ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив подписва със Стелиос Димитриу за 1 година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:16 / 16.07.2012Коментари (21)3896
© Plovdiv24.bg
Локо Пд ще подпише договор със Стелиос Димитриу за една година. Това разкри на днешната пресконференция администратора на клуба Атанас Узунов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В момента младежкия национал на Кипър преминава медицински прегледи. 

Узунов също така каза, че 21-годишният защитник няма да бъде на разположение на Емил Велев за мача с Витес, тъй като не е картотекиран.
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Успех на новия- ще го видим какво представлява, после ще се преценява за по-дългодрочен договор! А за тези като Пирата, дето само плюят - ще ви видим на стадиона - ще ви познаем по това,че освирквате отбора и президента, по това, че се опитвате да докарате наказание за отбора и парична глоба, да прекъснете мач! Такова отношение не е присъщо на истинските локомотивци! Много бързо ще се разкриете, ако стъпите на стадиона - виж да плюете по сайтовете е много по-безопасно!
+10
 
 
При тези псевдозведи, които играят в БГ първенството не се знае кое е по-добре - краткосрочни или дългосрочни договори. Половината от задълженията на ЦСКА са именно към такива играчи, дошли със статут на звезди и изритани на първата година, което разбира се не им пречи да си търсят остатъка от парите.
+2
 
 
абе локо пират вие, които се наричате най-верните фенове на Локомотив само дърпате отбора назад. На финала за Купата на България направихте куп свинщини, които за малко не прекратиха мача и то по време когато водехме в резултата и мача се развиваше в наша полза. Трябваше от ръководството едва ли не да ви се молят да спрете за да не прекратят мача. И после Коко ви е виновен и бил продал мача. Никой не продава финал, това е толкова абсурдно, колкото и вашето държание на този мач. С това селско държание настроихте всички неутрални фенове дошли да гледат финала срещу нас. Сегашната политика на ръководството не е идеална, но при тези обстоятелства дава някакъв резултат да подписваме за по 1 сезон със що годе добри футболисти. Мислите ли че Венков, Златински и Котев ще са тук ако не беше такава политиката?
+4
 
 
Ботевист съм, обаче това вече минава всякакви граници. Пореният футболист, който подписва за максимум 1 година. Кви са тея договори, кво е тва чудо. И бат Мите беше луд ама поне подписваше с всички за по 3 години. друг е въпроса, че пак му крадяха без пари. Ама поне се опитваше да се застрахова. Как може да подпишеш с младежки национал за 1 година. Тва е безумие. В Локо май само перспективния Здравко е с дългосрочен договор. Грабвайте го тоя докато е време. От опит ви го казвам. Иначе ще се окопае и после няма гонене 10 години.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: