиколки заедно с кондиционния треньор Михайло Шекероски.

Тренировъчната база на "канарчетата" предоставя отлични условия за подготовка. Тя се намира в центъра на градчето, докато хотелът, в който е отседнал отборът, е на по-малко от километър извън населеното място. Разстоянието до футболния терен с автобус е не повече от 5 минути.

На същия стадион "канарчетата" ще изиграят и първата си контролна среща в Австрия. В нея възпитаниците на Ферарио Спасов срещат чешкия Дукла. Двубоят е в сряда, 18 юли, от 19.30 часа българско време.

 

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+23
 
 
Пожелавам ви успешна подготовка в Авствия канари и без контузий. Изиграйте добър мач срещу Уиган и да ни зарадвате с победа. И като се върнете в България да мачкате на ред.
+23
 
 
УСПЕХ, КАНАРИ!!!! Подготовката ви да мине на ниво и от есента да ни радвате с нови и гръмки победи! НИЕ СМЕ С ВАС!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: