ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Вече нямаме нужда от Сашо Тунчев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:15 / 15.07.2012Коментари (4)3542
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локо Пловдив Емил Велев заяви, че на този етап отборът няма нужда от Александър Тунчев. Бившият национал получи предложение да се върне при "смърфовете", но избра Лудогорец.

"Надявам се, че бързо ще успеем да се възста­новим след мача за суперкупата, тъй като той дойде по никое време. Главното за мен е, че фут­болистите взеха участие в този мач, тъй като за тях е важно да трупат игрови моменти", каза Кокала.

"Ни­кога не е приятно да губиш, но това го има в спорта. Обаче трябват и победи. Надявам се тази за­губа да ни мотивира до голяма степен, защото в такива мачове виждаш грешките, които трябва да се отстраняват, а в други, в които само побеждаваш, си заблуден и не виждаш основните неща."

"Естест­вено, липсваха ни двама-трима защитници, с които можехме да изглеждаме по-добре, но това не би трябвало да звучи като оправдание, тъй като голо­вете на Лудогорец станаха след безобразни наши грешки."

"Вече съм си направил необходимите равносмет­ки и каквото имам да казвам, ще го кажа на футболистите. Този мач беше един вид репе­тиция преди истински важните двубои. Надявам се отборът да се възстанови и да покаже едно по-добро лице в евротурнирите."

"Нямам много информация за по­следното ни ново попълнение от Кипър, ще го видя, когато подновим тренировки. Другото ново е привличане­то на дефанзивния халф Илиев, с ко­ето ще имаме по-голяма ва­риативност в средата на тере­на. Смя­там, че на този етап селекция­та е при­ключила и няма нужда от повече имена."

"Честно казано, аз вече нямам представа какво ще е бъдещето на Караджов. Той има още шест месеца до­говор с нас, трябва да се явява на ра­бота и да тре­нира. Те всич­ки плачат за пари, аз не съм чул някой да е доволен."

"Друг беше случаят с Христо Златински, за когото имаше запитва­ния от сериозни отбори, но той предпочете да остане в Локо­мотив. Златински започна подготовка с нас, по време на лагера в Банско и тренира с отбора, но същевременно си търсеше и други вари­анти, тъй като беше сво­боден да напусне Локо. Сега обаче той преподписа договора си и остава наш футболист."

"На Тунчев действи­телно му бях предложил да се върне в Локо­мотив, но той пред­почете Лудогорец. След това се върна Юнес Бенжелюн, Котев е при нас, Ники Христозов също беше привлечен и връ­щането на Тунчев става безсмислено", продължи Велев пред вестник "7 дни спорт".

"Гръбнакът на отбора до голяма степен се е за­пазил - Здравко Лазаров, Христо Златински, Бенжелюн... На вратата имаме опитни вратари, отдясно и отляво ос­танаха хората, които играха и миналата година, запа­зихме Венков и Родригес. Така че кол­кото нови футболисти сме привлекли, тожова стари играчи сме си запази­ли. Единствено Базил де Карвальо и Танко Дяков напуснаха."

"Ако тръгна да изброя­вам играчите, които сега бяха привлечени, дали Коко Динев има намерение да остави отбора? Ако той действително имаше та­кова намерение, отборът щеше да остане само с тези играчи, с които за­върши годината и нямаше да бъдат взимани нови състезатели."

"Привлече се нов централен нападател, централен защитник, мла­дежки национал на Кипър и още доста имена, които спестявам. Този факт сам по себе си говори едноз­начно, че собственик на този клуб е Коко Динев и това остава така."

"Както виждате, отборът изигра два финала - за Купата на България и за Суперкупата, освен това се класира да играе за Лига Европа. През изминалия сезон постигнахме много и соб­ственикът на клуба няма защо да бъде недоволен", завърши Велев.

Източник: Gol.bg

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Тунчев- Мунчев, бита карта, изпята песен ! Трябва да внимавате за Марко ван Винкел ! Да не ви "боцне" винкело още в Ловеч! Иначе, от мен: Успех!
+6
 
 
Мотивите му само той си ги знае, но Сашо наистина сам си затвори вратата. Иначе, погледнато спортно технически, предпочитах да се върне Сашо, вместо Киро. Успех на Сашо, никога няма да забравим приноса му към Локомотив.
+14
 
 
Сашо Тунчев много ми падна в очите. Четох че сега се предлага на ЦСКА и говори колко били велики ЦСКА и публиката им (защо тогава не отиде направо при тях а в Лудогорец?). С ЦСКА много знайни и незнайни футболисти са ставали шампиони, но от шампионите с Локо май се оказва че само Тунчев нищо не е разбрал. В Локо Пд се връщаш не за пари Сашо. Като си се върнал в България да си завършиш кариерата отиваш в отбора на сърцето си и забравяш за парите. Такава е действителността тук. А твоя отбор на сърцето кой е? Лудогорец? ЦСКА? Хммммм.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: