ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро преди заминаването за Австрия: Какво сме свършили, ще се види срещу Славия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:33 / 16.07.2012Коментари (24)7300
©
Старши треньорът Ботев Пловдив Ферарио Спасов и момчетата му заминаха тази сутрин за Австрия, където в градчето Бад Леонфелден ще се проведе следващият етап от подготовката. Отборът ще остане там до 27 юли, като в този период Ботев ще премери сили със съставите на Дукла (18), Макаби Хайфа (19), Словачко (21) и Уигън (26).

Преди отпътуването на пловдивчани, Ферарио Спасов заяви: "Какво сме свършили, ще се види, когато започнат официалните мачове. Това са етапи, които трябва да преминат. Засега подготовката преминава при много добри условия, организация, старание. Всичко върви както трябва."

"Контролните мачове са част от тази подготовка. Само в България се обръща такова внимание на контролите. За нас, треньорите това е само източник на информация. Щом отборът върви по възходяща линия, значи сме на прав път. Вижда се подобрение, в тези мачове участват по-голям брой футболисти. Имаме виждания как ще изглежда отборът за първенството, но всички получават равни възможности да се докажат. Радвам се, че всички се включват с желание."

Относно търсенето на централен нападател, наставникът призна:"Все по-трудно е. Ние сме реалисти, че ще намерим такъв човек. Може да останем и без такъв. В общи линии, селекцията на Ботев приключи."

"Важно е отборът да върви нагоре. Ние сме изцяло нов отбор, с опитни и добри играчи, но ще изисква време. Имаме много голям потенциал, но допускаме още грешки, които ще изглаждаме. Опитните футболисти са привлечени именно за по-бърза адаптация."

"Иска ми се да стоим добре в организацията на играта в дефанзивен план. Да играем близо един до друг, да се движим компактно и правилно по терена, и оттам вече да търсим атакуващи действия към вратата на противника."

За базата на Ботев в Пловдив, Спасов обясни:"Всичко върви с пълна сила. Радвам се, че заедно с изграждането на отбора, не се забравят и тези неща. Всичко, каквото трябва, се прави."

"Единствено бразилецът Вандер, който се присъедини към нас преди три дни, не се готви наравно с останалите. Но за последните един-два мача в Австрия ще можем да го използваме. Това е футболист, на когото аз много разчитам, и вярвам, че ще допринесе за още по-добрия облик на отбора," добави по другите теми старши треньорът.

"Жребият за А група е изтеглен, той е факт. Ние сме новаци, не можем да си избираме съперниците. Мисля, че най-важна е подготовката. Започваме ударно, ката че се подготвяме за началото на първенството, Славия, Левски, Черноморец. За зрителите ще бъде интересно," завърши Ферарио Спасов.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 182
21.10.2012
29.09.2012
28.09.2012
27.09.2012
20.09.2012
15.09.2012
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Стига с тоя Курдов не е вече наш играч това е решението но спортно тех. ръководство всички плюсове и негативи от това решение ще са в тяхната градина от тук нататък.И аз преди време го защитавах и мисля ,че можеше да даде на отбора много но щом 4 треньор не го иска значи има нещо и от Лудогорец миналата година много бързо се съгласиха да го върнат.А ако беше нещо много уникално като човек не мисля,че някой можеше да каже на Феро да не го вземе.
+4
 
 
Курдов при тези играчи щеше да блести отпред. И нямаше цял мач да ръкомаха и да вика някой ще ми е дадели. Преди да почнете да ми слагате минуси се замислете. Как би стоял в нападение при сегашната селекция? На ти Наско вкарай я. А той това го може!!!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-2
 
 
Не разбрах Какала взеха ли го Торпедо?Иначе е добра опция...
+25
 
 
Също съжалявам за Курдов,но бъдещето ще покаже.Пожелавам на отбора лек път,здраве,много работа и старание и без контузии.Само Ботев. И понеже сме пичове на Локото успех срещу Витес.
+14
 
 
Все пак може би трябваше да задържим Курдов, беше си с договор и каквото да говорим той е перспективен футболист. Бил такъв, онакъв, все едно всички сега в отбора са прекрасни хора. Има, разбира се неща в отбора които не ги знаем и няма да ги разберем; за това треньорите знаят най-добре. Успех Феро!
+34
 
 
Ей това е най-точната приказка от Спасов не само да се плюнчим тук кой каква селекция имал и колко пари имал и други такива глупости айде успех на истинските канари
+19
 
 
Успех канари, все пак според мен трябва да се вземе един нападател, ама за съжаление явно сме се отказали от тази опция, а има време почти цял месец.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: